2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir dönem mi acaba diye düşünmeye başladım. Birkaç arkadasta daha olmuş ya. Inşallah düzelir bizim bebekler de. Keyifle banyo yaptırmayı özledim.

Ne kadar güzel yazmışsın canım, Allah oğluna birlikte geçireceğiniz güzel bir ömür versin. Iyi ki doğmuş oğlun:)

Benim oğlumda yürüyor canım, ama ben bizim buralarda hiç duymadım adım kurabiyesi. Nasıl oluyor ki acaba
Pogaca yada kurabiye yapilip dagitiliyor bir tanesine para konuyor kime cikarsa hediye aliyor birde iyi ayak bas parmaggina kurdele baglaniyor hizli biri kosaeak gelip kurdelyi kesiyorki oda hizli yurusun dusmesin diye

saygisiz insanlar iyi yaparsin gelirler hemen ama kavgaya senin gibi sakin birini de delirtmisler ya hakketmisler :)
Aynen canim gelsinler zaten sikayete cok isterim ben cok sabirliyimdir ama dayanilacak gibi degiller hergun 11 den sonra hayat basliyor onlara zaten gelsin dikkatli davranmasini soyleyecegim ters yaparsa oyleyse ben de hali cirpcam kafama gore davrancam diyecegim

Bazen gelince üst üste gelir ya, dün resmen onu yaşadım. Annemi acil ameliyata aldılar boyun fıtığı patlamış, onun kosusturmasi varken Kerem Alp ateşlendi hastanedeyken doktora koştuk hemen. Üzerine adet sancıları da eklendi gece boyu ateşle boğuştuk derken bu güne çıktık. Şükür annem de Kerem Alp de daha iyi. Allah herkese sağlık versin, daha büyük zenginlik yok

Pogaca yada kurabiye yapilip dagitiliyor bir tanesine para konuyor kime cikarsa hediye aliyor birde iyi ayak bas parmaggina kurdele baglaniyor hizli biri kosaeak gelip kurdelyi kesiyorki oda hizli yurusun dusmesin diye
Eglenceliymis baya adetinizde varsa yapın bence de güzel olur :)

doğum günü kutlu olsun oğluşun nice güzel yaşları olsun huzurla sağlıkla koca bir gülümsemeyle basacağı. sende çok güzel yazmışsın hislerini insan direk kendi doğumuna ilk karşılaşmasına gidiyo Rabbim tüm bebişleri korusun yokluklarıyla sınamasın hiçbir anneyi

ay ne kadar güzel bi adetmiş ilk kez duydum hoş bizim kızın yürüyeceği yok ama şu kurdele kesme olayını yapmak isterim bende eğlenceli olur :))

çok geçmiş olsun canım hem annene hem kerem alpe aslında sana da ben doğumdan beri adet olmadım mümkünse doğum gününden öncede olmayayım hiç kaldıramıcam o sancıları

Canim gecmis olsun annene de ogluna da haklisin Allah can sagligi versin

Bu arada banyo yaparken bebeklerinizin aglamasindan bahsetmissiniz beyza dogdugunden beri banyo yaparken agliyo hemde ciglik cigliga banyomuz herzaman eziyet oluyor ve asla tek yikayamam

Bu arada banyo yaparken bebeklerinizin aglamasindan bahsetmissiniz beyza dogdugunden beri banyo yaparken agliyo hemde ciglik cigliga banyomuz herzaman eziyet oluyor ve asla tek yikayamam
Nasıl yıkıyosun canım küvetinde mi yıkıyosun hala sende.
Kuzenim 6 aylıktan itibaren duşa girip kucağına alırdı kızıbı yıkar çıkarırdı çocuk hiç ağlamazdı millet nasıl yapıyo anlamıyorum

ben küvetinde yıkıyorum ama beraber duşa girmekte eğlenceli olur sanki tabi şuan pek cesaret edemem :)

Iyide kndi nasil kurulaniyo havluyu bile alamam kucagimdayken

Selam kizlar az once komsudaydim eve geliyodum kapida bisklet vardi hani su 3 tekerlekli onunda kemer gibi palstik oluyo ya kizimi deneyeyeim sevecek ni dedim bende almayi dusunuyodum aman kalsin o plastik emniyeti kapattim kolu biri kenarda kalmis nasil bi ciglik atti bi gozyasi doktu benim elim ayagim titredi komsu hemen cikardi ama kuzum hic oyle aglamamisti ya simdiye kadar yirmi dk falan zor sakinleatirdim simdi de uyuyo kendime ne kadar kizdim bilrginin orasi hafif morardi icim gidiyo ya nasil oyle yaptim diye

Bnde kuvetinde ykiyrum suyu cok seviyo ellerini vuruyo suya oynuyo. Kuvetinden alinca agliyo
mirada bi ara huysuzlandı suyunu ılıttım şimdi çok iyi maşallah hele de vücudunu ovalayınca kahkahalara boğuluyor :))

@oslew canım bu arada bezsiz bebek diye kitap varmış onunla ilgili birşeyler okudum biraz amaç tuvalet eğitimi değil tuvalet iletişimi diyo kısaca yani bebeğe tuvaletin korkulacak bir yer olmadığını göstermek içinmiş vakti geldiğinde tuvalet eğitimi daha kolay verebilmek için hazır öykü kendisi bu iletişime alışmışken biraz incele istersen

ay canım geçmiş olsun için gitmiştir tabi ama sonuçta denemeden de bilemiyo insan bizde miraya ilk adım arabası alaım dedik oyuncakçıda denedik öyle bi hızlı ittirmeye çalışıyo ki baktık pek kullanabileceği bişi değil almadık keşke kazasız atlatabilseymişsiniz ama böyle böyle öğrencez böyle böyle büyücekler inşallah hemencik geçer moraran yer

Suan ayagimda salliyom yerine koyum dedim aglamaya basladi cani nasi acdi keske bindirmeseydim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…