2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah Azad a. Canım 15 günde 300 gr çok iyi almış, sen bu aralar fazla yemiyor diyordun galiba ama Azad bey kendine yetecek kadar yemiş demekki:)

şeftali ishal olan bebeğe verilir genelde kabız yapar:))
Ben yeni öğrendim :) zatrn çok gereksiz bi meyve dünyadan kalksın bence , ben dokunamıyorum, karşımda yenilmesinr izin vermiyorum hatta bakamıyorum bile, yazın pazara çıkmak işkence bana dişlerim kamaşıyor

Ya çok ilginç 15 gün önce 11. Ay kontrolünde kesin kg almıştır demiştim ama bi gittik 20 gr almış şok olmuştum. Geçen ay iyi yiyordu, adam 1 haftadır nerdeyse aç geziyor ama kg almış ben De anlamadım valla

nasıl besleniyor? anne sütü?
formül süt?
ek gıda?

tipe bak saç bandı ne güzel olmuş öyle :)

maşallah azada. Az da yese demekki yarıyo annesi. banada hiç kilo almamış gibi geliyo inşallah bende şaşırırım senin gibi

doğum günün kutlu olsuuunn:)
Sende haziran bebeğisin yani

Doğum günün kutlu olsun :)

Ben niye göremiyorum sizin doğum gününüzü yaaaaa

O zamaaaaan "doğum günün kutlu olsun" canım

Ailenle birlikte mutlu yillar canim

Doğum günün kutlu olsun:)

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun tekrar inşallah çabuk toparlanır Ece
S Sevgidili5 mutlu yıllar @stanki çok hoş olmuş nice yaşlara. @oslew çok şirin olmuş öykücük

S Sevgidili5 dogum gunun kutlu olsun canim yavrularin ve esinle birlikte nice senelere
sağolun kızlar guzel sozleriniz için teşekkürler.

Ben cok severim seftaliyiazada da masallah valla.ben de emreyi tartym dedm tartiyi gorunce aglmaya basliyo.hatta dun dolabini actim tartiyi gorunce ustme tirmandi korkudanniye korktu anlamadim valla

Bu arada @minnakkartal A apriori11 emreye dikkatli bakin bana benziyo bana:)))

S Sevgidili5 dogmgunun kutlu olsun canim:)

Kizlar malum dun cok yorucuydu emre de uyuyamadi pek gunduz aksam sinirleri bozulmustu galiba yavrumun durup durup kahkaha atiyodu ya:))her seye guluyo ama catliyodu gulmekten.cit desem kikir kikir guluyo:)video atabilirsem atcm.katila katila guluyo en son uyutaym dedm o zaman bile kikirdedi kizdm biraz uyusn diye.sabah normale donmustu

Uykusuzluk yan etki yapti galiba canim aman aglamasinda gulsun

hı hı canım bende mira için aynı böle düşünüyorum mesela bana kalsa şıp demiş burnumdan düşmüş

aha ben daha video görmeden gülmeye başladım yavrum ya telaşeden nasibini almış neyse Allah gülmeden ayırmasın

Uykusuzluk yan etki yapti galiba canim aman aglamasinda gulsun

Video atamadim buraya instagrama eklym bari ordan izleyin:)cok komikti ya:)))

Sağol canm. Vidyosunu atta o zaman bizde bakıp neselenelim tatlı suratlinin kahkahalariyla:)

Keşke tüm bebişler emre gibi olsa uykusuzlen:)

nasıl besleniyor? anne sütü?
formül süt?
ek gıda?
Anne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca

tipe bak saç bandı ne güzel olmuş öyle :)

maşallah azada. Az da yese demekki yarıyo annesi. banada hiç kilo almamış gibi geliyo inşallah bende şaşırırım senin gibi
İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.
Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun
Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)

@apriori11kocaman maşallah azada
Teşekkütler :)

instagram hesabınızı paylaşırsanız ö.m ile olabilir:) sakıncası yoksa
Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?

instagram hesabınızı paylaşırsanız ö.m ile olabilir:) sakıncası yoksa

kmltmm :))bul beni:))

Tesekkurler canim:)ilk zamanlar bana benzyodu yahubaba tarafi sarisin ama bwnm oglan sapsari degl ya catliyo kv bizim tarafa benziyo diye:)ama surati babaya benziyo kabul ediyorum

@kmltm Emre'nin Vidyosunu yiğit e izlettim ve şu anda kapattım diye agliyo:) açıp tekrar tekrar izliycez sanırım.:))

Fenomen oldu 4 disli cocugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…