2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kzlar ben odadan disari adim atamiyorum adm attgim an agliyo napicam ben bide dovmusler gbi agliyo

Biz de oyleyiz son 10 gundur

Abartmis o da canm benm esim 7 senedr ayni sirkette calisiyo ve bu sene sef oldu

kizlar netten siparis vercm siselere lavanta mi koysunlar yoksa mavi kolonya mi karar veremedm ya

Sizede çok geçmiş olsun. Gribi bebekler daha ağır atlatıyolarmış. Gökçede 8 aylıkken babannesinden kapmıştı 2 hafta boyunca hiç bir düzelme olmadı sonra yavaş yavaş geçti

Biz de oyleyiz son 10 gundur

Abartmis o da canm benm esim 7 senedr ayni sirkette calisiyo ve bu sene sef oldu
Yani. Zaten bizim bölümden sınıftan mezun olupta işe girenlerin arasında en iyi konumda. Ne bekliyodu adam bilemiyorum. Ki evimiz olmasada 30 bin liralık arabamız var. 7 ay sonra borcu bitiyo.
Bide çıkacaksın o işten diyo nasadan teklif var sankide biz reddediyoruz

Manyak adam :)

Çok geçmiş olsun Arda ya.

ya kizlar öykü kakasibi bexine yapmiyo artik bikac kere cok ikinip yapamayinca tuvalete oturtmustum alisti heralde bugun ikindi beze yapmadi tuvalete goturdum yapti hemen iyi mi kotu mu bu bilemedim
ay sanki ii bişi yahu zorlanmadan alışır bezi bıraktırırken annemde yaz sonu miraya biraz denicem diyo ben erken diyorum ama siz hepiniz öyle alıştınız yinede zorlamam diyo bakalım

Hay allahım ya iş bulmak ne kadar zor farkında değiller tabi helede iş bırakmak aklı olan kişinin yapacağı bişi değil dışardan Konuşmak bedavaya herkes bişi söylüyo

Canım geçmiş olsun tekrar miranın gribide uzun sürmüştü tekrar götürdüğümde ilaç değiştirdi sonra geçti artık ilaçtan mı süreden mi bilmiyorum ama yeniden gitmekte fayda var tabi inşallh düzelir cumaya kadar

kizlar netten siparis vercm siselere lavanta mi koysunlar yoksa mavi kolonya mi karar veremedm ya
Lavantanın kokusu güzel ama görsel olarak mavi kolonya daa ii olur Sanki

Şu diş kabusu bitsin artik tam kizim her anlamda duzene girmisti ki dis mahvetti herseyi cok kabarik ust disi beyaz sanki patlamak uzere bugun dogru duzgun yemedi birsey yine iki defa yarimsar saat uyudu aksam yemegimi zor yedim esim cay yapti ama Ece durmadi bir bardak zor ictim simdi Eceyi uyuyutiyorum

Ya mirada çok huysuz ama işin kötü yanı dişte çıkacak gibi değil hastalıktan sonra huyu değişti iice bende uyutmaya çalışıyorum biraz dinleneyim bir saatede razıyım artık inşallh çabuk uyurlar

Allah yardimcimiz olsun canim artik her konuda duzelirler insallah uyudu Ece apartmanda bir ses olmasin diye dua ediyorum

Dişi çıksa diye dört gözle bekliyodum hakikaten çok zormuş.
Normalde günde 5-6 kez emiyosa. Şimdi 10-11 e çıktı bitkin düştüm resmen. Huysuzluğuda cabası.
Daha bizim ilk bi de gözümde büyüdü artık

Biz yıne ateşlendik benim hastalığım mı bulaştı dişimiz mi bilmiyorum ben sürekli öksürüyodum calpol verıyorum takipteyim
Geçmiş olsun. Bu kış gerçekten çok hastalandınız siz ya. İnş. bu son olur.
ya kizlar öykü kakasibi bexine yapmiyo artik bikac kere cok ikinip yapamayinca tuvalete oturtmustum alisti heralde bugun ikindi beze yapmadi tuvalete goturdum yapti hemen iyi mi kotu mu bu bilemedim
Uzmanlar 2 yaşından sonra öneriyorlar ama sizde durum farklı öykü seni zorlamadan erkenden öğrencek sanırım.
İşten çıkınca ne yapacakmış peki. Kolay mı öyle hemen iş bulmak. Bazen büyükleri anlamak çok zor.

Zor canim benim oglanlar beni bu kadar zorlamamisti ama Ece cok zor cikariyor aynen cok emiyor istahsizlasiyor ki Ece de istahlidir aslinda normalde zorlamaz beni Allah yardimcimiz olsun gerisi kolay ciksin insallah

Bizim su alt kattakiler turklerin Suriyeli versiyonu esime dedim hic burda suriyeli yok demiyelim alttakiler tam suriyeli dedim hergun 11,den sonra cosuyorlar gurultuden duramiyoruz esim az once disari cikmisti o gurultu oradan mi geliyor dedim gelince evet dedi kapinin onunde yirmi cift ayakkabi kokudan midem bulandi dedi o kadar kafam atiyor ki gecen gun laf soyledim sadece benimle konusmamak disinda bir degisiklik olmadi ama bir gun oglumu okula gonderdigimde Ece uyanirsa kaldircam halilari laminantlara vura vura yatak odasini supurcem nasil oluyormus rahatsiz olmak sabahin 7 sinde gorecekler

@oslew canim tuvalet egitimini iki yastan once onermiyorlar ama Oykunun beze yapmamasi gecici bir durum olabilir sonucta o yapmadigi icin tuvalete goturuyorsun panik yapma zamanla tekrar beze yapar ama tuvalet egitiminde benim yasadigim buyuk oglum bir bucuk yasinda alisti cevremdekiler alisir artik dedigi icin alistirmistim ama gece altina yapiyordu bez bagliyordum ve bu senelerce devam etti bir yerde okudum daha sonra gece ve gunduz bez baglanmamali diye ben erken alistirdigim icin oldugunu dusunuyorum daha sonra kucuk oglumu 2 yadindan sinra alistirdim gece de bez baglamadim ve hic altina yapmadi Eceyi de iki yasinda alistirmayi dusunuyorum bakalim insallah o da gece yapmaz gece kacirinca zor oluyor bez baglamak zorunda kaliniyor hatta bu tuvalet egitimi icin kaslarin motor gelisiminin tam olmasi gerekiyormus mesela legolari kendi takip cikarabilmeliymis diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…