2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gunduz dusuktu csnim simdi yine yukseldi 38.5 oldu
Bızım ates 4 gun sürüyo ilaçlarını ver düşer inşaallah hatta ben 3 saatı beklemeden 2 saatte bır dönüşümlü fitil dolven calpol verıyorum calpol le fıtıl içeriği aynı olduğu için sıralama böyle

Buda kızımın dili dişlerı kesti arkadaşının kafası çarpmış ödüm koptu görünce kazalar büyüyüncede devam edıyo allah beterınden saklasın

Gecmis olsun canim neden ates oldu ki hastamisin
Eceyede çok geçmiş olsun canım. Sanırım boğazlarımdan Kaynaklı. Yarın doktora gideyim bi. Ateşim düştü ama çok şükür.

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun idrar yolu enfeksiyonu ates yapmaz biliyom cunku bende cok sık oluyom hava degisiminde de olabilir
Yapıyo canım. Ben bi kez mide bulantısı ge yüksek ateş şikayeti ile gitmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. Sprial taktırdığımda da olmuştu enfeksiyon ve ateş. Doktorada sordum geçen hafta yapar dedi. Aklında olsun. Ama halsizlik yaparmı bu kadar bilemedim. Eşim yapar dedi. Gerçi şimdi boğazım kötü gibi.

Gecmiş olsun testler temız çıkmıştı demiştin hastalıktan değildir sanırım
Sağol canım enfeksiyon değil Boğazım kötü. Annem bitki Çayı yaptı boğazım için.

Yarın eşimin doğum günü baranla aralarında tam 1 hafta var evde 2 tane ikizler burcu sormayın halimi yarın seyahate çıkacağı için bu akşamdan kutlamak istedım pasta aldım 40 tl baranın doğum günü pastası kocaman olması ve bir sürüde emek olmasına rağmen daha uyguna geldi demekki

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 90
canım benim ya kıyamam,annesi çok ağır değil yara,canı da acımaz aşırı sürtünme olmaadıkça,bebebklerin yarası hızlı iyileşir bize göre,bepanthene benzeri kremler sür bence kapanmasını kolaylaştırır,yara bandı kullanma bence zaten kirli yerleri elletmezsin,bişey olmaz çabuk geçer inşallah,benim oğlanın da oldu tencereye değdi 2 günde ipek tenine dönüştü,Allah beterinden korusun çok tehlikeye açıklar

küçük ateşlerde ve gribe bağlı olduğu kesin ateşlerde belki ,ancak yüksek ateş,boğaz vs başka yer kaynaklı (idrar yolu vs) enfeksiyona bağlı ateşlerde yani beklemek saçmalık ,doğru olanı yapıyorsun

Bugün ben uyurken Arda babası ile parka gitmiş, parkta Arda'dan 1 ay büyük bir bebek varmış yeni yürümeye başlamış, annesi yerler yumuşak diye bırakıyormuş çocuk burnunun üstüne düşmüş çok ağlamış. Arda gitmiş çocuğa sarılmış çocuk da ona sarılmış çocuk susmuş. Çok duygulandım eşim anlatınca minnacık haliyle o duyguyu nasıl yaşamış da gidip o çocuğa sarılmayı bilmiş.

Hersey harika gorunuyor cok guzel ani olarak kalacak

Evet canim tesekkurler:)

2 saat az degil mi canm agir gelmez mi?

Masallah cnm hersey çok guzel olmuş rabbım askerliğini evliliğinide göstersın

Amin canim saol:)

Herşey çok güzel. Doğumgünü kutlu olsun Emre'nin. Sağlıkla huzurla yaşasın..

Amin tesekkur ederiz:)

@kmltm dogum gununuz cok guzel gorunuyo saglikla ve mutlulukla daha nice yas gunlerini kutlarsiniz emrenin

Insallah canim tesekkurler:)

çok masum ve melekler ,ba zen oğlumu çocuk esiirgemeye verecek kadar bunalsam da onu deli gibi seviyorum,hayatımdaki en güzel şey

aaay bende aynı şeyden korkuyorum..bakalım Efe napcak..oastayı ellemesi mıncıklaması gerek ki,amaca uygun olsun güzel resimler çıksın..bakalım olcak mı bu arada canım pastayı kendin mi yaptın?sen yaptıysan tarif alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…