2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar dün dayımın eşine sinir oldum. Ne mal bi kadın yaaa. Gökçeyi görür Görmez dediği ilk şey kulakları da kocamanmış olmuş. Ben duysaydım sen tipine hiç baktın mı derdim ama duymadım. Buarada kendi iki oğluda kepçe.

Bizimki de kağıt yırtmaya bayılıyor, peçete veriyorum eline, parça pinçik ediyor.
Biz mendille de oyun oynuyoruz, mendili tutuyorum, elini uzatıyor çekiyorum, elinden kayması çok hoşuna gidiyor, genelde alt değişiminde oynuyoruz:)

nazlancak yer ariyomusun sende anana gittin hemen hasta ilgi istiyon tabi seni gidi seniii
Hahaha :) eşim olsa ona güzel nazlanırdım ama anneme çok nazlanamıyorum da. Sağolsun gökçeye bakıyo ama Gökçe beni istiyo. Ayyy anneannesinden çok üvey dedesinde duruyo. Adama bayılıyor arkasından melül melül bakıyor :)

Densiz. Bi bebeğe bu lafı edebilen insanın suratına bakasım gelmez. Melek onlar ya. Büyük bile olsa denmez ilk görüşte ki fotolarınıfa gördük ne büyüğü? Ne kadar büyük olabilir yani.
Gökçe kandil simidine bayıldı :)
Ohh afiyet olsun. Bizim küçük hanım ekmek türü şeyleri yemeyi değil yedirmeyi seviyo. Küçük küçük bölüp ağzımıza tıkıyo :))
peçete verince yırtıp ağzına atıyo direk:/ kağıdı yırtmayı çok seviyo ama. Mendille bizde oynayalımmmm:)

tam uzayana kadar sürüyo heralde iştahsızlık inşallah bir an önce eskisi gibi olur bizimki umutsuz vaka artık belli ki benim kızım sana çekmiş :)

ay bizimkine de dedesi dedi bi kaç kez bant tak falan diye halbu ki eşim ve abiside biraz kepçe :)) bende en sonunda ne yapayım ameliyat mı ettireyim yani dedim şimdi bişi demiyo ne gıcık insanlar o değil parkta orda burda ay küçükmüş ay zayıfmış bilmem ne diyenler var asıl onları boğasım geliyor

Gökçe kandil simidine bayıldı :)
bizimki de o kadar güzel yaladı ki kutudaki tüm simitleri tek tek sonrada babasıyla bana yedirmeye çalıştı :))

Zaten ailede seven yoktur onu. Dedikoducunun tekidir. Herkes dayım için katlanır. Dayım fesatlık nedir bilmez. Sırf bana gıcıklığına dedi gerizekalı onu. Hayır büyük olabilir kulağı benimde büyük abiminde büyük ama çocuğu ilk gördüğün an denilecek laf mı yani. Dayıma gidesim yok şimdi.
Kulağını yapıştır diyen bile oldu genetik yani ne yapayım. Benim yiğenim için çok derlerdi çok Zayıf neyle besliyorsunuz vs acayip sinir olurduk. Maşallah şimdi gayet iyi kilosu. Gökçe nin kulağına kocaman diyen yengemin küçük oğlunun kalbi doğuştan delikti erken doğmuştu hep annem yardımcı oldu. Maddi manevi. İnanırmısın çocuğu bir kez bile kardiyolaga götürmediler. O kadar zayıftı ki çocuk mira yanında şişko kalırdı. Bi kez dedim. Bi çocuk kardiyolojisine götürseniz belki kalbinden dolayı kilo alamıyordur diye. ama biz mercekle baktık kapanmış delik die kafa buldular benimle. Bu yapıda bi insandan da Gökçem için farklı bişey demesini bekleyemem sanırım.

Tam uzayana kadar mı:)) çıkacak diş sayıyını düşünürsek bu süreç bi döngü halinde sürecek demekki :)) yandık desene.
Bu arada keşke dedeye japonla yapıştırıyım sitersen deseydin :)
Gökçenin gözler ilk doğduğunda yeşil gibiydi. Kvler renkli göz sarışınlık hastası.
Kp de yeşil gözlü. Çok tatlı bize benzeyecek çok tatlı bize benzeyecek deyip deyip dururdu. Şuan kızım benim bildiğin kopyam kaşından gözünden tırnaklarına ayak parmaklarına kadar:)) eskiden çok tatlıydı gözleri renkliydi der durur şimdi. Bi gün dayanamadın lesn takıyım isterseniz nesi var çocuğun dedim. Bi daha demedi. İnsanı çileden çıkarıyolar. Sanki biz siparişle özellikle böyle olsun dedik. Allahın verdiği kaş göz kulak. Ne yapmamızı bekliyoşarsa :)

evet kendi çocuğu için bunu diyosa herşey beklenir bazı insan başkalarıyla uğraşırken mutlu oluyolar bence ay siniri bozdum mu oh inşallah şeklinde besleniyolar ve ne yazık ki çoğu akraba

yani ne bilim bizim tüm huysuzlukları tam uzayana kadar sürüyo belki iştahta öyledir tam bilmiyorum çünkü miranın zaten işltahı olmadığı için yemeyi etkileyen bişi olmadı bide bizim ilk dişler üç ay önce çıkmıştı şimdi üçüncü geliyor yani arada baya es verdi peşpeşede gelmeyebiliyor

valla şimdide taktı her telefonda yürüyomu diyo sağlık sıhhat özledik yerine

Bizim de sabah kahvaltısı iki üçgen peynir ve bi yemek kaşığı normal peynirle kavrulmuş tam yumurta. Beyazını da yiyo artık. Yumuşacık da oluyor :) üstüne de bi danino yedi hadi bakalım :)

Yumurtayi her gun veriyo musn canm?havalar isndgi icin her gun vermiyorm ben agir gelr dye

Gecmis olsun canm.ziya dede bomba cay diye bir cay var valla 1 gunde ayaga kaldriyor:)aktarlarda vardr buyuk ihtimalle bulabilirsen al ben onu iciyorm hastalandgmda

Canm benmki profesyonel olarak emekliyor:)))tutunup kalkiyo gun boyu pesindeym her yere tirmaniyo. @Akaibu nun dedgi kuleler var bizde de ogretmeye calstm biraz ama ben yapiyorm o yikiyor sadece:)oyuncaklarini onune katip evi turluyo gun boyu:)yuvarliyo hepsini:)fisher price neseli marakas dye oyuncak var onu cok seviyo:)biz genelde cee oynuyorz ve babasiyla yurutcnde kosturmayi seviyo.kurdeleli oyunu ben de denym bakalm.ama cok da farkli oyunlar oynayamiyorz.kagit yirtmayi falan begenmedi pasam.

Nasl boyle seyler soyluyolar bebeklere ya.cirkin bebek mi var sanki.gokce de gayet sevimli hele de siritinca:))

Kv de hep biseyler ogretmeye calisir emreye.diger torunlariyla kiyaslar.onalr babaanneyle buyudu biz ayriyiz ya ici gidiyo ben cocugu buyutuyorm diye.sanki bu cocugu ben dogurmadim:)emre 9 aylikken emekledi ve o suredr desteksiz oturamiyodu.yok bu cocuk nasl oturamaz yok izin vermyosnz pimpiriklisinz eline bisey vermiyosunz falan.zamani gelnce emekledi su an desteksiz de oturuyo kendi kendine oynuyo alkis yapiyo eline biseyler alip yemeye calisiyo.her cocuk farkli.hazir oldgnda kendi yapiyo zaten zorlamaya ne gerek var.sanki erken oturan emekleyen cocuk cok zeki bizimkiler gerizekali

A apriori11 ve @temmuzhaziran mesajim ozellikle size:)emre de durmuyo yerinde hatta yataktan bikac kez dustugu icin park yatak almstk.cok sevdi yatagni uyumadigi zamanlarda bile icinde oynamak istiyo.kenarlarina tutunup kalkiyo sonra da arkaya atiyo kendini kikir kikir guluyo:)oyuncaklarni da atyorm icine en azindan nerde oldgu biliyormtavsiye ederim valla gunde bikac saat de olsa vakit geciriyo icinde.bi de su havuz toplarndan alip doldurcm icine daha cok kudursn

gunaydiinn

@yazyagmuru ece nasil oldu

Biraz daha iyi dir inşallah.

Gece atesimiz hafifti teyzeler 37 ve altina dustu ama sabahtan bu yana iki kez kaka yapti ustune gwcmis ishal yesil renkli dunde uc kez kaka yapmisti son ikisi boyleydi hastanedeki dra soyledim hatta antibiyotigin etkisidir dedi bugun kendi doktorumuza goturcem bunun disinda yarim omlet yedi cok sevindim gunlerdir hicbir sey yemiyordu @Akaibu canim tesekkur ederim bilgi verdigin icin ama ajsam test yapmadan yapilacakti o yuzden korktum riskli geldi bana bazen tvde goruyoruz Allah korusun kotu seyler olabiliyor nasil test yapmadan yaparlar ki anlamiyorum

isimdeyimgucumdeyim benim bir yakinim ama cok anormal bir kadin gecen sene annemdeydik ben mutfaktayken ogluma kepce kulakli demis benim oglum cok icli bir cocuktur geldi yanima uzgun aglamakli bir tonla Aysen abla bana kepce kulakli dedi dedi gittim yanina benim ogluma lutfen bir daha kepce kulakli deme dedim bozuldu tabi sonra ogluma yok oype degil ben seni sevdigim icin saka yaptim falan dedi gicik ya soylemesin

Bizim de sabah kahvaltısı iki üçgen peynir ve bi yemek kaşığı normal peynirle kavrulmuş tam yumurta. Beyazını da yiyo artık. Yumuşacık da oluyor :) üstüne de bi danino yedi hadi bakalım :)
Bizimki her sabah 5 zeytin yiyor baska da bisey yemiyor belki 1 yumurta sarisi yer. Peyniri hic sevmiyor zeytini tadinca digerlerini tukuruyor

Aynen peynir yemez yogurduda belki muzla karisik yer

Canım değil park yatak oda bile olsa kendisini hareketlerini kısıtlayan bi yere soktuğunda eti koparılıyormuş gibi ağlıyor benimki. Kendi karşılaşınca kaç kez denedim içini oyuncak doldurdum oyalasaydı park yatak da alırdım ama ne oyalanması evi başıma yıktı Azad bi sn durduğu yere durmaz mama sandalyesinde ya da arabasında falan da sürekli kımıl kımıl ve ağlıyor kurtlu gibi bişey

Artik yemek seciyorlar

valla herkes takmış benim kp de yürüdü mü hadi yürüsün ne zaman yürücek delirdim emekleyene kadar da böyleydi hiçbişi kesmiyor yürüyünce koşsun sonra zıplasın falanda derler bide şimdi mira zayıf olduğu için tabi hiç kimse annesi gibi bakamaz diolar beni övme değil annemi yerme dertleri bi gün çok pis patlıcam haberleri yok

çok şükür canım inşallah çıkmaz ateşi tekrar bakalım kendi doktoru ne dicek doğum günü bugün müydü

Bizimki her sabah 5 zeytin yiyor baska da bisey yemiyor belki 1 yumurta sarisi yer. Peyniri hic sevmiyor zeytini tadinca digerlerini tukuruyor
bizimkinin kahvaltısıda minicik bir dilim kaşar peyniri

Benim kv esime yurumuyir usikli terlik alin dikkatini ceker falan demis esimde gelmis elif niye yurumuyor ayaklarinu niye yamuk basiyilor diyo kafaya takti adam. Her cocuk farkli gelisimi farkli dedim sustu. Bu akrabalar sadece moral bozarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…