Hersey harika gorunuyor cok guzel ani olarak kalacak
Bızım ates 4 gun sürüyo ilaçlarını ver düşer inşaallah hatta ben 3 saatı beklemeden 2 saatte bır dönüşümlü fitil dolven calpol verıyorum calpol le fıtıl içeriği aynı olduğu için sıralama böyleGunduz dusuktu csnim simdi yine yukseldi 38.5 oldu
Masallah cnm hersey çok guzel olmuş rabbım askerliğini evliliğinide göstersın
Gecmiş olsun testler temız çıkmıştı demiştin hastalıktan değildir sanırımKızlar ateşimde çıktı38,6 oldu minoset içtim düşmüyor bi titriyorum bi terliyorum. Ellerim kalkmıyor. Gökçede düzgüncene bişi yemedi.
Herşey çok güzel. Doğumgünü kutlu olsun Emre'nin. Sağlıkla huzurla yaşasın..
Eceyede çok geçmiş olsun canım. Sanırım boğazlarımdan Kaynaklı. Yarın doktora gideyim bi. Ateşim düştü ama çok şükür.Gecmis olsun canim neden ates oldu ki hastamisin
Yapıyo canım. Ben bi kez mide bulantısı ge yüksek ateş şikayeti ile gitmiştim idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı. Sprial taktırdığımda da olmuştu enfeksiyon ve ateş. Doktorada sordum geçen hafta yapar dedi. Aklında olsun. Ama halsizlik yaparmı bu kadar bilemedim. Eşim yapar dedi. Gerçi şimdi boğazım kötü gibi.isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun idrar yolu enfeksiyonu ates yapmaz biliyom cunku bende cok sık oluyom hava degisiminde de olabilir
Sağol canım enfeksiyon değil Boğazım kötü. Annem bitki Çayı yaptı boğazım için.Gecmiş olsun testler temız çıkmıştı demiştin hastalıktan değildir sanırım
canım benim ya kıyamam,annesi çok ağır değil yara,canı da acımaz aşırı sürtünme olmaadıkça,bebebklerin yarası hızlı iyileşir bize göre,bepanthene benzeri kremler sür bence kapanmasını kolaylaştırır,yara bandı kullanma bence zaten kirli yerleri elletmezsin,bişey olmaz çabuk geçer inşallah,benim oğlanın da oldu tencereye değdi 2 günde ipek tenine dönüştü,Allah beterinden korusun çok tehlikeye açıklarEki Görüntüle 1545007 Patlatıyım dememe kalmadı patlamış bile şimdi farkettim
Ağlaması falan olmadı ama acımadı demekki canı. Nemlendirecek bişeyler mi sürsem ki. Sudokrem le mustelanın nemlendirici kremi var elimde. Yoksa kurusa daha mı iyi olur acaba. Eti nasıl gözüküyo ya tüm üst derisi kalkmış resmen işkence çekiyorum gördükçe. Yarabandı falan mı yapıştırsam ki napsam yanıl ne zormuş ya.
küçük ateşlerde ve gribe bağlı olduğu kesin ateşlerde belki ,ancak yüksek ateş,boğaz vs başka yer kaynaklı (idrar yolu vs) enfeksiyona bağlı ateşlerde yani beklemek saçmalık ,doğru olanı yapıyorsunKizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle
Hersey harika gorunuyor cok guzel ani olarak kalacak
Bızım ates 4 gun sürüyo ilaçlarını ver düşer inşaallah hatta ben 3 saatı beklemeden 2 saatte bır dönüşümlü fitil dolven calpol verıyorum calpol le fıtıl içeriği aynı olduğu için sıralama böyle
Masallah cnm hersey çok guzel olmuş rabbım askerliğini evliliğinide göstersın
Herşey çok güzel. Doğumgünü kutlu olsun Emre'nin. Sağlıkla huzurla yaşasın..
@kmltm dogum gununuz cok guzel gorunuyo saglikla ve mutlulukla daha nice yas gunlerini kutlarsiniz emrenin
çok masum ve melekler ,ba zen oğlumu çocuk esiirgemeye verecek kadar bunalsam da onu deli gibi seviyorum,hayatımdaki en güzel şeyBugün ben uyurken Arda babası ile parka gitmiş, parkta Arda'dan 1 ay büyük bir bebek varmış yeni yürümeye başlamış, annesi yerler yumuşak diye bırakıyormuş çocuk burnunun üstüne düşmüş çok ağlamış. Arda gitmiş çocuğa sarılmış çocuk da ona sarılmış çocuk susmuş. Çok duygulandım eşim anlatınca minnacık haliyle o duyguyu nasıl yaşamış da gidip o çocuğa sarılmayı bilmiş.
beni düşün teselli ol arkadaşımKizlar malum emre yasini doldurdu:)hani o dort gozle bekledigimiz sihirli degnek var ya haala ortada yokbosuna mi bekledm ben yani uyutmustm uyandi ve uyumadi hala bu gece serifim.anlasilan ve cok yorgunum
Çok sık yükselince verdım hiç düşmeden 2 saat tıtremeye dönüyo dr muz ver demiştiEvet canim tesekkurler:)
2 saat az degil mi canm agir gelmez mi?
Amin canim saol:)
Amin tesekkur ederiz:)
Insallah canim tesekkurler:)
bugun pasta patlatmamizi yaptik ama öykü parmagini degdirdi cekti pastadan ellemedi bende aldim iki elini soktum icine aglamaya basladi ellerine bakip titiz hanim elleri kirlendi :) videoya cektik resimde var gorumcemde yarin alinca paylasirim sizle de dusundugum gibi olmadi ama olsun napalim degisik bisey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?