Benim sıpa erken uyuyo olmasa bende yapamazdım canım zor çocuklaYa kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc
Yaparsın canım ya. 3 çocuk bakıyosun sen bunu mu YapamıycanYa kizlar heveslendim vallahi su pasta isine ne guzel seyler yapiyorsunuz kizimin ikinci yas gunune ben de kendim yapcam hatta ogluslarimin dogum gununede kekim falan guzel olur ama pasta hic yapmadim evde ama en erken dogum gunu buyuk oglumun ekimde gerci o genc daha farkli birseyler yapmam lazim arastirir yaparim
aman bol bol maşallah de sen canımAy valla kem gozle bakmadimimrendim sadece:))
Canm isin var madem gitme ki eltinden de pek haz etmiyodm zaten.biz de haftasonlari kv ye giderz genelde ama gecen hafta gitmedm emrenin dogmgunu hazrliklari icin.sen nasl raht olcksan oyle yap iki ayagni bir pabuca sokma.bi de dedgn gbi kiyas yapar durur eltin
Valla super eline sagliknazar degdirmeyeyim ayiciklarina da
Sagol canim benim dusundum mesela oglumun dogum gunu icin fenerbahceli oglum baktim internetten de sari seker hamuriyla kapatip mavi ya da bilmiyorum eger varsa lacivert seker hamuryla uzerine hediye paketi gibi yapip kenarina fb kucuk top seklinde puanlar koyabilirim ama denemek gerek yapabilirmiyim o kadarini cok erken var daha dogum gunune ama heveslendim sizi gorunce:))Benim sıpa erken uyuyo olmasa bende yapamazdım canım zor çocukla
Yaparsın canım ya. 3 çocuk bakıyosun sen bunu mu Yapamıycangöründüğü kadar zor değilmiş zaten ya. Zorlarda var ama araç gereçsiz yapılabilecek şeyde varmış baya
aman bol bol maşallah de sen canım
Benim sıpa erken uyuyo olmasa bende yapamazdım canım zor çocukla
Yaparsın canım ya. 3 çocuk bakıyosun sen bunu mu Yapamıycangöründüğü kadar zor değilmiş zaten ya. Zorlarda var ama araç gereçsiz yapılabilecek şeyde varmış baya
aman bol bol maşallah de sen canım
Sagol canim benim dusundum mesela oglumun dogum gunu icin fenerbahceli oglum baktim internetten de sari seker hamuriyla kapatip mavi ya da bilmiyorum eger varsa lacivert seker hamuryla uzerine hediye paketi gibi yapip kenarina fb kucuk top seklinde puanlar koyabilirim ama denemek gerek yapabilirmiyim o kadarini cok erken var daha dogum gunune ama heveslendim sizi gorunce:))
Biraz baktim canim evet guzel modeller var dogum gunu ekimde zaten 4 ay var Ece o zaman biraz daha buyimus olcak insallah yapabilirim hem oglumda cok sevinir fanatikdir kendisi41 kere masallah
Esim de fenerbahceli dogmgunu icin yapmayi dusndm ama cocukla beceremem diye cheese kek yapmstm.cok guzel pasta modelleri vardi nette lacivert seker hamuru da var canm.vaktin olursa yap bence de:)
Maşallah gelinimebizim delikanlının daha 12 günü var
iyiki doğmuş Hiracım nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah.. sana da maşallah ellerine emeğine sağlık.
tesekkuederiz atlattik bitti ortaligi topladm anca yaticm artik cok yoruldmmutlu saglikli uzun yillari olsun ins iyi ki dogmus fistik
Dogum gunu kutlu olsun Hira nin nice mutlu yaslara
nice 7000'ler görelim inşallah..hiç kopmasın bu bağ..
valla helal olsun arkadaşım, çocukla 12 çeşit ha..bravo
tesekkurederiz hepinize tlfondab giriyorm kullanamiyorm forumu boyle darisi dogm gnu yapick olanlara insallah herkesin guzel gecer.@hiraysen doğum Gününüz kutlu olsun.sağlıklı huzurlu uzun ömür görsün hiracim inşallah.
Ben bi tane süpriz yumurta alıp vercem kızıma. Üzerinede kurdele bağlıcam. Babalar günün kutlu olsun dicez:))Kızlar 1 ay önce kocalar ve odunluklarını yazmıştık burda anneler günü sebebiyle. Şimdi bir odun anne olarak soruyorum peki biz ne yapıcaz babalar gününde
ya istemediğn bir yere gitmek gerçekten zor ama ne yazık ki benim eşim gitmek istiyor onun abisi tabi ama benim eltim ve gerçekten en azından doğum gününden önce görmek istemiyorum hecesimi kırar bişi der@minnakkartal ayni sorun bende de var esimin amcasi cumartesi ciftlikleri var sabah 9 da kahvaltiya cagirmis abisigille eltimle konusmuyorum aram acik gecen sene de davet etmislerdi hamileligimin sin zamanlariydi o yuzden bahane ettik dedi bu sene de ayip olur dedi bakalim yarin arar bisey uydurabilirsem gitmeyiz dedi insallah bende gitmem yaa kadini gormeye bile tahammulum yok bide cumartesi 9 da yaa sabahin korunde kalk hazirlan insallah bende gitmem
aynen öyle dedim ama yanlış yerden girdim direk niye gelmiyolar o zaman falan yerine hazırlıklarım var demeliydim şimdi inat yapıyorum sanıyo@minnakkartal dogum gununuze az kaldi calisiyorsun gitmek istememekte haklisin esine guzel bir sekilde bunu soyle nasil yetistircem falan dersin eminim hak verir sana sıkma canini
ay çok güzel olmuşEki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim
Ya kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc
Ay valla kem gozle bakmadimimrendim sadece:))
Canm isin var madem gitme ki eltinden de pek haz etmiyodm zaten.biz de haftasonlari kv ye giderz genelde ama gecen hafta gitmedm emrenin dogmgunu hazrliklari icin.sen nasl raht olcksan oyle yap iki ayagni bir pabuca sokma.bi de dedgn gbi kiyas yapar durur eltin
Valla super eline sagliknazar degdirmeyeyim ayiciklarina da
Kızlar 1 ay önce kocalar ve odunluklarını yazmıştık burda anneler günü sebebiyle. Şimdi bir odun anne olarak soruyorum peki biz ne yapıcaz babalar gününde
vallaa ama ohaaa falan dicem canım ya harika olmuş resmen
Biz/ben battık bu yaz zatrnBen bi tane süpriz yumurta alıp vercem kızıma. Üzerinede kurdele bağlıcam. Babalar günün kutlu olsun dicez:))
O değilde 7 temmuzda eşimin doğum günü. Biran önce karar verip şipariş etmem lazım ne alacaksam. Hala bulamadım. Pastayıda evde yapcam yine
Kaptın sen bu işi, Konya'da yok zaten pasta işine gir sen bence
Kızlar 1 ay önce kocalar ve odunluklarını yazmıştık burda anneler günü sebebiyle. Şimdi bir odun anne olarak soruyorum peki biz ne yapıcaz babalar gününde
Hahay sizin ev eşyası muhabbeti vardı değil mi :)))) o fincanlarda birer kahve yap ver bence 40 yıl da hatırı var daha 40 yıl hediye bekleme benden deValla ben baba ogul tisort yanina da pasta yapmayi dusunuyordm.ama anneler gununde koca kadnmisim gibi bana kahve fincani aldi ya evde acilmamis cay bardagi seti var paketleyip onu vercmbutun hevesimi kirdi öküzlükleriyle
senib isin zor vallahi adamin sovuna karsilik ikinci cocugu yapsan anca kurtarir :) ben bisey yapmicam zaten oykunun dogumgununu yapcaz o gun 5 temmuzda dogumgunu ozaamana artikKızlar 1 ay önce kocalar ve odunluklarını yazmıştık burda anneler günü sebebiyle. Şimdi bir odun anne olarak soruyorum peki biz ne yapıcaz babalar gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?