2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence de gitme içimdeki kötü eltilik damarım kabardı kendi istediğini yap zaten bi haftasonun var...

Ben de bir an önce tekrar çalışmak istiyorum, 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyordum resmen gün sayıyorum son bir yılım kaldı

Boşver canım nasılsa karı koca düzelirsiniz senin kararın doğru bence de bi de hatırladığım kadarıyla patavatsızlardı gidip haftasonu canını sıkma

Yalnız burda ismini degistirenler var canım bi kaç kişiyi bu isimleriyle bulamayabilirsin
Benimki değişti azad_sny oldum

Ben sormuştum Dr a bir yaşında 8kg altında değilse balık yağı vermiyorum dedi, gerçi bizim Dr doğal yollardan vitamin alma taraftarı, iyi çıktı sonuç diye Demir ilacı bile kullandırmıyor. Tek bi şeyde ısrarcı haftada 5 kez kırmızı et yedirmek.

Canim bence simdide arayip kizimizin dogum gunu icin biseyler yapicaz zaten az kaldi dogum gununde görüşürüz artik.desin sonucta hem ilk bebeginiz hemde ilk dogum gunu
Unu nişastayı tepeleme koymadım canım normal aldım. Bardak olarakta klasik su bardaklarından kullandım. Kıvamı güzel olduEki Görüntüle 1549194 Eki Görüntüle 1549196
Canim bizim yumurta alerjimiz var kekimizde yumurtasiz olcak hatta

Sahi unutmuşum canım :/

aman yapsin bosver baskasinin evinde cocukla yatili zor gece kalkamican gezemicen salla iki asar sonra duzelir

Boşver canım aldırma. Zaten çalışıyosun bi hafta sonun var hazırlıklar için. Ona yoğunlaşman daha önemli şuan.

Bence de gitme içimdeki kötü eltilik damarım kabardı kendi istediğini yap zaten bi haftasonun var...

Ne kadar trip yapsada gitmek istemiyorum gercekten kıyaslama nispet yapR gibi yemek yedirme ay mira şöyle ama bizimki böyle hiç çekimicem bunları pazar zaten seçim için gidicez o bir iki saat bile zor geliyo bana eşim yattı başım ağrıyo dedi rollerimiz değişti sanırım bu akşam en fazla haftasonuna kadar böle olur yada ne olursa olsun gitmiceğimi Anlarsa düzelir heralde yarın belli olur ama bunun için yarın beni aramazsa faln ciddi kırılırım umarım farkındadır

mirada beşinci Ayından beri ayda 50 100 gr alıyo ama bizim iştahımızda yok ben yaş kontrolünde kendim isticem iştah için şurup vitamin balık Yağı ne varsa Isticem

mirada beşinci Ayından beri ayda 50 100 gr alıyo ama bizim iştahımızda yok ben yaş kontrolünde kendim isticem iştah için şurup vitamin balık Yağı ne varsa Isticem
Canım biz bugün doktora gittik oğluş 78 cm 10 kg olmuş, doktor gayet iyi dedi ben balık yediremiyorum acaba balık yağı mı verseniz dedim, doktor balık yağı obezite riskini arttırıyo o yüzden vermek istemiyorum dedi. Benim oğlum da çok iştahlı değil iştah şurubu istedim gerek yok dedi onu da vermedi. Geçen gün arkadaşımın 9.5 aylık bebeği gözümün önün koca çupra balığının yarısını ve kocaman bir patatesi yiyince şok oldum, ben bütün bebekleri oğlum gibi sandığım için bu kadar şeyi nasıl yedi anlayamadım. Ama bebek hala ayaklarının üstüne bile basamıyo emeklemek falan şöyle dursun. Benimki düz duvara tırmanıyo desem yeridir.

Oğluşuna maşallah canım Boyuda kilosuda gayet ii bizim kızı biliyosun daa yeni sekiz kilo oldu yani biz bi hayli gerideyiz miraya her gün bi kutu dolusu balık Yağı içirsem obez olmaz gibi geliyo ama bakalım doktor ne dicek mirada bu kdr az yemeye hatta bazen hiç yememesine rağmen bi hayli hareketli bazen çok yiyen tombiş bebekleri görünce acaba hareketsiz olsun ama az toplu olsun daa mı çok isterdim diye düşünüyorum mira bir hamsiyi tek seferde bitirse öper Başıma koyarım

Herkesi ezberleyemedim ama çoğunu öğrendim :) melisacık kim onu çözemedim.

@minnakkartal ayni sorun bende de var esimin amcasi cumartesi ciftlikleri var sabah 9 da kahvaltiya cagirmis abisigille eltimle konusmuyorum aram acik gecen sene de davet etmislerdi hamileligimin sin zamanlariydi o yuzden bahane ettik dedi bu sene de ayip olur dedi bakalim yarin arar bisey uydurabilirsem gitmeyiz dedi insallah bende gitmem yaa kadini gormeye bile tahammulum yok bide cumartesi 9 da yaa sabahin korunde kalk hazirlan insallah bende gitmem

Bende beni rahatsiz edecek huzursuz edecek insanlarla bir araya gelmek istemiyorum mumkun oldugunca da gelmiyorum sen de rahatsiz olacaksan gitme canim bir bahane bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…