2 saati geçti vereli gelir gelmez vermiştim . Keyfide çok iyi aslında ama yanıyo. Eşim gelicek yarım saate duş aldıralım bariCanim hemen etki etmez yavas yavas dusurur ama istersen ılık bir duş aldirabilirsin canim
Beyazlar 33 cm si daha geniş olan 38 cm toz pembe vardı onlardan aldım. Acayip kullanışlı ve hurç gibi eciş bücüş durmuyor şık duruyor. Benim gardrop beyaz olduğu için her renk uyar diye düşündüm pembe de tatlı durdu
Ben de bebelac aldım gece armutu olandan ama armut tadı falan yoktu ben de meyve püresi koydum içine öyle yedi
Sağol canım ben de ondan aldım da bugün senin ölçüne göre deneyeyim bir.
Gerçi muhallebidrn beklediğim tokluğu yakalayamadık yine 2 saatte bir ayaktaydık
Gökçe sabah kalktığında bişey yoktu az bi huysuzluğu vardı. Kahvaltısını pek yemedi. Ama üstüne düşmedim. Uyudu. Şimdi kalktı baktım ateşi var 37.5 kucağımdaken bi de kustu.
Diş yarmış damağı ucu görünü. Yarıldıltan sonra böyle etkisi olabilir mi? Kızlar nolur söyleyin değişik nefes alıyo hastaneye götürsem mi ki dişten midir
evt cnm bundan
@kmltm canım ürünlerim bunlar acayip rahatlatıyor dolabı çekmeceyi
Kilolar yüzğnden küçük gelen kıyafetlerimi , kışlıkları ve günlük kullandığımız nevresim ve çarşafları koyuyorum içlerine. Dolap baya rahatlayınız günlük kullandığım kıyafetleri tek tek askılayıp aSacak alanım oldu. Bunlar kaldırmak için iyi yoksa hergün içinden kıyafet çıkar git zor okur, bi D katlayıp koyduğum için kırışık olur .
Pedifen verdiğim halde 38 derece ateşi düşmediFitil koymak için düşük di mi? Yükselirse koyayım.
üstünüde çıkardım ince delikli bi atlet var üzerinde sadece ama ev çok sıcak 27 derece ondan mı düşmüyo acaba.
Çenesi hiç durmuyo ama o nasıl iş anlamadım
Neden acaba hemen bir yerlerde Hatalı ararız kiEşim naptın temizlik yapcam diye çocukla ilgilenmedin mi diyince kendimi kötü hissettim. Ama ihmal etmedim onu ya. İyi ki gitmişim en azından ilerlemeden hemen iyileşir inşallah
sağol canım inşallah. Çorba yaptım içmedi. Geçen sefer hastalandığında da böyle yapmıştı sadece emecek sanırım. Mercimeğe still tea ye suya yumulcam sanırım yine
Biraz önce öyle bir kaka yaptı ki şok oldum resmen. Hep kabızdı şimdide ishal olmuş. Felaket doldurdu. Islak mendille falan siliyorum sürekli yüzünü yıkıyorum.Bizde de pek tokluk yapmyo canm muhallebi iki-uc saatte bir kalkar bazen de 5- 6 saat uyur degisiyo.aynen pek armut tadi yok kendin de yapabilirsn irmikle falan.ben degisiklik olsn dye veriyorm arada.
Canm ben yazana kadar goturmussun bile gecmis olsun
Saol canm
Ay cok tesekkurler canm ben de iki cesit pembe gordm de onu sorcktim yine hangisi diye.internet sitesnden alcm ben.hazr esim de evdeyken topladm bir kismini kileri duzelttm fazlaliklari ayirdm mutfagi temzledm.gardrop kaldi kutular gelsin de halledym oralari da:)
Hmm nevresim de iyi fikirmis ya:)
Dedgn gbi ev de sicaksa dusmesi uzun surer canm.atesten korkma bisey olmaz kontrol et arada.dus ve eklem yerlerine soguk kompres hemen dusuruyo.hastanede 38.5 39 oldgnda soguk kompres yapmslardi bize de.atesleri olsa bile keyifleri yernde oluyo emre de oyle olur genelde
Biliyorum onunda panik yapar zaten ondan demiştir ama. Zaten üzüldüm hasta diye bi de böyle laf duyuyorumNeden acaba hemen bir yerlerde Hatalı ararız kiçocuk bu hasta olabilir. Böyle böyle büyüyecekler. Eşin de çocuğun hasta olduğunu öğrenince sıkıntıdan öyle demiştir herhalde. Şimdi nasıl Gökçe hanım :)
Sağol canım düşmezse onuda vereyim@Akaibu dort saat sonra calpol vereblirsn doktor calpolle donusumlu kullanabilirsin demisti bana
Usutmus anlasilan atesli olsa bule yinede cok sogukta birakma aman daha kotu olmasin eger ates dusmezse bence baska bi dr daha gosterin canimBiraz önce öyle bir kaka yaptı ki şok oldum resmen. Hep kabızdı şimdide ishal olmuş. Felaket doldurdu. Islak mendille falan siliyorum sürekli yüzünü yıkıyorum.
Evde biri daha olsa daha rahat olcam eşim bi gelse
Benim kizda bugun ilk defa bu saate kadar toplam yarim saat uyudu bizde esimle beraber parka goturduk iyice yoruldu gelince hemen uyuduBiraktim canim yorulsun iyice onunla ugrasmak bile yetiyor bana sanirim dis gelecek sabah yumurtasini yemedi yemek yerken cok miz miz huysuzlugu ustunde
Çok geçmiş olsun adaşımıza.Biliyorum onunda panik yapar zaten ondan demiştir ama. Zaten üzüldüm hasta diye bi de böyle laf duyuyorum
Ateşi düşmedi pedifen verdiğim halde. Islak mendille siliyorum yüzünü falan yıkıyorum . 37.5-38 arası oynuyo şimdilik. Keyfi çok iyi ama ya sürekli bıdır bıdır konuşuyo
Eşim gelicek birazdan ılık duş aldırcam.
İshalde olmuş.
Bakalım daha kötü olmazsa çok kötü sayılmayız
Bizde de nadir olan bir durum canim ama mahvetti beni bugun uyumadigi gibi bana yapisip agliyor bir ara cikayim dedim bende kizimin arabasi arabanin bagajinda kalmis her zamanki gibi park uzak bize 3 yokus cikmam lazimdi gozum kesmedi gitmeye esime arabayi hafta ici eve birak diyorum unutuyor aksam esime arabayi bir daha birakmazsan gidip bir baston alcam diycem o zaman belki unutmaz bir daha:)Benim kizda bugun ilk defa bu saate kadar toplam yarim saat uyudu bizde esimle beraber parka goturduk iyice yoruldu gelince hemen uyudu
Tabiki SagdakiSizce hangisi ?
Bencede sagdaki daha şık gorunuyorSizce hangisi ?
Benimkide oyle yaninda hep biri olsun istiyo ama bizde kardes yok.Bu kiz insan istiyor yanina bunu anladim bir saattir icerde abileriyle kuzu kuzu duruyor
SağdakiSizce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?