2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ya haftalık mı yapıyorsun yemeğini normalde? Nasıl yetiştiriyorsun anlamadım? Daha açık yazar mısın hayatım?

canım hayırlı haberlerle gel inşallah hemen de yaz bize. Ayyy ben bile heyecanlandım :) Ben de nefes nefese kalıyorum canım çok yoruluyorum ama normal yazıyor her yerde. Vücut bebeği oluşturmak için ciddi çaba sarf ediyor aldığımız nefes ile oksijen alıyor bebeklerimiz yani ondan daha sık nefes alıyormuşuz.

maalesef ben de aynıyım şirkete ilk ben geliyorum kapı cam kapalı midem bulana bulana balkona çıkıyorum içerisi hava alıncaya kadar da girmiyorum evde de badana yaptırmıştım hala kokuyor. deli oluyorum evime girmek istemiyorum resmen

iyi aksamlar kızlar benim dünden beri kanamam var dün iğne yapıldı bugünde ilaç yazdı doktorum,inş bebeğime birşey olmaz cok korkuyorum

Canım yat dinlen içini ferah tut Allahın izniyle herşey yoluna girer. Ben ne kanaması olup da doğuranlar gördüm :) sıkma canını.

Canım ben de senle aynıyım, cumartesi gitcem kontrole bakalım bana söylicek mi bir şey. Geçen hafta gittiğimde çok küçük daha belli olmaz demişti o yüzden pek umutlu değilim ama...

Ayyy artık söylesin doktorlar ya . Benim anlamadığım şey ne biliyor musun? Annelerimiz nasıl nasıl dayanıyormuş 9 ay. Hayret bişey ya.

Gitme canım sen kal tabiki , he ayrıca bikaç hafta sonra neler olacağını senden takip edelim :)

ya haftalık mı yapıyorsun yemeğini normalde? Nasıl yetiştiriyorsun anlamadım? Daha açık yazar mısın hayatım?

genelde pazar gününden yapıyorum,3 gün 4 gün idare ediyor..
ama sonra bitiyor işte mecbur bişey yapmak lazım
ya geçiştirip idarwe ediyoruz yada bidaha yemek yapılıyo h.içi

ben şiddetli kasık ağrısıyla güne başladım.

Ya sizin gününüz nasıl başladı

Son düzenleyen: Moderatör:

ben şiddetli kasık ağrısıyla güne başladım.

Ya sizin gününüz nasıl başladı

ya sorma o baş ağrısı bu hafta benden hiç eksilmedi sağolsun şu an bile çatlayackmış gibi ağrıyor
keşke yarın çalışmıyor olsaydım
nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan dinlenirdim biraz olsun

Merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 36 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. Doğumum haziran görünüyor ama ikiz oldukları için mayısa kayabilir. İlk gebelik olduğu ve çok yakınımda daha önce gebe tanıdığım olmadığı için bu dönemde bebeklerim ve benim için ne yapmam gerektiği ile ilgili hiç bir bilgim yok. İnşallah bu sayfada güzel bilgi alışverişleri yaparız.
Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı, vakitli, hayırlı, analı-babalı kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

hoş geldin canım hayırlı olsun bebişlerin ne güzel 2 tane inşallah biri erkek biri kız olur
tabi önce sağlıklı olması temennimiz
bende oğlumu 36 yaşında doğurdum şimdi kısmetse 2 ci geliyor
bende İstanbul kartal sen istanbulun neresindensin:
şarkı gibi oldu yaw

Günaydın annişler.ben hep sabahları kusarım. Ama bu sfer gece uykumdan uyandırdı mîde bulantısı cok fenaydı.mide boşalınız gece kalktım leblebi yedim. Birde midemde ilk kez yanma oldu o da cok rahatsız etti beni. Înş uykularımı bölmez bîr daha

genelde pazar gününden yapıyorum,3 gün 4 gün idare ediyor..
ama sonra bitiyor işte mecbur bişey yapmak lazım
ya geçiştirip idarwe ediyoruz yada bidaha yemek yapılıyo h.içi

benim eşim hayatta yemez 3. gün aynı yemeği ben her akşam yemek yapıyorum ertesi gün yeniyor. bir de eşim öğlen yemeğe geliyor benim evde olmadığım için ne bulursa onu yiyor çok zor ya hem çalışıp hem eve yetişmeye çalışmak.

Gidermiyim hiiiiiiiic.ben cok alistim size hem burada yapayalnizim kimsem yok.bana o kadar iyi geliyorsunuzki anlatamam.

merhaba,hoşgeldin aramıza..
hayırlı uğurlu olsun bebişlerin inş,sağlıkla seninle kalsınlar dilerim..

çok üzüldüm ya senin durumuna. benim kocam çok yardımcı oluoy. 2 aydır hiç yemek yapmıyorum hatta ısıtmıyorum sofrayı toplamak için bile mutfaga girmiyorum her şeyi o yapıyo. temizliği bile

benim eşimin Allah'tan öyle şeyleri yok.. yemek olmasa bile oturur peynir ekmek yer,ses çıkarmaz hiç.. yemek ayırmaz,ne versem onu yer.. hatta bana yardım eder bu konuda
şanslıyım vesselam

Sabir annisler su 3. Ayi bi atlatin gerisi allah kerim oh be dersiniz insaallah

Hoşbulduk :) Evet, şarkı gibi oldu :) İçerenköy de oturuyorum. Zor elde edilen bebekler oldu ve 6. haftamda kanama geçirdim, hastanede 2 gece yattım, şimdi geçti ama yine de rapor aldım genelde yatıyorum. Geç cevap verirsem ya da giremezsem siteye kusura bakmayın Senin ne güzel 2. bebeğin olacak inşallah. Tecrübenin getirdiği rahatlıkla biraz daha hamileliğin güzelliklerinin farkındasındır sanırım

günaydınnn nasılsınız annişler kimimizin bulantısı kimimizin kasık ağrısı var bu sabah bende boğaz ağrısı ve bitkinlikle uyandım umarım grip olmam bugün kontrolüm varrrr 11:20 çok heyecanlıyım yaa:118: inşallah bi sorun çıkmaz kontrolü olan arkadaşlarım hepinizden iyi haberler bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…