2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
masallah kerem efendiye ins kandil gunu duamiz kabul olsunda keremle azad hizaya gelsin AMIIINNN :) bu pastayi kendin yeme isini de guzelmis aslinda bizde mi yapsak acaba :)

ben dedim ama yazsmadim haydut bir oglum var hasatimi cikardi bacaklarim dizluyor kocaman bur masallah selvi boylu ne guzel

bu arada benim gelmeyen regl sokuldu sonunda bu kadar duzensizlik olur 21 gun gecikti :) ve 2 kilo verdim inanamadim sabah tartiya cikinca ins boyle devam eder

ben patlatacağım valla bu kez pastayı
valla annelik boyle iste sizinkiler kadar olmasa da bizimkilerde de var kudurukluk ben kendim bakiyorum kollar kopuk artik anneme gittimmi 2 kisi bas edemiyolar :) gecen halama gittim kuzenim ayni zamabda ciciannesi de olur ilgilendi 2 saat hic ellemedim ay öykü kollarim koptu diyo :)

gecmis oldun canim penisikun uyi gelirdi yaptirsaydin toparlardi hizlica allerji testi yapilmaz penisiline yuz kere vurdurursun bisi olmaz yuz birincide okur yani o testinde gecerkiligi uok sabaha duzelir ecemiz insallah bogaz agrisi kotu bide cocuk olunca dahada kotu oluyor

canım sağol senim umut zaten sonradan yaramazlaştı sanki,inşallah benimkine benzemeden doğru yolu bulur anneciğini üzmez
evet once cok sakin bir bebekti ne zaman ise basladim cozuttu cocuk simdide yurume cabalarinda yada sokaklarda gezme isten sonra bazen cekilmiyor hele bide yemek yememesi var tam cinnetlik:)

Benim de saçım başım yoluk suratım çizik yurtık baya şiddet mağdurları gibiyim. Ilin kötüsü benim dışımda kimsede bi dk durmaması dolayısıyla hiç dinlenemiyorum bugün azcık kg almış diye moralim iyiydi eve döndük tüm gün hiç bağırmıycam diye söz verdim kendime. Ama canımdan bezdirdi ne mutfak kaldı ne oda herşeyi dağıttı ses çıkarmadım yoldu ısırdı bağırmadım ama ben mahvoldum şimdi uyudu ama benim beynim zonkluyor artık ölücem. Ha sözümü tutamadım çünkü o uykulu halde bile memede oyun yapıp ısırdı ve bağırdım ben de ta ne olacak ne zaman adam olacaklar ya da artık ben o günleri görebilecek miyim diye düşünüyorum

hastane şartlarında yaptır bence yani muayenehane müdahale için yetrsiz kalır Allah korusun bi allerjik reaksiyona müdahale gerekirse,bişey olmaz umarımki öçabuk atlatır

Korktum kizlar yaptirmadim yarin dra gideyim o da yaptir derse yine hastanede yaptiririm hastaneden geldigimizden beri iyi cok sukur ates yuksrlmedi instagramada yukledim babasi kiraz almis mutfaga girmis kiraz yiyiyordu yakaladim hemen cektim resmini kizimi boyle neseli gormeyi ozlemisim

Ben diş buğdayında aldım boyumun ölçüsünü ben genel olarak misafir sevmiyorum hele çocuklu misafir hiç sevmiyorum ortalık mahvoldu kaç günde toparladık doğumgününde sadece annemleri yemeğe çağırcam haftasonu o kadar :/ bi de eşim ve ben ve tabii azad gününde salı günü kutlama yapıcaz çünkü o gün eşim ve benim de birlikteliğimizin yıldönümü

Esim bugun evdeydi sabah ona biraktim disari ciktim tel arayip diyorki: elif beni 1 dk yalniz birakmiyor hic bi sey yapamiyorum kahvalti bile yapamadim. Sizlanip durdu ben butun gun oyleyim nasilmis gorsun

Erkeklerin isi ne kolay sadece para kazaniyorlar
Hele benimki bi de eve yorgunum ölüyorum diye geliyor ya duyan akşama kadar taş taşımış sanır. Sabahtan akşama kadar masada hala da sızlanır. Ben çalıştığımda da benim işim ondan 10 kat zordur yorucuydu ama onun kadar söylenmezdim

sen daha cok soylenki ona sira gelmesin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…