- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Kızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.
ay seni gormedim ki sadece kas goz kara ya ondan dedim yine de bilmisim kas goz ayni cihanbeyliAy sen kvmin ajanı mısın yoksa sızdın aramızaDeme öyle herkes bana benzetiyor bi görsen kopyam :))) kaşı gözü eşime benziyor ama hakkını vereyim :))
Sağol canım. Yamuk mu çıkıyo acaba emzikten mi oldu dedim bi anEvet canim wmrenin de ilk disleri yan gibiydi uzadikca duzeliyo.ust disleri de oyleydi
3 günü geçtiyse ateş başlayalı götür,zira antibiyotik etkisi 3güne dek uzayabiliyor,belki ilacı değiştirirler dirençli bi enfeksiyonsa , bazen uzayan ateş döküntülü hastalıkla özellikle bu aralar 6.hastalık ile neticeleniyor,acil şifalar yıpratıvcı oldu bu hastalıkKizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
Cilve de yaparmış zilli :))))@kmltm oykude emreyle berabrr guldu sen e ee dedikce o da e ee yapiyo
Canım atlamadan okumaya çalışıyorum ama görmedim gerçekten. gözden kaçabiliyo bazen. KalabTüm bebişlerimize maşallah. Hepsinin iyi kötü yanları bizi çıldırttıkları zamanları var. Ama çok şükür sağlıklılar yanımızdalar bıdıklarkızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
Penesilin vurulurken kolda test ediyolar canım azıcık kola uygulayıp. Ama sen yinede doktoruna görün tabi. Penesilin güçlü bi ilaç sonuçta. Benim boğazlarım sorunluydu küçükken 30 penesilini sabah akşam yediğim zamanları biliyorum. Yakar birde oHastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
Oyle birsey demedi canim eczaneden alin burada yapcaklar dedi alerjisi varmi ilaclara karsi diye bana sordu test yapcaz deseydi yaptirirdim ama demeyince korktumPenesilin vurulurken kolda test ediyolar canım azıcık kola uygulayıp. Ama sen yinede doktoruna görün tabi. Penesilin güçlü bi ilaç sonuçta. Benim boğazlarım sorunluydu küçükken 30 penesilini sabah akşam yediğim zamanları biliyorum. Yakar birde o
haklısın ama sanırım bazıları sanal ortam dahi olsa hoşlanmıyor bazılarından ,bu her yer için geçerli ,normaldir ,Canım atlamadan okumaya çalışıyorum ama görmedim gerçekten. gözden kaçabiliyo bazen. KalabTüm bebişlerimize maşallah. Hepsinin iyi kötü yanları bizi çıldırttıkları zamanları var. Ama çok şükür sağlıklılar yanımızdalar bıdıklar
hastane şartlarında yaptır bence yani muayenehane müdahale için yetrsiz kalır Allah korusun bi allerjik reaksiyona müdahale gerekirse,bişey olmaz umarımki öçabuk atlatırOyle birsey demedi canim eczaneden alin burada yapcaklar dedi alerjisi varmi ilaclara karsi diye bana sordu test yapcaz deseydi yaptirirdim ama demeyince korktum
kızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
Masallah masallah masallahkızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
En kisa zamanda ecenin iyilestiginin haberini aliriz ins geçmiş olsunHastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?