demekki kendine geliyo canım ya yarına bişeyi kalmaz inşallahGece atesimiz hafifti teyzeler 37 ve altina dustu ama sabahtan bu yana iki kez kaka yapti ustune gwcmis ishal yesil renkli dunde uc kez kaka yapmisti son ikisi boyleydi hastanedeki dra soyledim hatta antibiyotigin etkisidir dedi bugun kendi doktorumuza goturcem bunun disinda yarim omlet yedi cok sevindim gunlerdir hicbir sey yemiyordu @Akaibu canim tesekkur ederim bilgi verdigin icin ama ajsam test yapmadan yapilacakti o yuzden korktum riskli geldi bana bazen tvde goruyoruz Allah korusun kotu seyler olabiliyor nasil test yapmadan yaparlar ki anlamiyorum
Artik yemek seciyorlar
akıllı bıdıklar en sevdiği yemeği kabak dolmasını yapıyorum. Bunuda yemezse gerçekten oturup ağlıcam artık.Benim kv esime yurumuyir usikli terlik alin dikkatini ceker falan demis esimde gelmis elif niye yurumuyor ayaklarinu niye yamuk basiyilor diyo kafaya takti adam. Her cocuk farkli gelisimi farkli dedim sustu. Bu akrabalar sadece moral bozarlar
canım güzel ecemiz iyiki doğmuş nice güzel yaşlarınız olsun birlikte keyifle kutlayacağınız yüzünüzden gülücükler evinizden huzur eksik olmasın Allahım kuzucuklarımızın yokluğunu yaşatmasınEki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Amin canim benim cok tesekkur ederimcanım güzel ecemiz iyiki doğmuş nice güzel yaşlarınız olsun birlikte keyifle kutlayacağınız yüzünüzden gülücükler evinizden huzur eksik olmasın Allahım kuzucuklarımızın yokluğunu yaşatmasın
ve tabi ece kıza teşekkürler bizi buluşturduğu için
ohoo ece hanım iyileşiyo belli ki :) iyi ki doğmuş fıstık annesini 3 adamla yalnız bırakmamış :) hayırlı uzun sağlıklı bi ömrü olur inşallahEki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Mutlu yaşlarınolsun hep nice nice güzel yıllar görsün inşallahEki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Hoşgeldinizz. Başlarda bi sorun yaşamadım yemekle ilgili ama şuan yaşıyorumMerhaba Sevgili Haziran Anneleri,
Benimde 8.5 aylik bir kızım var ve bir suredir sizleri takip ediyorum. Paylasimlarınız ve sohbetleriniz çok güzeltecrübeli anneler olarak size 2 sorum olacak. Birincisi kızım kesinlikle ek gıdayı reddediyor hicbisey yediremiyorum sadece anne sütü ile besleniyor benzer durum yasyan varmi ne zaman yiyecek cok umutsuzum ikincisi bu ay kızamık aşısını yaptırıp tatile gitmeyi dusunuyoruz bu aşıdan sonra yaşanan yan etki oluyormu yardimci olursaniz cok sevinirim
Amin canım.. doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün inşallah...Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
selamlar burada ek gıdayla ilgili en ciddi sorunu ben yaşıyorum desem arkadaşlarım itraz etmez sanırım sana tek ve en önemli söyleyeceğim şey fazla ısrarcı olma benim kızım ne yazık ki kaşık görünce öğürür duruma geldi doktor tamamen zorlamalardan olmuş dedi kilo alımı nasıl bilmiyorum ama iise hele hiç zorlama anne sütü en güzel gıda tabiki vazgeçme her yolu dene reklam suyla yedirme oyunla yedirme kediyle kuşla ama asla zorlama derim ben biz geldik bir yaşına beslenmemizin yüzde seksini hala anne sütü kilo alımı çok az ama buna rağmen sağlıklı keyifli bi bebek on bir buçuk aydır zorlama yapmıyorum oda bende daa mutluyuzMerhaba Sevgili Haziran Anneleri,
Benimde 8.5 aylik bir kızım var ve bir suredir sizleri takip ediyorum. Paylasimlarınız ve sohbetleriniz çok güzeltecrübeli anneler olarak size 2 sorum olacak. Birincisi kızım kesinlikle ek gıdayı reddediyor hicbisey yediremiyorum sadece anne sütü ile besleniyor benzer durum yasyan varmi ne zaman yiyecek cok umutsuzum ikincisi bu ay kızamık aşısını yaptırıp tatile gitmeyi dusunuyoruz bu aşıdan sonra yaşanan yan etki oluyormu yardimci olursaniz cok sevinirim
Bizimki her sabah 5 zeytin yiyor baska da bisey yemiyor belki 1 yumurta sarisi yer. Peyniri hic sevmiyor zeytini tadinca digerlerini tukuruyor
Canım değil park yatak oda bile olsa kendisini hareketlerini kısıtlayan bi yere soktuğunda eti koparılıyormuş gibi ağlıyor benimki. Kendi karşılaşınca kaç kez denedim içini oyuncak doldurdum oyalasaydı park yatak da alırdım ama ne oyalanması evi başıma yıktıAzad bi sn durduğu yere durmaz mama sandalyesinde ya da arabasında falan da sürekli kımıl kımıl ve ağlıyor kurtlu gibi bişey
demekki kendine geliyo canım ya yarına bişeyi kalmaz inşallah
akıllı bıdıklar en sevdiği yemeği kabak dolmasını yapıyorum. Bunuda yemezse gerçekten oturup ağlıcam artık.
Benim kv de hafta sonu gelmiş bi akrabanın çocuğundan bahsediyo. Gökçeden bi hafta küçükmüş tosun gibiymiş kız. ( konyalılarda bi kilo düşkünşüğü var zaten) ayaklarıdanhiç küçük değilmiş. Benim kızın ayağı niye böyle kalmış. Ayakları küçük cidden 9 aylık için olan çoraplar anca oluyo. Ayakkabılar sandaletler büyük geliyo hep. Ama sanki çocuğun ayağının içindeki kemiğin kısa olmasıda benim suçum. Öyle bi söylüyo ki.
Ben saçını tepeden bağlıyorum minik lastiklerle. Sıkmıyorum tabiki. İlk çıkardığında saçları dik dik kalıyo haliyle. Eşime artık bunu nasıl anlattıysa . Bi daha öyle bağlamasın saçı öyle kalır demiş. Bende gerizekalıyım zaten. Buna inanıp bağlamıcam. İnadına her görüştüğümüzde bağlıyorum saçını.
Kendi derdimiz yetmiuo bide bunların şaflarıyla uğraşıyoruz
Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Merhaba Sevgili Haziran Anneleri,
son bir buçuk ay olcaktı on bir buçuk ay nedir yaa :))selamlar burada ek gıdayla ilgili en ciddi sorunu ben yaşıyorum desem arkadaşlarım itraz etmez sanırım sana tek ve en önemli söyleyeceğim şey fazla ısrarcı olma benim kızım ne yazık ki kaşık görünce öğürür duruma geldi doktor tamamen zorlamalardan olmuş dedi kilo alımı nasıl bilmiyorum ama iise hele hiç zorlama anne sütü en güzel gıda tabiki vazgeçme her yolu dene reklam suyla yedirme oyunla yedirme kediyle kuşla ama asla zorlama derim ben biz geldik bir yaşına beslenmemizin yüzde seksini hala anne sütü kilo alımı çok az ama buna rağmen sağlıklı keyifli bi bebek on bir buçuk aydır zorlama yapmıyorum oda bende daa mutluyuz
kızamık aşısı döküntü yapar demişti doktor ama bizde olmadı sadece bir iki gün aşı huysuzluğu oldu
Canim nice yas gunleri olsun mutlluluklaEki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Ayy ne guldum yaa on bir bucuk ay yazinca kiza dogar dogmaz kasik gostermissin galibason bir buçuk ay olcaktı on bir buçuk ay nedir yaa :))
Doğum günü kutlu olsun Ece nin :) nice güzel sağlıklı Yılları olsun.Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
oyunlarinizi çok beğendim canım, bazılarını biz de oynuyorduk ama sayende biraz daha zenginlescek :)canım benim kızımda emeklemiyo. Koltuk gibi yüksek yerlere tutunup kalkamıyo. Bulaşık mak. Gibi alçak olacak. Ondanda korkuyo. Tutunarak yürüyo ama ondada dönüp dönüp bana bakıyo korkuyo.Biz daha anlamlı tek kelime konuşmuyoruz. Babababa diye uzatıyo anca anlamsız ağzının içinde konuşuyo. Üstelik ben çoğu zaman yemeğimi bile eşim geldikten sonra yapıyorum. Eev işlerinin çoğunu akşam eşimle yapıyorum. Kızımın yanından ayrılmıyorum. Sürekli konuşuyorum ama durum böyle. Vicdan azabı çekme bence. Her çocuğun gelişimi farklı ben doktora sorduğumda normal neyini dert ediyosun dedi.
İnt ne oyunlar oynayabilirim diye baktım bende epey. Oyuncağına kurdele bağlıyorum. Kurdeleyi çekince oyuncağın geldiğini gösterdim bi kaç kez. Sonra oyuncağı saklıyorum. Kurdelenin ucunu açığa koyuyorum. Çekerek oyuncağı yaklaştırıyo kendine.
Alüminyum folyoya oyuncak sarıyorum yırtarsk açıyo. Geri sarmaya çalışıyo.
Üst üste konan kuleleri tek tek sırayla eline veriyorum. Birazda yardımla üst üste koyduk. Önceleri deviriyodu koyarken şimdi devirmeden kendi dizebiliyor. İç içe koyması için yine sırayla veriyorum onları koyuyo. Yaptıkça hoşunada gidiyo. Elinizde yoksa o kuleleri tavsiye ederim alın.
Şekilleri yerleştirme kovasını seviyo. Örneğin eline yuvarlağı veriyorum deliği gösteriyorum kendi yerleştiriyo. Şimdi tüm şekilleri yerleştiriyo bu şekilde. Yuvarlağı sadece ben göstermesemde buluyo.
Kağıt yırmayı çok seviyo dağıtmayı başından aşağı dökmeyi. Sofrabezi seriyorum altına toplaması zor oluyo diye. Şarkılar söyleyip alkış yapıyorum. Hareketler yapıyorum onları taklit etmeye çalışıyo.
Birde şu eşleştirme oyun kartları var ya. Aynı şekilleri ters çevirerek buluyosun. O kartlardan varmış evde hayvanları gösteriyorum anlatıyorum seslerini çıkarıyorum anlatıyorum onları çok seviyo. Böyle hayvan kartları bulabilirseniz bunuda tavsiye ederim.
Resmen maymunluk yapıyorum karşısında. Başka oyunlar oynayan varsa bende önerilere açığım. Sıkıldım:/
Ya böyle insanlara ben de sinir oluyorum. Minicik bebeğe nasıl böyle şeyler söyleyebilir, hadi söyledi ne gibi bir keyif alıyor merak ediyorum. Güzel gözle bakan güzel görür ama demekki art niyetli bir insanKızlar dün dayımın eşine sinir oldum. Ne mal bi kadın yaaa. Gökçeyi görür Görmez dediği ilk şey kulakları da kocamanmış olmuş. Ben duysaydım sen tipine hiç baktın mı derdim ama duymadım. Buarada kendi iki oğluda kepçe.
Kıyamam ben ogluna ya. Öyle şaka mi olur. Iyiki gidip kadına demişsin canım ben bile rahatladım valla.isimdeyimgucumdeyim benim bir yakinim ama cok anormal bir kadin gecen sene annemdeydik ben mutfaktayken ogluma kepce kulakli demis benim oglum cok icli bir cocuktur geldi yanima uzgun aglamakli bir tonla Aysen abla bana kepce kulakli dedi dedi gittim yanina benim ogluma lutfen bir daha kepce kulakli deme dedim bozuldu tabi sonra ogluma yok oype degil ben seni sevdigim icin saka yaptim falan dedi gicik ya soylemesin
zeytini kerem alp de çok seviyor. Ben geç tattirdim biraz zeytini, tuzlu diye bayadir vermiyordum. Dün biz kahvaltı yaparken görmüş tabakta kendini yirtti 'meeeeer ' diye :))) Biz de yumurta yemiyoruz artık o kadar seviyordu. Şimdi haşlanmış yumurtayı neyle karistirirsam karistirayim yemiyor.Bizimki her sabah 5 zeytin yiyor baska da bisey yemiyor belki 1 yumurta sarisi yer. Peyniri hic sevmiyor zeytini tadinca digerlerini tukuruyor
Amin canim.Dogum günü kutlu olsun, Iyi ki doğmuş kızın. Her eve bir kız çocuğu şart. Allah bize de nasip etsin hayirlisindan :)Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Merhaba canım. Emzirme araları sıksa belki acıkmıyordur. Emzirmeden önce ek gıda deneyip üzerine emzirirsen belki yer. yemediginde zorla yedirmeye çalışma. Yemedigi şeyleri aradan birkaç gün geçince yeniden dene. Kızamık aşısı da biz de hiçbir etki yapmadı. Hatta aşı olmamış gibiydik.Merhaba Sevgili Haziran Anneleri,
Canim nice yas gunleri olsun mutllulukla
Ayy ne guldum yaa on bir bucuk ay yazinca kiza dogar dogmaz kasik gostermissin galiba
sonrakiler neysede bu ilk yaş yaa bence ayrı olmalı hem şöyle söyliyim miranın doğum günü normalde 24 haziran ramazan dolayısıyla ben öne çektim 14 haziran olsun diye o günde yeğenimin doğum günü 5 yaşına gircek şimdi bir pasta keselim bilmem ne muhabbet çıkar ki ben dışarda yapıcam rakadaşlarım falanda olcak ama yine de bir gün öne aldımKizlar gecmisi okuyamadim k bakmayin bisi sormak istiyorum size kizimla ayni gün dogumlu yigenim var ve kizimin dogum gunu icin onlarida cagirdim eee bizimkininde dogum gunu var daha ne yapacagimiz belli degil ama falan dediler bitlikte kutlayalim desem kosa kosa gelirler ama benim hem ilk cocugum hemde cok hevesliyim herseyide kendim hazirlicam bi arada olmasin diyorum ama bencillikmi ediyorum bi taraftan üzülüyorum ne olcak bir arada olsun diyorum diger taraftan da ya ama kizimin ilk dogum gunu diyorum siz napardiniz bi akil verin nolur
bugun dusundum ecenin dogum gunu diye simdi baktim mesajin var. Sagli uxun omurleri olsun.Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
bu oyun adım adım kitaplarında da var koltuğun alt kısmı kaldırılır yapmışlar topu sorunca mira direk o kısmı kaldırıp parmakla topu gösteriyo sonrada yan yan bakıp alkış bekliyo :))@Akaibu bizde bul karayi al parayi oynuyoruz sise kapagini hangi avcuma koydugumu gosterip kapatiyorum sarki soyleyerek ellerimi salliyorum ama kapagin yerini degistirmiyorum once sadece sol elime bakiyodu sonra.onda bulamazsa digerine bakiyo aferin diye.bagirip.alkisliyorum bulunca cok seviniyor simdide onu renkli kulelerin plastikleri altinda yapmaya basladik mavi ve kirmizi plastigi aliyorum sise kapagini birinin altina gostererek bak burda diyip koyup karistiriyo gibi sarki siyluyorum once alip birini kaciyodu sonra alip kacmadan agzina almaya basladi simdi buluyo seviniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?