2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu gece buranin serifi benim galiba Ece 3 defa aglayarak kalkti emzirdim iki defasinda hemen bir daha uyandi salonda gogsume yatirip uyuttum insallah bu kez uyur 3,5 saat sonra kalkcam uyuyayim bari azicik kizlar

Butun gce uyandi agladi pispisladm uyudu herseferinde sabh 4te uyandk bugun 4ten 6ya kdr hep agladi snirlerim bozuldu bnde agladim esm yoktu gce babasi bugn amelitat oluck hastanedeydiler o smdi gldi kucaginda gezdriyo hirayi aynaya baktriyo anca oyle duruyo.doktrami gotrsem bu aglmalar mizmizliklar sadece bna. Suan konusuyo gluyo babasina. napcm bn ya ayiptr sylmesi altima kacrcaktm esm glne kdar. Annmi arycm gelsn yanlz cok zor durumdaym birden bire noldu byle bu cocuga anlamiyorum. Gaz prblemi bile olmamisti fzla surekli ynlz oynayan bi bebekti dgru durst aglamadi smdiye kdr aglamayi bilmiyo bubderdik hatta. Smdi cglik atarak agliyo. Abm altta oturuyo geldi biseymi oldu diyo korkmuslar

Kızlar gunaydinnn tüm hasta huysuz yavrucuklara geçmiş olsun yaz geldi inş keyifler yerindedir çok şükür bebislerle dışarı çıkabiliyoruz artik gezmelerrrrbizde yazdıklarımızı giymiş bulunmaktayız ya buarada su kadınlar kulübü uygulaması nerden indiriliyo

Bi gunaydin da Bizden. Yigitde bi kaç gündür yemiyodu sabah baktım yukardan 3.diş patlamış dedim dışı çıkmış damagin içinden belki bugün yer. Gerçekten de yaptığım omleti yedi yanında pekmezli suyla. Artık anladım o dış damagi patlatana kadar zorlamamsk lazım zaten çıkınca tekrar yemeye basliyo.

Canım senin stresini hissediyosa o yüzden sende daha çok ağlıyo olabilir. Bi yeride ağrıyo olabilir. Gökçe ne kadar hasta olsada biri geldiğinde kafası dağılıyo sanırım gülüyo ediyo. Onlardanda sıkılınca tekrar huysuzlanıyo. Bi götür istersen hastaneye için rahat etsin

Bence hiranin diş sıkıntı si var canım öyle görünüyo bütün anlattiklarin. Diş çıkarken gercekten cok huzursuz oluyolar. Allah kolaylik versin.

Saç bandını sevsinler ya:)
Öyle bi uygulama mı var indirelim sahi

Çok yakışmış çok tatlı olmuş annesi bu güzellik.

Bu gece buranin serifi benim galiba Ece 3 defa aglayarak kalkti emzirdim iki defasinda hemen bir daha uyandi salonda gogsume yatirip uyuttum insallah bu kez uyur 3,5 saat sonra kalkcam uyuyayim bari azicik kizlar
Aglayarak uyanmalari insani yataktan firlattriyo zaten

esm gerek yok dedi btn gce babasjnin basinda durmus uyudu smdi hcbiseyi ykmus hiranin bna mizmizlk yapiyomus sadece dis ckarcak sanirm ustler kabarms hastaydi gcn hfta ondn snra byle oldu

Bence hiranin diş sıkıntı si var canım öyle görünüyo bütün anlattiklarin. Diş çıkarken gercekten cok huzursuz oluyolar. Allah kolaylik versin.
hcbyle olmamisti dun kolyesini cikarttm o gldibaklima hmen takcam smdi. Ustte 5.ds kabarmis o sanirm

ateşli hastalıktan sonra da bi süre böyle olabiliyor canım bizde hep kucakta gezdirdik bi süre ya da düşündüğün gibi dişte olabilir inşallah biran önce patlatır rahatlarsınız

ay saç bandıda varmış küçük hanımın maşallah yahu güzellik

saygisiz insanlar iyi yaparsin gelirler hemen ama kavgaya senin gibi sakin birini de delirtmisler ya hakketmisler :)

Suyun ısısını biraz ılıtayım o zaman ben de, doğduğundan beri aşağı yukarı aynı sıcaklıkta yıkıyoruz. Dediğin gibi sıcak geliyor olabilir.

Benim oğlumda yürüyor canım, ama ben bizim buralarda hiç duymadım adım kurabiyesi. Nasıl oluyor ki acaba

Ay inşallah canim yaa, ne zormuş böyle banyo yaptırmak

Bugün benim canım oğlumun doğduğu gün, geçen yıl bugün hastaneye korka korka gitmiştim. Kucağıma minicik bişey verdiler aman allahım 2 tane kocaman göz bana bakıyodu, öylece bakıştık bi süre emzirirken. İçimden ben bununla napıcam şimdi nasıl büyütücem acaba diye düşünmüştüm kafamda onlarca soru vardı, evet hayatımın en zor 1 yılını geçirdim tek başıma büyüttüm bebeğimi, bazen ağladım, bazen sinirlendim kızdım, uykusuz kaldım, yoruldum çok yoruldum ama benim için dünyada ondan daha güzel bi canlı daha yok, bana ondan güzel sarılan yok, ondan daha güzel bakan yok, ondan daha güzel kokan yok
O benim parçam canımın yarısı allaha binlerce kez şükürler olsun onu bana verdiği için, allah onun acısını bana göstermesin. Allah hiçbir bebeğin acısını göstermesin, annelerinden ayırmasın

nice güzel yaşlaraa

İyi ki doğmuş minik. Allah acısını göstermesin hiç birimize inşallah

doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıkla büyüsün ne güzel anlatmışsın duygularını.. oğluşunu öpüp kokluyorum... Allah sizi ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…