2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Masallah canim kilosu da boyu da gayet guzel ben mayis annelerinin topige girdim kilolarini yazinca gozlerim yerinden firliyodu kiminin kilo 15.600 kiminin 13.300 bizim haziran bebeleri de cins 0 beden takiyolar mubarek manken mi ne olacaklar

Kizima bugun sut verdim sevecek mi sevmeyecek mi diye sulandirark 25 cc sut 25 cc de su kattim agir olmasin diye iki cekti o da meraktan sulugu firlatti ilik da verdim halbuki yarim yagli suttu torkunun bilmem bikac gun sonra bide su katmadan deneyecem yine ayni tepkimi olacak

Normal canim yadirgamistir tadini zamanla alisir insallah benim kizim ne yapcak acaba merak ediyorum simdi ishali var biraz istahi da cok iyi degil zamanlama iyi olmaz kendine gelsin biraz ondan sonra deniycem ayran veroyorum gerci seviyor kucuk sulugu var ona koyup veriyorum iciyor

Cok guzel olmus canim ya cok begendim

Bayildim super super super olmus ya bende yapmak istiyorum hemen yarinda ben yapayim inşallah cok heyecanlandim ama bayildim
Bide gozlerinidemi seker hamurundan yaptin
Ayy sağolun. Yapabilir miyim diye çok tereddüt etmiştim güzel oldu cidden. Şimdide zürafa yapıyorum.
Evet canım şeker hamırundan o da. İnternette gördüm eğer elinizde siyah yada kahverengi yoksa kakaoyla biraz şeker hamırunu yoğurun yazıyodu. Öyle yaptım bende.
Canim bizim pastanin ustune bebegi cop siste kullanilan sisler varya onu icinden bebege takip pastaya gecirmisler belki fikir olur
kafasını gövdesine kürdanla tutturdum. Ama dediğin gibi pastayada tuttursam iyi olcak sanırım düşmesin. Sağol canım

Rica ederim canim kurdani gorunce aklima geldi zaten:)

Ya kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc

Ya kizlar heveslendim vallahi su pasta isine ne guzel seyler yapiyorsunuz kizimin ikinci yas gunune ben de kendim yapcam hatta ogluslarimin dogum gununede kekim falan guzel olur ama pasta hic yapmadim evde ama en erken dogum gunu buyuk oglumun ekimde gerci o genc daha farkli birseyler yapmam lazim arastirir yaparim

Tesekkur ederim canim begenmene sevindim

Uyanmaz derken 2 kez bilemedim 3 kez uyanır emerken uyuyakalır hemen. Sabah 6:30 dada dikilir ayağa. Normalde 8:30 gübi uyur tabi.
Sizin bebişlerde böyle olur inşallah

Hep senin yüzünden nazar değdirdin

Aynen onu diyecektim @kmltm ın gözü kaldı

Ay valla kem gozle bakmadimimrendim sadece:))

Canm isin var madem gitme ki eltinden de pek haz etmiyodm zaten.biz de haftasonlari kv ye giderz genelde ama gecen hafta gitmedm emrenin dogmgunu hazrliklari icin.sen nasl raht olcksan oyle yap iki ayagni bir pabuca sokma.bi de dedgn gbi kiyas yapar durur eltin

Eki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim

Valla super eline sagliknazar degdirmeyeyim ayiciklarina da

Bu gun annemin dogmgunuydu aksam ugradk ablamlar da geldi.emre sagolsun burnumdan getirdi surekli mizirdandi bogazlycaktm artik yadisari cikmak haram dedm zaten beni cagirmyan bi yere siz gelin.hicbisey anlamiyorm ki.cayi nasl ictm ne konustk hicbisey hatrlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…