2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Off zor bi durum beraber olsa ayri bi dert olmasa ayri bi dert sen bilirsin canim yine de aile ortaminizi sen daha iyi bildigin icin puruz cikar mi cikmaz mi

Off zor bi durum beraber olsa ayri bi dert olmasa ayri bi dert sen bilirsin canim yine de aile ortaminizi sen daha iyi bildigin icin puruz cikar mi cikmaz mi
Cok hevesliyim diye bisi demeyebilirler ama ozamanda gelmezler abim sonucta gelsinde iatiyorum offffff offff

ohoo ece hanım iyileşiyo belli ki :) iyi ki doğmuş fıstık annesini 3 adamla yalnız bırakmamış :) hayırlı uzun sağlıklı bi ömrü olur inşallah

Mutlu yaşlarınolsun hep nice nice güzel yıllar görsün inşallah

Amin canım.. doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün inşallah...

Canim nice yas gunleri olsun mutllulukla

Ayy ne guldum yaa on bir bucuk ay yazinca kiza dogar dogmaz kasik gostermissin galiba

Doğum günü kutlu olsun Ece nin :) nice güzel sağlıklı Yılları olsun.

bugun dusundum ecenin dogum gunu diye simdi baktim mesajin var. Sagli uxun omurleri olsun.

Kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizimin dogum gununu hatirlayan teyzelerimiz bile var hatirlanmakta insani ayri bir mutlu ediyor sizleri seviyorum iyi ki varsiniz ben de sizlere yavrularinizla ve esinizle birlikte mutluluklar diliyorum

Ben olsam ayrı yapardım sanırım. İlk yaş günü ilk çocuğun kızına özel olmalı bence.. Birde tüm haxırlıkları yapmışsın. Bana böyle bişey teklif edilse hayır derdim baltalamamak için
aa çok sevdim bunu deniycem hemen. Sağol canım

Hoşbulduk teşekkür ederim bende zorlamamaya çalışıyorum

kilosu iyi şuan 9.5 kg yedirmek için hertürlü şebekliği yaptım ama artık pes ettim içimden bişey hazırlayıp vermekte gelmiyor malesef

tesekkur ederim evet sık emiyor açkende denedim ama yemiyor kasık gorunce agzını sımsıkı kapatıyor zorlarsamda aglıyor

Canım bence de ayrı olmalı, ilk yaş günü önemli bencillik yapmiyorsun. Onlar da eğer kendi çocuklarını dusunuyorsalar zaten böyle birşey talep etmezler. Ben istemezdim şahsen.

Aaaa canım benim mesajımı görmedın mi ilk ben masallah yazmıştım hatta boyunun uzunluğu genetıkmı diye sormuştum

kilosu iyi şuan 9.5 kg yedirmek için hertürlü şebekliği yaptım ama artık pes ettim içimden bişey hazırlayıp vermekte gelmiyor malesef
kilosu güzel maşallah sen emzirebildiğin kadar kendin bunalıyosun ki bebiş nasıl bunalıyodur arada ara vermekte ii geliyor psikolojik olarak sonra yine dene bende her yolu deneyip yediremeyenlerdenim ki diyorum ya kilosu az olduğu halde emiyo diye şükrediyorum

Dogumgunun kutlu olsun ececik

Kizlar drdan geldik bogazi bembeyaz dedi doktor verdigim antibiyotik yetersiz kalmis simdi atesi dusuk ama birkac gun sonra yeniden olabilir igne vermem gerekiyor dediuc tane vetdi cuma gunu tekrar bakacak duruma gore 5 e cikartabilirim dedi bu igne onda agri falan yapmayacak dedi yaptirdik bir tanesini ondan sinra pastaneye ugrayip kizimin pastasini aldik cok guzel yapmislar bayildik esimle oyle kutuda remini cektip payladiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…