Canım senin stresini hissediyosa o yüzden sende daha çok ağlıyo olabilir. Bi yeride ağrıyo olabilir. Gökçe ne kadar hasta olsada biri geldiğinde kafası dağılıyo sanırım gülüyo ediyo. Onlardanda sıkılınca tekrar huysuzlanıyo. Bi götür istersen hastaneye için rahat etsinButun gce uyandi agladi pispisladm uyudu herseferinde sabh 4te uyandk bugun 4ten 6ya kdr hep agladi snirlerim bozuldu bnde agladim esm yoktu gce babasi bugn amelitat oluck hastanedeydiler o smdi gldi kucaginda gezdriyo hirayi aynaya baktriyo anca oyle duruyo.doktrami gotrsem bu aglmalar mizmizliklar sadece bna. Suan konusuyo gluyo babasina. napcm bn ya ayiptr sylmesi altima kacrcaktm esm glne kdar. Annmi arycm gelsn yanlz cok zor durumdaym birden bire noldu byle bu cocuga anlamiyorum. Gaz prblemi bile olmamisti fzla surekli ynlz oynayan bi bebekti dgru durst aglamadi smdiye kdr aglamayi bilmiyo bubderdik hatta. Smdi cglik atarak agliyo. Abm altta oturuyo geldi biseymi oldu diyo korkmuslar
Bence hiranin diş sıkıntı si var canım öyle görünüyo bütün anlattiklarin. Diş çıkarken gercekten cok huzursuz oluyolar. Allah kolaylik versin.Butun gce uyandi agladi pispisladm uyudu herseferinde sabh 4te uyandk bugun 4ten 6ya kdr hep agladi snirlerim bozuldu bnde agladim esm yoktu gce babasi bugn amelitat oluck hastanedeydiler o smdi gldi kucaginda gezdriyo hirayi aynaya baktriyo anca oyle duruyo.doktrami gotrsem bu aglmalar mizmizliklar sadece bna. Suan konusuyo gluyo babasina. napcm bn ya ayiptr sylmesi altima kacrcaktm esm glne kdar. Annmi arycm gelsn yanlz cok zor durumdaym birden bire noldu byle bu cocuga anlamiyorum. Gaz prblemi bile olmamisti fzla surekli ynlz oynayan bi bebekti dgru durst aglamadi smdiye kdr aglamayi bilmiyo bubderdik hatta. Smdi cglik atarak agliyo. Abm altta oturuyo geldi biseymi oldu diyo korkmuslar
Saç bandını sevsinler ya:)Kızlar gunaydinnn tüm hasta huysuz yavrucuklara geçmiş olsun yaz geldi inş keyifler yerindedir çok şükür bebislerle dışarı çıkabiliyoruz artik gezmelerrrrbizde yazdıklarımızı giymiş bulunmaktayız Eki Görüntüle 1534752 ya buarada su kadınlar kulübü uygulaması nerden indiriliyo
Çok yakışmış çok tatlı olmuş annesi bu güzellik.Kızlar gunaydinnn tüm hasta huysuz yavrucuklara geçmiş olsun yaz geldi inş keyifler yerindedir çok şükür bebislerle dışarı çıkabiliyoruz artik gezmelerrrrbizde yazdıklarımızı giymiş bulunmaktayız Eki Görüntüle 1534752 ya buarada su kadınlar kulübü uygulaması nerden indiriliyo
Aglayarak uyanmalari insani yataktan firlattriyo zatenBu gece buranin serifi benim galiba Ece 3 defa aglayarak kalkti emzirdim iki defasinda hemen bir daha uyandi salonda gogsume yatirip uyuttum insallah bu kez uyur 3,5 saat sonra kalkcam uyuyayim bari azicik kizlar
esm gerek yok dedi btn gce babasjnin basinda durmus uyudu smdi hcbiseyi ykmus hiranin bna mizmizlk yapiyomus sadece dis ckarcak sanirm ustler kabarms hastaydi gcn hfta ondn snra byle olduCanım senin stresini hissediyosa o yüzden sende daha çok ağlıyo olabilir. Bi yeride ağrıyo olabilir. Gökçe ne kadar hasta olsada biri geldiğinde kafası dağılıyo sanırım gülüyo ediyo. Onlardanda sıkılınca tekrar huysuzlanıyo. Bi götür istersen hastaneye için rahat etsin
hcbyle olmamisti dun kolyesini cikarttm o gldibaklima hmen takcam smdi. Ustte 5.ds kabarmis o sanirmBence hiranin diş sıkıntı si var canım öyle görünüyo bütün anlattiklarin. Diş çıkarken gercekten cok huzursuz oluyolar. Allah kolaylik versin.
ateşli hastalıktan sonra da bi süre böyle olabiliyor canım bizde hep kucakta gezdirdik bi süre ya da düşündüğün gibi dişte olabilir inşallah biran önce patlatır rahatlarsınızButun gce uyandi agladi pispisladm uyudu herseferinde sabh 4te uyandk bugun 4ten 6ya kdr hep agladi snirlerim bozuldu bnde agladim esm yoktu gce babasi bugn amelitat oluck hastanedeydiler o smdi gldi kucaginda gezdriyo hirayi aynaya baktriyo anca oyle duruyo.doktrami gotrsem bu aglmalar mizmizliklar sadece bna. Suan konusuyo gluyo babasina. napcm bn ya ayiptr sylmesi altima kacrcaktm esm glne kdar. Annmi arycm gelsn yanlz cok zor durumdaym birden bire noldu byle bu cocuga anlamiyorum. Gaz prblemi bile olmamisti fzla surekli ynlz oynayan bi bebekti dgru durst aglamadi smdiye kdr aglamayi bilmiyo bubderdik hatta. Smdi cglik atarak agliyo. Abm altta oturuyo geldi biseymi oldu diyo korkmuslar
ay saç bandıda varmış küçük hanımın maşallah yahu güzellikKızlar gunaydinnn tüm hasta huysuz yavrucuklara geçmiş olsun yaz geldi inş keyifler yerindedir çok şükür bebislerle dışarı çıkabiliyoruz artik gezmelerrrrbizde yazdıklarımızı giymiş bulunmaktayız Eki Görüntüle 1534752 ya buarada su kadınlar kulübü uygulaması nerden indiriliyo
saygisiz insanlar iyi yaparsin gelirler hemen ama kavgaya senin gibi sakin birini de delirtmisler ya hakketmisler :)Bizim su alt kattakiler turklerin Suriyeli versiyonu esime dedim hic burda suriyeli yok demiyelim alttakiler tam suriyeli dedim hergun 11,den sonra cosuyorlar gurultuden duramiyoruz esim az once disari cikmisti o gurultu oradan mi geliyor dedim gelince evet dedi kapinin onunde yirmi cift ayakkabi kokudan midem bulandi dedi o kadar kafam atiyor ki gecen gun laf soyledim sadece benimle konusmamak disinda bir degisiklik olmadi ama bir gun oglumu okula gonderdigimde Ece uyanirsa kaldircam halilari laminantlara vura vura yatak odasini supurcem nasil oluyormus rahatsiz olmak sabahin 7 sinde gorecekler
Suyun ısısını biraz ılıtayım o zaman ben de, doğduğundan beri aşağı yukarı aynı sıcaklıkta yıkıyoruz. Dediğin gibi sıcak geliyor olabilir.benim kızım ek gıdaya geçti geçeli o kadar az ek gıda alıyo ki geneli emme üzerine artık alıştım zorlamıyorum hiç bişi için
suyun ısısını değiştir mi canım belki artık sıcak geliyodur fln ben biraz daa ılıttım evimiz çok sıcak oluyo
Benim oğlumda yürüyor canım, ama ben bizim buralarda hiç duymadım adım kurabiyesi. Nasıl oluyor ki acabaGunaydin arkadaslar oncelikle hasta bebislerimize gecmis olsun bizde yeni sogukalginligi atlattik , sizlere sorum var yurumeye baslayan bebislerimiz varmi kizim 1 aydan fazladir duz duvara ttunup bile siraliyor ve ellerini birakip 6-7 adim atabiliiyor aslinda bir yer tuttuk guzel bir dogum gunu yapicaz ama adim kurabiyeside yapalim dedik kendi aramizda zamaniymis yapan varmi ? Yada ne gibi seyler yapiliyor
Ay inşallah canim yaa, ne zormuş böyle banyo yaptırmakBenim oğlum da banyoyu çok severken 2-3 hafta gibi bi süre banyodan nefret eder hale gelmişti, resmen çığlık çığlığa yıkamak zorunda kalıyoduk ama çok şükür yine normale döndü, şu an eskisi gibi gayet mutlu yıkanırken
Belki sizin de normale döner
Çok güzel olmuş gerçekten, ellerine sağlık :)Sagolun arkadslar danteli yaptm sulari. Kolanyalarda byle olduEki Görüntüle 1534101
nice güzel yaşlaraaBugün benim canım oğlumun doğduğu gün, geçen yıl bugün hastaneye korka korka gitmiştim. Kucağıma minicik bişey verdiler aman allahım 2 tane kocaman göz bana bakıyodu, öylece bakıştık bi süre emzirirken. İçimden ben bununla napıcam şimdi nasıl büyütücem acaba diye düşünmüştüm kafamda onlarca soru vardı, evet hayatımın en zor 1 yılını geçirdim tek başıma büyüttüm bebeğimi, bazen ağladım, bazen sinirlendim kızdım, uykusuz kaldım, yoruldum çok yoruldum ama benim için dünyada ondan daha güzel bi canlı daha yok, bana ondan güzel sarılan yok, ondan daha güzel bakan yok, ondan daha güzel kokan yok
O benim parçam canımın yarısı allaha binlerce kez şükürler olsun onu bana verdiği için, allah onun acısını bana göstermesin. Allah hiçbir bebeğin acısını göstermesin, annelerinden ayırmasın
İyi ki doğmuş minik. Allah acısını göstermesin hiç birimize inşallahBugün benim canım oğlumun doğduğu gün, geçen yıl bugün hastaneye korka korka gitmiştim. Kucağıma minicik bişey verdiler aman allahım 2 tane kocaman göz bana bakıyodu, öylece bakıştık bi süre emzirirken. İçimden ben bununla napıcam şimdi nasıl büyütücem acaba diye düşünmüştüm kafamda onlarca soru vardı, evet hayatımın en zor 1 yılını geçirdim tek başıma büyüttüm bebeğimi, bazen ağladım, bazen sinirlendim kızdım, uykusuz kaldım, yoruldum çok yoruldum ama benim için dünyada ondan daha güzel bi canlı daha yok, bana ondan güzel sarılan yok, ondan daha güzel bakan yok, ondan daha güzel kokan yok
O benim parçam canımın yarısı allaha binlerce kez şükürler olsun onu bana verdiği için, allah onun acısını bana göstermesin. Allah hiçbir bebeğin acısını göstermesin, annelerinden ayırmasın
doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıkla büyüsün ne güzel anlatmışsın duygularını.. oğluşunu öpüp kokluyorum... Allah sizi ayırmasın...Bugün benim canım oğlumun doğduğu gün, geçen yıl bugün hastaneye korka korka gitmiştim. Kucağıma minicik bişey verdiler aman allahım 2 tane kocaman göz bana bakıyodu, öylece bakıştık bi süre emzirirken. İçimden ben bununla napıcam şimdi nasıl büyütücem acaba diye düşünmüştüm kafamda onlarca soru vardı, evet hayatımın en zor 1 yılını geçirdim tek başıma büyüttüm bebeğimi, bazen ağladım, bazen sinirlendim kızdım, uykusuz kaldım, yoruldum çok yoruldum ama benim için dünyada ondan daha güzel bi canlı daha yok, bana ondan güzel sarılan yok, ondan daha güzel bakan yok, ondan daha güzel kokan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?