2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bizde de pek tokluk yapmyo canm muhallebi iki-uc saatte bir kalkar bazen de 5- 6 saat uyur degisiyo.aynen pek armut tadi yok kendin de yapabilirsn irmikle falan.ben degisiklik olsn dye veriyorm arada.

Canm ben yazana kadar goturmussun bile gecmis olsun

Saol canm

@kmltm canım ürünlerim bunlar acayip rahatlatıyor dolabı çekmeceyi

Ay cok tesekkurler canm ben de iki cesit pembe gordm de onu sorcktim yine hangisi diye.internet sitesnden alcm ben.hazr esim de evdeyken topladm bir kismini kileri duzelttm fazlaliklari ayirdm mutfagi temzledm.gardrop kaldi kutular gelsin de halledym oralari da:)

Hmm nevresim de iyi fikirmis ya:)

Dedgn gbi ev de sicaksa dusmesi uzun surer canm.atesten korkma bisey olmaz kontrol et arada.dus ve eklem yerlerine soguk kompres hemen dusuruyo.hastanede 38.5 39 oldgnda soguk kompres yapmslardi bize de.atesleri olsa bile keyifleri yernde oluyo emre de oyle olur genelde

Gecmis olsun @Akaibu bizde gcnhafta ayniydik bogazi icn ibufen ve largopen kullandik bz ve fitil dusmeyen inatci atesmz vardi

Cok sicak hva hira dort gundr yazlk takiliyo bi gce ince uzn pijama giyiyo. Gndz zibinla evde. Dgum gununede cok azkaldi amahcbisey yapamiyorm uctanede dgunvar ozmna kdr yandmmbeen.

Neden acaba hemen bir yerlerde Hatalı ararız ki çocuk bu hasta olabilir. Böyle böyle büyüyecekler. Eşin de çocuğun hasta olduğunu öğrenince sıkıntıdan öyle demiştir herhalde. Şimdi nasıl Gökçe hanım :)

Biraz önce öyle bir kaka yaptı ki şok oldum resmen. Hep kabızdı şimdide ishal olmuş. Felaket doldurdu. Islak mendille falan siliyorum sürekli yüzünü yıkıyorum.
Evde biri daha olsa daha rahat olcam eşim bi gelse

Biliyorum onunda panik yapar zaten ondan demiştir ama. Zaten üzüldüm hasta diye bi de böyle laf duyuyorum
Ateşi düşmedi pedifen verdiğim halde. Islak mendille siliyorum yüzünü falan yıkıyorum . 37.5-38 arası oynuyo şimdilik. Keyfi çok iyi ama ya sürekli bıdır bıdır konuşuyo
Eşim gelicek birazdan ılık duş aldırcam.
İshalde olmuş.
Bakalım daha kötü olmazsa çok kötü sayılmayız

Usutmus anlasilan atesli olsa bule yinede cok sogukta birakma aman daha kotu olmasin eger ates dusmezse bence baska bi dr daha gosterin canim

Biraktim canim yorulsun iyice onunla ugrasmak bile yetiyor bana sanirim dis gelecek sabah yumurtasini yemedi yemek yerken cok miz miz huysuzlugu ustunde
Benim kizda bugun ilk defa bu saate kadar toplam yarim saat uyudu bizde esimle beraber parka goturduk iyice yoruldu gelince hemen uyudu

Çok geçmiş olsun adaşımıza.

Benim kizda bugun ilk defa bu saate kadar toplam yarim saat uyudu bizde esimle beraber parka goturduk iyice yoruldu gelince hemen uyudu
Bizde de nadir olan bir durum canim ama mahvetti beni bugun uyumadigi gibi bana yapisip agliyor bir ara cikayim dedim bende kizimin arabasi arabanin bagajinda kalmis her zamanki gibi park uzak bize 3 yokus cikmam lazimdi gozum kesmedi gitmeye esime arabayi hafta ici eve birak diyorum unutuyor aksam esime arabayi bir daha birakmazsan gidip bir baston alcam diycem o zaman belki unutmaz bir daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…