Sonrada bu çocuklar niye durmuyo:))) afiyet olsun et olsun yiğite.Yiğit bi bomba yedi kızlar. enerji patlamasindan bugün arkasından gezmekten değil kosmaktan korkuyorum bugün, bunu yiyince.biraz suda az irmigi pisirdim sütun üzerinde nerdeyse tereyağı olmuş olan kaymaktan kattim minik bi muz küçük bi kayısı bi yumurta sarisi yarım yumurta beyazı biraz pekmez ve doktorunun yazdığı vitaminide katip bilendirladim oldu bi bomba. Koca bi kaseyi hupletti.Bugün sonumuzu allah Hayır etsin:))
Daha ne yiyecek annesi yiyomuş baya :)Bizim de sabah kahvaltısı iki üçgen peynir ve bi yemek kaşığı normal peynirle kavrulmuş tam yumurta. Beyazını da yiyo artık. Yumuşacık da oluyor :) üstüne de bi danino yedi hadi bakalım :)
ahaha ay böyle bi benzetmeyi ilk kez duydum hem sinir oldum hem çok güldümAnne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca
İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.
Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun
Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)
Teşekkütler :)
Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?
bizimkinin azıcık yamuk uzadı ama öyle kaldı gerçi çıkarken öyle değil gibidiKızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.
geçmiş olsunDisim agriyor
canım ya bugün mü gidiceksin doktora inşallah daha iidir ececim bende intagramda resmini görünce düzeliyor demiştim inşallah hemen toparlar birde ben sürekli takip eden doktoruna sormadan hiçbişi yapmıyorumHastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
ay hepimizde oluyo alınganlık arada ben genelde kendi kendime dertleniyorum bi daa yazmam diyorum içten sonra dayanamıyorum evet bağımlıyım :))hepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum
sanırım mirada o gün bana cinnet geçirtecek ve oturup kendi fotolarımı çekicem pasta patlatma selfiesi flnben patlatacağım valla bu kez pastayı
ayy ben daa hiç olmadım ilkinde öyle bi kilo kitse fazlalığım kalmıyor zaten :))bu arada benim gelmeyen regl sokuldu sonunda bu kadar duzensizlik olur 21 gun gecikti :) ve 2 kilo verdim inanamadim sabah tartiya cikinca ins boyle devam eder
bi kaç gündür bizde öyleyiz yahu miradan hiçbişi yapamıyorum o kadar meraklı ki sürekli heryeri kurcalamak istiyo bide eline telefon aldırmıyor deliriyor çatlakYemek yapıp,ütü yapıp,çamaşır yıkayıp bebekleriyle uğraşıp bide burayı aktif kullananlar annenler hepinizi selamlıyorum.. Aren emeklemeye başladığından beri hiçbişeye yetemiyorum. Sürekli keşif halinde. Eskiden az da olsa oturma fırsatı buluyordm şuan hiç ama hiç oturamıyorum. Hep emeklemek istiyor. Resmen sonradan görme :)
Geçmişi detaylı okuyamadım ama
@yaz yagmuru ece hastaymış çok geçmiş olsn. İnş. sabaha hemen iyileşmiş olur.
@kmltm emrenin yeni yaşı kutlu olsun.. Resim göremedim. Videoyuda izleyemedim ama eminimki çook tatlıdır.
ohh maşallah afiyet olsun yiğitciğime yarasın inşallahYiğit bi bomba yedi kızlar. enerji patlamasindan bugün arkasından gezmekten değil kosmaktan korkuyorum bugün, bunu yiyince.biraz suda az irmigi pisirdim sütun üzerinde nerdeyse tereyağı olmuş olan kaymaktan kattim minik bi muz küçük bi kayısı bi yumurta sarisi yarım yumurta beyazı biraz pekmez ve doktorunun yazdığı vitaminide katip bilendirladim oldu bi bomba. Koca bi kaseyi hupletti.Bugün sonumuzu allah Hayır etsin:))
Deseydin ya canım malum mu oldu hastalığım diyeHerkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
Dünde acile gittim gerizekalı doktor! Boğazıma yada herhangi başka bi yerime bakmadan şikayetimi dinleyip ilaç yazdı gönderdi. O an doktora Şiddete evet dedim içimdenakşam p kadar kötüydüm ki Acıbadem acile gittim bu sefer. Ordaki en azından Boğazıma baktı iğne yaptı gönderdi. Akşam 3 pijama değiştirdim. Sırılsıklam oldu çamaşırlarına kadar. Üzerimde anamın 2 beden büyük donumdan Düşen pijamaları var şuan ayağa kalksam düşecek Boğazım berbat yutkunurken kulaklarım başta olmak üzere bütün başım ağrıyo. Offf bi izne ayrılıp anama geldim hasta oldum.
ay bi tatilin tadını çıkaramadın yaa inşallah bir an önce geçer ter atmak iidir derler amaHerkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
Dünde acile gittim gerizekalı doktor! Boğazıma yada herhangi başka bi yerime bakmadan şikayetimi dinleyip ilaç yazdı gönderdi. O an doktora Şiddete evet dedim içimdenakşam p kadar kötüydüm ki Acıbadem acile gittim bu sefer. Ordaki en azından Boğazıma baktı iğne yaptı gönderdi. Akşam 3 pijama değiştirdim. Sırılsıklam oldu çamaşırlarına kadar. Üzerimde anamın 2 beden büyük donumdan Düşen pijamaları var şuan ayağa kalksam düşecek Boğazım berbat yutkunurken kulaklarım başta olmak üzere bütün başım ağrıyo. Offf bi izne ayrılıp anama geldim hasta oldum.
geçmiş olsun ya bu sene hastalık yılı bence,hepimiz için öyle oldu sankiMaşallah canım Kerem e :) boyuda kilosuda çok iyi bence. Gördüm ama çok hastayım yazamamıştım :/
teşekkürler,gözüm de iyi oldu hala bi nokta var morumsu ama zaten gaziyim geçse de olur geçmese deCanim benim Kıyamam alinganlik olması normal hepimizdede var bu son zamanlarda is guc bebekler zorluyo piskolojimizi. Hoslanmamak öyle bişey yoktur inan bu topikte inan sen gözüm çok kötü dediginden beri sürekli aklıma dusuyosun acaba nasıl oldu diye o yazindan sonrada bayaa bi yazmadın.sonra yazını görünce hatta dedim bi sorun kalmamış iyi.keremimizede kocaman maşallah.
Çok geçmiş olsun Allah'tan annenin yanındasın da tek değilsinHerkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
Aptala malum olurmuş yaDeseydin ya canım malum mu oldu hastalığım diyeterle çabuk atılır hastalık. Ihlamur falan ne varsa hüplet. Tatile gütmişsin hasta mı olunur ya hu:))
ter Attım hemde ne teray bi tatilin tadını çıkaramadın yaa inşallah bir an önce geçer ter atmak iidir derler ama
Sağol canım. Ama ben anacığımla gelecektim.Çok geçmiş olsun Allah'tan annenin yanındasın da tek değilsin
canım benim kızımda emeklemiyo. Koltuk gibi yüksek yerlere tutunup kalkamıyo. Bulaşık mak. Gibi alçak olacak. Ondanda korkuyo. Tutunarak yürüyo ama ondada dönüp dönüp bana bakıyo korkuyo.Biz daha anlamlı tek kelime konuşmuyoruz. Babababa diye uzatıyo anca anlamsız ağzının içinde konuşuyo. Üstelik ben çoğu zaman yemeğimi bile eşim geldikten sonra yapıyorum. Eev işlerinin çoğunu akşam eşimle yapıyorum. Kızımın yanından ayrılmıyorum. Sürekli konuşuyorum ama durum böyle. Vicdan azabı çekme bence. Her çocuğun gelişimi farklı ben doktora sorduğumda normal neyini dert ediyosun dedi.hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun. doğum günü geçen benişlerin de doğum günü kutlu olsun. nice güzel yaşları olsun. oğlum telefonu elime aldırmadığı için okuyorum sadece. sizlere birşey danışmak istiyorum. oğlum emeklemiyor. kendi kendi ayağa kalkamıyor. koltuğun kenarında biz destek olursak ayakta duruyor. baba dede anne gel mama kelimelerini canı isterse söylüyor. kısa süreliğine oyuncakları ile oynuyor. yürüteçle etrafı karıştırmaya bayılıyor. oğlumun bedensel, zihinsel, motor becerileri için hangi oyunları oynamalıyım? siz hangi oyunları oynuyorsunuz? bazen ev işleri uyku derken oğlumun bu yönünü ihmal ettiğimi düşünüyorum. vicdan azabı çekiyorum.
heh tam olarak mira sadece su içsin hanımEvet onuda direk ağzından çıkarıyo. Elinde biberon su içsin habire.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan. Eskiden herşeye ağzını direk açan çocuk gitti herşeye burnunu kıvırıyo. Karpuz çilek portakal mandalina armut rlma hiç bi meyveyi yemiyo. Yemeklerdede resmen çeyrek porsiyona düştükheh tam olarak mira sadece su içsin hanım
nazlancak yer ariyomusun sende anana gittin hemen hasta ilgi istiyon tabi seni gidi seniiiHerkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?