: ) Ben sabah 2 saate yakın kimseyle konuşmadım, herkes diyor ne oldu ne oldu dedim adepte olmaya çalışıyorumHerkese günaydın :)
Çarşamba sendromu yaşayıp yaşamama konusunda kararsız kaldı beynim
Kzlar ben odadan disari adim atamiyorum adm attgim an agliyo napicam ben bide dovmusler gbi agliyo
Kp sinir etti beni. Güya çocuk hasta diye görmeye geldi eşime bi ton laf saydı gitti. Ya biz daha yeni mezun olduk 3 sene dolmadı. Eşim mezun olur olmaz iş buldu. Alanında türkiyenin en iyisi olan bi fabrikanın üretim bölümlerinden birinin başında bölüm şefi bir nevi.
Kp kalkmış ben seni boşuna mı okuttum konuşup yükseleceksin orda. Yükselmezsen çıkacaksın o işten diyo. Bilmem kimin çocuğu 50 bin liraya sıfır araba almış. Zoruna gitmiş kendi oğlu alamadığı için.
Ben bu kadar para düşkünü gösteriş meraklısı bi aile daha görmedim ya.
3 sene önce mezun olmuş adamı fabrikaya müdür yapmalarını bekliyo resmen deli midir nedir.
Sizede çok geçmiş olsun. Gribi bebekler daha ağır atlatıyolarmış. Gökçede 8 aylıkken babannesinden kapmıştı 2 hafta boyunca hiç bir düzelme olmadıNe geçmeyen gripmiş ya bugün 6. gün burnu ilk günkü gibi akıyor. İlaçlar işe yaramadı sanırım. Cumaya kadar düzelmezse tekrar götüreceğiz. Oğuma eşimden geçti kendi hasta olanlar çok dikkat etsin eşim maskeyle dolaşmasına rağmen bulaştırdı.
Yani. Zaten bizim bölümden sınıftan mezun olupta işe girenlerin arasında en iyi konumda. Ne bekliyodu adam bilemiyorum. Ki evimiz olmasada 30 bin liralık arabamız var. 7 ay sonra borcu bitiyo.Biz de oyleyiz son 10 gundur
Abartmis o da canm benm esim 7 senedr ayni sirkette calisiyo ve bu sene sef oldu
Manyak adam :)Kp sinir etti beni. Güya çocuk hasta diye görmeye geldi eşime bi ton laf saydı gitti. Ya biz daha yeni mezun olduk 3 sene dolmadı. Eşim mezun olur olmaz iş buldu. Alanında türkiyenin en iyisi olan bi fabrikanın üretim bölümlerinden birinin başında bölüm şefi bir nevi.
Kp kalkmış ben seni boşuna mı okuttum konuşup yükseleceksin orda. Yükselmezsen çıkacaksın o işten diyo. Bilmem kimin çocuğu 50 bin liraya sıfır araba almış. Zoruna gitmiş kendi oğlu alamadığı için.
3 sene önce mezun olmuş adamı fabrikaya müdür yapmalarını bekliyo resmen deli midir nedir.
Çok geçmiş olsun Arda ya.Ne geçmeyen gripmiş ya bugün 6. gün burnu ilk günkü gibi akıyor. İlaçlar işe yaramadı sanırım. Cumaya kadar düzelmezse tekrar götüreceğiz. Oğuma eşimden geçti kendi hasta olanlar çok dikkat etsin eşim maskeyle dolaşmasına rağmen bulaştırdı.
ay sanki ii bişi yahu zorlanmadan alışır bezi bıraktırırken annemde yaz sonu miraya biraz denicem diyo ben erken diyorum ama siz hepiniz öyle alıştınız yinede zorlamam diyo bakalımya kizlar öykü kakasibi bexine yapmiyo artik bikac kere cok ikinip yapamayinca tuvalete oturtmustum alisti heralde bugun ikindi beze yapmadi tuvalete goturdum yapti hemen iyi mi kotu mu bu bilemedim
Hay allahım ya iş bulmak ne kadar zor farkında değiller tabi helede iş bırakmak aklı olan kişinin yapacağı bişi değil dışardan Konuşmak bedavaya herkes bişi söylüyoKp sinir etti beni. Güya çocuk hasta diye görmeye geldi eşime bi ton laf saydı gitti. Ya biz daha yeni mezun olduk 3 sene dolmadı. Eşim mezun olur olmaz iş buldu. Alanında türkiyenin en iyisi olan bi fabrikanın üretim bölümlerinden birinin başında bölüm şefi bir nevi.
Canım geçmiş olsun tekrar miranın gribide uzun sürmüştü tekrar götürdüğümde ilaç değiştirdi sonra geçti artık ilaçtan mı süreden mi bilmiyorum ama yeniden gitmekte fayda var tabi inşallh düzelir cumaya kadarNe geçmeyen gripmiş ya bugün 6. gün burnu ilk günkü gibi akıyor. İlaçlar işe yaramadı sanırım. Cumaya kadar düzelmezse tekrar götüreceğiz. Oğuma eşimden geçti kendi hasta olanlar çok dikkat etsin eşim maskeyle dolaşmasına rağmen bulaştırdı.
Lavantanın kokusu güzel ama görsel olarak mavi kolonya daa ii olur Sankikizlar netten siparis vercm siselere lavanta mi koysunlar yoksa mavi kolonya mi karar veremedm ya
Ya mirada çok huysuz ama işin kötü yanı dişte çıkacak gibi değil hastalıktan sonra huyu değişti iice bende uyutmaya çalışıyorum biraz dinleneyim bir saatede razıyım artık inşallh çabuk uyurlarŞu diş kabusu bitsin artik tam kizim her anlamda duzene girmisti ki dis mahvetti herseyi cok kabarik ust disi beyaz sanki patlamak uzere bugun dogru duzgun yemedi birsey yine iki defa yarimsar saat uyudu aksam yemegimi zor yedim esim cay yapti ama Ece durmadi bir bardak zor ictim simdi Eceyi uyuyutiyorum
Allah yardimcimiz olsun canim artik her konuda duzelirler insallah uyudu Ece apartmanda bir ses olmasin diye dua ediyorumYa mirada çok huysuz ama işin kötü yanı dişte çıkacak gibi değil hastalıktan sonra huyu değişti iice bende uyutmaya çalışıyorum biraz dinleneyim bir saatede razıyım artık inşallh çabuk uyurlar
Dişi çıksa diye dört gözle bekliyodum hakikaten çok zormuş.Şu diş kabusu bitsin artik tam kizim her anlamda duzene girmisti ki dis mahvetti herseyi cok kabarik ust disi beyaz sanki patlamak uzere bugun dogru duzgun yemedi birsey yine iki defa yarimsar saat uyudu aksam yemegimi zor yedim esim cay yapti ama Ece durmadi bir bardak zor ictim simdi Eceyi uyuyutiyorum
tam bende test alacaktım ki geldi şükür :) inş spiral taktırcam bu haftaGeçen ay benimde bir hafta gecikti çok korkmuştum. test almaya gidecektim ki geldi :) istersen bi test al.
Geçmiş olsun. Bu kış gerçekten çok hastalandınız siz ya. İnş. bu son olur.Biz yıne ateşlendik benim hastalığım mı bulaştı dişimiz mi bilmiyorum ben sürekli öksürüyodum calpol verıyorum takipteyim
Uzmanlar 2 yaşından sonra öneriyorlar ama sizde durum farklı öykü seni zorlamadan erkenden öğrencek sanırım.ya kizlar öykü kakasibi bexine yapmiyo artik bikac kere cok ikinip yapamayinca tuvalete oturtmustum alisti heralde bugun ikindi beze yapmadi tuvalete goturdum yapti hemen iyi mi kotu mu bu bilemedim
İşten çıkınca ne yapacakmış peki. Kolay mı öyle hemen iş bulmak. Bazen büyükleri anlamak çok zor.Kp sinir etti beni. Güya çocuk hasta diye görmeye geldi eşime bi ton laf saydı gitti. Ya biz daha yeni mezun olduk 3 sene dolmadı. Eşim mezun olur olmaz iş buldu. Alanında türkiyenin en iyisi olan bi fabrikanın üretim bölümlerinden birinin başında bölüm şefi bir nevi.
Zor canim benim oglanlar beni bu kadar zorlamamisti ama Ece cok zor cikariyor aynen cok emiyor istahsizlasiyor ki Ece de istahlidir aslinda normalde zorlamaz beni Allah yardimcimiz olsun gerisi kolay ciksin insallahDişi çıksa diye dört gözle bekliyodum hakikaten çok zormuş.
Normalde günde 5-6 kez emiyosa. Şimdi 10-11 e çıktı bitkin düştüm resmen. Huysuzluğuda cabası.
Daha bizim ilk bi de gözümde büyüdü artık
Hadi gozun aydin canim benim de bir ara on bes gun gecmisti diger ay hemen spiral taktirdimtam bende test alacaktım ki geldi şükür :) inş spiral taktırcam bu hafta
Canim gecmis olsun insallah distirBiz yıne ateşlendik benim hastalığım mı bulaştı dişimiz mi bilmiyorum ben sürekli öksürüyodum calpol verıyorum takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?