Çok şükür ulaşmışsın canım, şimdi tatilin tadını çıkarkizlar yokculuk 9saat surdu. Gökçem de sağolsun cok yormadi beni.
Mantar bizde de olmustu dr bize trosyd ile fito yu karistur sur demisti ben once trosyd i poposuna surup ardindan fitoyu suruyodum ayni gun etki ediyo bepanthol merhem pek bi ise yaramiyo ben onu da kullandim popo bazen hafif.kizaruk olsa bile tek fito bile iyi etki ediyoKizlar ben yiğitin altına çok ıslak mendil kullanmadım bu zamana kadar ya yikadim ya pamukla sildim çok nadir gittiğim yerde falan kullanmisimdir ama 15 gündür falan artık yaşına girecek bişey olmaz diye ıslak mendile geçtim. Poposunda küçük bi kızarıklık la başlayan pisigede benzemeyen son üç günde iyice büyüyen bişey oluştu kırmızı leke gibi oldu. Dün doktora gösterdim mantara benziyo ya bezini degistirnissin yada ıslak mendilini dedi.trosyd diye bi mantar kiremi yazdı ama hiç bi faydası yok dünden beri .@yaz yagmuru senin başına gelmişti sanki mantarmiydi sizinki. Sen sarı su ile bi kiremi mi karıştırdım demiştin sanırım dizelmisti. Tekrar bi soylermisin neydi o kullandiklarin. Yada basina böyle mantar olayı gelen varsa ne kullandida gecti bilgilendirebilirmisiniz.çünki gittikçe buyuyo sanki bu leke.
Keyfi yerindeyse disdendir canım. Artık bi kaç tane birden cikarabiliyolarmis dün doktor bize ucu birden geliyo dedi.eğer öyleyse sizinde ateş yapması normal. Yazık bu çocuklara ne çektiler bu dislerden.
dis olabilecegini dusundum canim hala hafif var dun aksam yemegini yemedi zaten yemeyince makarnayi seviyordu yogurtla ondan verdim onu da yemedi sari suyuda sari su deyince veriyor eczacilar adini hatirlayamadim r ile basliyordu kucuk kagit pakette oluyor kaynamis sogumus iliga yakin bir litre suyla sulandiriliyor dezenfekte icin kullaniliyor doktor bana pamuga sari suyu dok biraz sil ama bir kere pamugu at ayni pamugu sildigin bolgeye ikinci kez surme demisti yeni bir pamuk yapip ikinci kez oyle sil demisti bir haftayi bulmustu iyilesmesi bizim cok kotuydu iyilesmiyor diye birakma devam et geciyorBen bi günde geçmesini bekledim biraz acele ettim sanırım. Kaç günde geçiyo canım çok endişelendim poposuna tamamen yayılır diye.ıslak mendil hiç kullanamiycaz biz sanırım.
İnsallah oyledir canim hafif var atesi insallah yukselmezBelki biraz sicaklanmistir canim ustunu.az inceltip yuzunu yikayip bol su icir istersen beyza genelde sicaklaninca boyle.oluyorda canim
Mantar bizde de olmustu dr bize trosyd ile fito yu karistur sur demisti ben once trosyd i poposuna surup ardindan fitoyu suruyodum ayni gun etki ediyo bepanthol merhem pek bi ise yaramiyo ben onu da kullandim popo bazen hafif.kizaruk olsa bile tek fito bile iyi etki ediyo
ÇOK Sağolun Kızlar deniycem hepsinide bakalim gecene kadar.dis olabilecegini dusundum canim hala hafif var dun aksam yemegini yemedi zaten yemeyince makarnayi seviyordu yogurtla ondan verdim onu da yemedi sari suyuda sari su deyince veriyor eczacilar adini hatirlayamadim r ile basliyordu kucuk kagit pakette oluyor kaynamis sogumus iliga yakin bir litre suyla sulandiriliyor dezenfekte icin kullaniliyor doktor bana pamuga sari suyu dok biraz sil ama bir kere pamugu at ayni pamugu sildigin bolgeye ikinci kez surme demisti yeni bir pamuk yapip ikinci kez oyle sil demisti bir haftayi bulmustu iyilesmesi bizim cok kotuydu iyilesmiyor diye birakma devam et geciyor
Ben benzer olayı criminal minds diye dizim var orda izlemiştim, çok uçuk değil olabilmesi muhtemel şeyler. Hele gördüğüm ceza dosyalarından sonra ben kendimden başkasına güvenemez haldeyimhttps://m.facebook.com/melek.su.71/posts/867132600045338
Sunu bi okuyun kizlar ben pek paylasim yapmam ama yanlis mi yapiyoruz acaba ya
Ben 40ımda semear için gittiğimde pimpirikli kadın doğumcum meme usg de istemişti, emzirme döneminde süt kanalları ile kistin elle ayırt edilmesi zordur, içerisi karmakarışıktır usg ile kafamız rahat olsun demişti. Çok şükür temiz çıkmıştı. Sen de bi usg çektir istersenKizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi
Iyi tatiller ikinize dekizlar yokculuk 9saat surdu. Gökçem de sağolsun cok yormadi beni.
sylemisler amadlimi 12 cnm bn 10tlye yaptricam dlimini 30kisilik arti uzerindeki susler olcak yani yandik
Bndede oluyo icerden ama geciyo yne oluyo sanki
orda hersey var zaren gnel dogmgnu uzerine suslemeler balonlar pasta malzemeleri kaliplar magnet hediyelikler cogu seyi ordan aldm[/QUOTE=] eg canım magnetlerı nasıl aldın pekı ?? resımlı mı yaptırdın daha dogrusu sıparıs verıp soramı aldın??
Ah canım ya yerım o minik parmağı hiç kıyamam inşaallah çok acımamıştırGökçe kucağımda yemek hazırlamaya çalışıyodum. Yan duruyodum gökçe tavaya falan değer diye. Ocaktan alınca düz durdum. Yavrum hemen her şeye yaptığı gibi işaret parmağıyla ocağa dokunduyandı yavrum resmen ya hep benim yüzümden nasıl ağladı. Minicik parmağı su topladı. Parmağını gösterip gösterip ağlıyo. Kendimi çok kötü hissediyorum kim bilir ne kadar kızgındır demir
Hepsi çok guzel olmuş cnmEki Görüntüle 1543450 Kizlar son halleri. Resm cercevesine resm koymak kaldi bitek. Son 5gun
Tahın ın üzerındeki suyu sürmek bire bir canım aklınuzda olsun kimbilir için nasıl yanmıştır ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar ah evlatların ayağı taşa çarpsa annenın canı yanar ama bunlar olacak küçük rabbım buyuklerınden korusunKuzum benim parmağını gördükçe ağlayasım geliyoeşime ağlayarak anlatımca ne diyeceğini şaşırdı. sudokrem sürdüm. İnşallah acısı geçmiştir. Annesi kurban olsun onun parmağına
Doğum gününüz kutlu olsun cnmKızlar yarın akşam Arda'nın doğum gününü kutluyoruz her şeyini kendim yaptım yorucuydu ama güzel olduğunu düşünüyorum yorgun olmazsam yarın gece fotoğrafları paylaşırım.
Aprıorının dediği gibi en guzeli olur kafanda rahat eder sıkıntıya gırmezsınKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
Heyecandan dır bende doğungunu gecesı uyuyanamıştım sabaha kadarÇok yorgunum ama gözüme uyku girmiyor.
Duymuştum bunuda ama o an öyle bi korktum ki aklıma bile gelmedi. Buz koydum ama yinede su topladı . Oyun oynarken falan arada parmağına bakıyo geri devam ediyo. Öyle gerçekten keşke benim elim yansaydı onunki yerine. Çok korktum ama bi daha ocağa falan yaklaştırmamTahın ın üzerındeki suyu sürmek bire bir canım aklınuzda olsun kimbilir için nasıl yanmıştır ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar ah evlatların ayağı taşa çarpsa annenın canı yanar ama bunlar olacak küçük rabbım buyuklerınden korusun
Ne kadar uzuluyor insan onlara birsey olunca Allah korusun hepsini benim kiziminda atesi var sabahtan beri sadece onunla ilgileniyorum sukur dustu biraz az once 36.7 ciktiDuymuştum bunuda ama o an öyle bi korktum ki aklıma bile gelmedi. Buz koydum ama yinede su topladı . Oyun oynarken falan arada parmağına bakıyo geri devam ediyo. Öyle gerçekten keşke benim elim yansaydı onunki yerine. Çok korktum ama bi daha ocağa falan yaklaştırmam
Cnm nesı var ki grıp mi acaba?atesı yukselmezse diştir gecmiş olsun bir de sana sorucam unutuyorum sen gunde 2 kez mi yemek verıyosun kuzuma ben sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt akşam yemek gecede muhallebı verıyorum tabi iştahlı olduğunda sen 2 kez yemek verırsen diğerlerını ne zaman yıyor meraktayımNe kadar uzuluyor insan onlara birsey olunca Allah korusun hepsini benim kiziminda atesi var sabahtan beri sadece onunla ilgileniyorum sukur dustu biraz az once 36.7 cikti
Aminn. Geçmiş olsun eceyede yüksek değil heralde diştendir inşallah gıstığın ateşiNe kadar uzuluyor insan onlara birsey olunca Allah korusun hepsini benim kiziminda atesi var sabahtan beri sadece onunla ilgileniyorum sukur dustu biraz az once 36.7 cikti
Grip degil canim hicbir rahatsizligi yok gorinurde dis sanirim cok yukselmezse dis diye dusunuyorum yukselirse hasta olabilir o zaman doktora goturcem ben canim sabah kahvalti veriyorum oglen corba yogurt beraber veriyorum ikindi vakti uykudan kalkinca meyve aksam yemek yaninda yine biraz yogurt veriyorum uyumadan da emziriyorum yogurdu ayri bir ogun yapmiyorum muhallebi de vetmiyorum yemiyor cunkuCnm nesı var ki grıp mi acaba?atesı yukselmezse diştir gecmiş olsun bir de sana sorucam unutuyorum sen gunde 2 kez mi yemek verıyosun kuzuma ben sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt akşam yemek gecede muhallebı verıyorum tabi iştahlı olduğunda sen 2 kez yemek verırsen diğerlerını ne zaman yıyor meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?