- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Masallah canim kilosu da boyu da gayet guzel ben mayis annelerinin topige girdim kilolarini yazinca gozlerim yerinden firliyodu kiminin kilo 15.600 kiminin 13.300 bizim haziran bebeleri de cins 0 beden takiyolar mubarek manken mi ne olacaklarCanım biz bugün doktora gittik oğluş 78 cm 10 kg olmuş, doktor gayet iyi dedi ben balık yediremiyorum acaba balık yağı mı verseniz dedim, doktor balık yağı obezite riskini arttırıyo o yüzden vermek istemiyorum dedi. Benim oğlum da çok iştahlı değil iştah şurubu istedim gerek yok dedi onu da vermedi. Geçen gün arkadaşımın 9.5 aylık bebeği gözümün önün koca çupra balığının yarısını ve kocaman bir patatesi yiyince şok oldum, ben bütün bebekleri oğlum gibi sandığım için bu kadar şeyi nasıl yedi anlayamadım. Ama bebek hala ayaklarının üstüne bile basamıyo emeklemek falan şöyle dursun. Benimki düz duvara tırmanıyo desem yeridir.
Eki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim
Esimin de gonlu yok zaten dogum yaptim hayirli olsun bile demedilerBende beni rahatsiz edecek huzursuz edecek insanlarla bir araya gelmek istemiyorum mumkun oldugunca da gelmiyorum sen de rahatsiz olacaksan gitme canim bir bahane
bulursun
Normal canim yadirgamistir tadini zamanla alisir insallah benim kizim ne yapcak acaba merak ediyorum simdi ishali var biraz istahi da cok iyi degil zamanlama iyi olmaz kendine gelsin biraz ondan sonra deniycem ayran veroyorum gerci seviyor kucuk sulugu var ona koyup veriyorum iciyorKizima bugun sut verdim sevecek mi sevmeyecek mi diye sulandirark 25 cc sut 25 cc de su kattim agir olmasin diye iki cekti o da meraktan sulugu firlatti ilik da verdim halbuki yarim yagli suttu torkunun bilmem bikac gun sonra bide su katmadan deneyecem yine ayni tepkimi olacak
36.5-37 geziyo bakalim ince giydirdim uyuyo arada kontrol ediyorum@oslew insallah Oyku iyidir atesi dusmustur canim şu yaz tamamen gelse de hasta olmasa kuzular
İnsallah yukselmez canim36.5-37 geziyo bakalim ince giydirdim uyuyo arada kontrol ediyorum
36.5-37 geziyo bakalim ince giydirdim uyuyo arada kontrol ediyorum
Canim bizim pastanin ustune bebegi cop siste kullanilan sisler varya onu icinden bebege takip pastaya gecirmisler belki fikir olurEki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim
Gecmis olsun oykuye bu siralar ates kol geziyo topikte
tesekkurler
Cok guzel olmus canim ya cok begendim
Ayy sağolun. Yapabilir miyim diye çok tereddüt etmiştim güzel oldu cidden. Şimdide zürafa yapıyorum.Bayildim super super super olmus ya bende yapmak istiyorum hemen yarinda ben yapayim inşallah cok heyecanlandim ama bayildim
Bide gozlerinidemi seker hamurundan yaptin
kafasını gövdesine kürdanla tutturdum. Ama dediğin gibi pastayada tuttursam iyi olcak sanırım düşmesin. Sağol canımCanim bizim pastanin ustune bebegi cop siste kullanilan sisler varya onu icinden bebege takip pastaya gecirmisler belki fikir olur
Geçmiş olsun canım. Önemli bişey değildir inşallahtesekkurler
valla aksamustu huysuzluk vardi biraz sonra baktim atesi vardi 38.5 a kadar yukseldi calpol verdim dustu simdi olctum iste 37 bilmiyorum bende
Rica ederim canim kurdani gorunce aklima geldi zaten:)Ayy sağolun. Yapabilir miyim diye çok tereddüt etmiştim güzel oldu cidden. Şimdide zürafa yapıyorum.
Evet canım şeker hamırundan o da. İnternette gördüm eğer elinizde siyah yada kahverengi yoksa kakaoyla biraz şeker hamırunu yoğurun yazıyodu. Öyle yaptım bende.
kafasını gövdesine kürdanla tutturdum. Ama dediğin gibi pastayada tuttursam iyi olcak sanırım düşmesin. Sağol canım
Tesekkur ederim canim begenmene sevindimYa kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc
Uyanmaz derken 2 kez bilemedim 3 kez uyanır emerken uyuyakalır hemen. Sabah 6:30 dada dikilir ayağa. Normalde 8:30 gübi uyur tabi.
Sizin bebişlerde böyle olur inşallah
Hep senin yüzünden nazar değdirdin
Aynen onu diyecektim @kmltm ın gözü kaldı
Canım çok sıkkın kızlar eşim geldi şimdi abisi aramış Cumartesi gelin kalmaya pazar nede olsa oy kullanacaksınız öyle dönersiniz demiş Mirayı çok özlemişler fln bende özleyen kalkar gelir kaç kere geldiler hep biz gittik dedim ne yapim abime Bölemi diyim dedi bende haftaya çocuğun yaş günü var Eminönü'ne gidicem hazırlıklar o bu var dedim peki taam girmeyelim dedi ama şimdi beş karış suratla oturuyo
Eki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?