masallah kerem efendiye ins kandil gunu duamiz kabul olsunda keremle azad hizaya gelsin AMIIINNN :) bu pastayi kendin yeme isini de guzelmis aslinda bizde mi yapsak acaba :)bu arada ben doğum günü kutlamasından ve yurtdışı işinden vazgeçtim vazgeçtik yani,bu keremle olacak iş değil çünkü,evde pasta alıp hepsini ben yiyeceğim belki doğurduğuma sevinecek kadar çikolata yemiş olurum
ilkinde guldu bakti ikincisinde inceledi dikkatli izledi :)Begendi mi yani yavuklusunu
ben dedim ama yazsmadim haydut bir oglum var hasatimi cikardi bacaklarim dizluyor kocaman bur masallah selvi boylu ne guzelkızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
ben patlatacağım valla bu kez pastayımasallah kerem efendiye ins kandil gunu duamiz kabul olsunda keremle azad hizaya gelsin AMIIINNN :) bu pastayi kendin yeme isini de guzelmis aslinda bizde mi yapsak acaba :)
canım sağol senim umut zaten sonradan yaramazlaştı sanki,inşallah benimkine benzemeden doğru yolu bulur anneciğini üzmezben dedim ama yazsmadim haydut bir oglum var hasatimi cikardi bacaklarim dizluyor kocaman bur masallah selvi boylu ne guzel
valla annelik boyle iste sizinkiler kadar olmasa da bizimkilerde de var kudurukluk ben kendim bakiyorum kollar kopuk artik anneme gittimmi 2 kisi bas edemiyolar :) gecen halama gittim kuzenim ayni zamabda ciciannesi de olur ilgilendi 2 saat hic ellemedim ay öykü kollarim koptu diyo :)ben patlatacağım valla bu kez pastayı
gecmis oldun canim penisikun uyi gelirdi yaptirsaydin toparlardi hizlica allerji testi yapilmaz penisiline yuz kere vurdurursun bisi olmaz yuz birincide okur yani o testinde gecerkiligi uok sabaha duzelir ecemiz insallah bogaz agrisi kotu bide cocuk olunca dahada kotu oluyorHastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
evet once cok sakin bir bebekti ne zaman ise basladim cozuttu cocuk simdide yurume cabalarinda yada sokaklarda gezme isten sonra bazen cekilmiyor hele bide yemek yememesi var tam cinnetlik:)canım sağol senim umut zaten sonradan yaramazlaştı sanki,inşallah benimkine benzemeden doğru yolu bulur anneciğini üzmez
ilkinde guldu bakti ikincisinde inceledi dikkatli izledi :)
ben patlatacağım valla bu kez pastayı
Benim de saçım başım yoluk suratım çizik yurtık baya şiddet mağdurları gibiyim. Ilin kötüsü benim dışımda kimsede bi dk durmaması dolayısıyla hiç dinlenemiyorumhepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum
hastane şartlarında yaptır bence yani muayenehane müdahale için yetrsiz kalır Allah korusun bi allerjik reaksiyona müdahale gerekirse,bişey olmaz umarımki öçabuk atlatır
Korktum kizlar yaptirmadim yarin dra gideyim o da yaptir derse yine hastanede yaptiririm hastaneden geldigimizden beri iyi cok sukur ates yuksrlmedi instagramada yukledim babasi kiraz almis mutfaga girmis kiraz yiyiyordu yakaladim hemen cektim resmini kizimi boyle neseli gormeyi ozlemisimgecmis oldun canim penisikun uyi gelirdi yaptirsaydin toparlardi hizlica allerji testi yapilmaz penisiline yuz kere vurdurursun bisi olmaz yuz birincide okur yani o testinde gecerkiligi uok sabaha duzelir ecemiz insallah bogaz agrisi kotu bide cocuk olunca dahada kotu oluyor
Ben diş buğdayında aldım boyumun ölçüsünü ben genel olarak misafir sevmiyorum hele çocuklu misafir hiç sevmiyorum ortalık mahvoldu kaç günde toparladıkbu arada ben doğum günü kutlamasından ve yurtdışı işinden vazgeçtim vazgeçtik yani,bu keremle olacak iş değil çünkü,evde pasta alıp hepsini ben yiyeceğim belki doğurduğuma sevinecek kadar çikolatalı pasta yemiş olurum,evde anne baba çocuk kafi ben daha fazla kutlama istemediğimi anladım
Bu kez ben çalışıcam sen bakıcaksın ancak o şartla doğururum deEsim gidip gelip laf carpiyo bana.oglumdan cok memnunum ikinciyi istiyorum diyeimdaaatt
Esim bugun evdeydi sabah ona biraktim disari ciktim tel arayip diyorki: elif beni 1 dk yalniz birakmiyor hic bi sey yapamiyorum kahvalti bile yapamadim. Sizlanip durdu ben butun gun oyleyim nasilmis gorsunvalla annelik boyle iste sizinkiler kadar olmasa da bizimkilerde de var kudurukluk ben kendim bakiyorum kollar kopuk artik anneme gittimmi 2 kisi bas edemiyolar :) gecen halama gittim kuzenim ayni zamabda ciciannesi de olur ilgilendi 2 saat hic ellemedim ay öykü kollarim koptu diyo :)
Erkeklerin isi ne kolay sadece para kazaniyorlarBu kez ben çalışıcam sen bakıcaksın ancak o şartla doğururum de
Hele benimki bi de eve yorgunum ölüyorum diye geliyor ya duyan akşama kadar taş taşımış sanır. Sabahtan akşama kadar masada hala da sızlanır. Ben çalıştığımda da benim işim ondan 10 kat zordur yorucuydu ama onun kadar söylenmezdimErkeklerin isi ne kolay sadece para kazaniyorlar
sen daha cok soylenki ona sira gelmesin canimHele benimki bi de eve yorgunum ölüyorum diye geliyor ya duyan akşama kadar taş taşımış sanır. Sabahtan akşama kadar masada hala da sızlanır. Ben çalıştığımda da benim işim ondan 10 kat zordur yorucuydu ama onun kadar söylenmezdim
Ahh bi tekrar çalışsam :))sen daha cok soylenki ona sira gelmesin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?