Ya da bizimkileri artık çok iyi tanıyor. Ama eşim başkasına güvenmez ve ona gider hep. Güzel ama ben de gittim tanında bi de Prof çalışıyoro kadar iyi ha. Tamam canim iyi olur
Sağol canımOğlusuna maşallah diyelim cnm
A apriori11 tesekkur ederim. Int tel bulup randevu alayimBenim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size. Netten baktım Şener taşdemir Selçuklu nalçacıda muayenehanesi
Cnm bence bu son çıkış olacak artık bıter emınım bizimde öyle oldu3,4 gun suruyo hastanede perişan etmeyın dr takip edıyo zatenKizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
Canım bence de götür ve kan idrar kaka kapsamlı bi tahlil yaptır ne ise bu günler süren ateşin sebebi ortaya çıksınKizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
Riva ederim canım konyalılığım bi işe yarasın bari
Esin konyanin neresinden yerlii mi ilcesi miRiva ederim canım konyalılığım bi işe yarasın bari
Niye ki acaba diş mi dıcem ama bıktım bu sorudan?şimdi nasıl bebişGeçmişi pek okuyamadim benim kiz bugun kudurdu dun 23: 30 da uyudu bugun gunduz ise sadece 1 saat uyudu hala uyumak istemiyor artik uykusuzluga ben dayanamiyorum basima agri girdi
Cihanbeyli li ama selçukluda yaşıyorlar.Esin konyanin neresinden yerlii mi ilcesi mi
Ahaha tahmin ettim canim hic yanilmamisim nerden mi? Esinin ailesi yurtdisinda oldugu icin bide birazcikda azadin esmer olusundan. Benim babamda oraliCihanbeyli li ama selçukluda yaşıyorlar.
Hahahhaha cihanbeyli avrupa göçüyle meşhur zaten :) azadın esmerliğini bırak adı azad zaten :) Selçukluda annesi ve erkek kardeşi var Konya'da gerisi yazdan yaza köye geliyor, köy dediysem herkesin yaYla evi var oraya 1 ay tatile geliyorlar. Az kurcalasak akraba çıkarız seninleAhaha tahmin ettim canim hic yanilmamisim nerden mi? Esinin ailesi yurtdisinda oldugu icin bide birazcikda azadin esmer olusundan. Benim babamda orali
Ay evet nerdeyse hepsi avrupada. Ama babam cihanbeylinin ici degil koyunden ama biz pek bilmeyiz oralari konyada dogduk buyuduk ama var ya azad cihanbeylilere cook benziyorHahahhaha cihanbeyli avrupa göçüyle meşhur zaten :) azadın esmerliğini bırak adı azad zaten :) Selçukluda annesi ve erkek kardeşi var Konya'da gerisi yazdan yaza köye geliyor, köy dediysem herkesin yaYla evi var oraya 1 ay tatile geliyorlar. Az kurcalasak akraba çıkarız seninle
Ay sen kvmin ajanı mısın yoksa sızdın aramızaAy evet nerdeyse hepsi avrupada. Ama babam cihanbeylinin ici degil koyunden ama biz pek bilmeyiz oralari konyada dogduk buyuduk ama var ya azad cihanbeylilere cook benziyor
hiç duymadım canım bende bilmem zaten burayı. Eşiminde pek hoş tecrübeleri olmamış daha önce.@Akaibu osman elvan ile Kemal korkmaz dendi ama bilemiyorumki nasillar cook iyi bi disci bulmaliyim
o nasıl doktormuş ya:)Benim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size. Netten baktım Şener taşdemir Selçuklu nalçacıda muayenehanesi
ala ala bitmedi zaten:))Hayırlı olsun dişiniz ilk annesi gördüğü için diş hedıyesı senden canım
canım kızının diş jeli varsa evde diş etine onu sür. Bende sık sık uğraşıyorum. Geçen gün eşimin aklına geldi heemn rahatlatıyo. Tadıda kötü değil meyve aromalı.Disim agriyor
Canım kan idrar ne varsa yapsınlar aklında kalmasıb bişey.Kizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?