Hahay sizin ev eşyası muhabbeti vardı değil mi :)))) o fincanlarda birer kahve yap ver bence 40 yıl da hatırı var daha 40 yıl hediye bekleme benden de
O değil de benimki hep incedir ve bu inceliği beni eziyor. Tişört ben de düşünmüştüm daha önceden ama biz zaten doğumgününde takım tişört giyicez ben eşim ve oğlum. Hediye meselesinde hala düşünüyorum ne yapsaammm ne yapsammm ??? Ev şeker hamuru dolu her özel güne bi şekilli pasta yaparım kutlama babında bi de sofra donatırım ama hediye kısmı ???
Yok canım ya yollarıma kamyonla güller de dökse bu dönemde 2. Çocuğu Anca rüyasında görürsenib isin zor vallahi adamin sovuna karsilik ikinci cocugu yapsan anca kurtarir :) ben bisey yapmicam zaten oykunun dogumgununu yapcaz o gun 5 temmuzda dogumgunu ozaamana artik
canım diş mi çıkarıyo acaba hastalık belirtisi yoktur inşallah ateşide yükselmez umarım geçmiş olsunkabus gibi bi geceydi bi kere yukseldi atesi öykünün surup verdim bi sıkıntı olmadi ama ben kontrol icin zorla uyandim her gece 2-3 kere uyanirim bu gece uyku basti alarm kirdim ona bile zorla kalktim simdi uyudu oyku bemde uyurum ins
Ay onları da tükettim canımValla canm erkek icin pek hediye cesidi yok zaten.ama su kisiye ozel hediyelerden bakabilrsn.kiyafet saat parfum diger ozel gunlerde de aliniyo zaten.ben baktm biraz guzel cerceveler var ikisinin resmini koyabilrsn ya da azadin agzindan bir mektup yazsbilirsn:)aklima geldkce yazarim:)
ya istemediğn bir yere gitmek gerçekten zor ama ne yazık ki benim eşim gitmek istiyor onun abisi tabi ama benim eltim ve gerçekten en azından doğum gününden önce görmek istemiyorum hecesimi kırar bişi der
aynen öyle dedim ama yanlış yerden girdim direk niye gelmiyolar o zaman falan yerine hazırlıklarım var demeliydim şimdi inat yapıyorum sanıyo
ay çok güzel olmuş
ben pelite sordum 350 tl dedi tabi kalsın dedim :)) mecidiyeköyde çevre pastanesi var oranınkiler daha uygun 200-250 arası ama ben kardeşimin arkadaşına yaptırıyorum doğum kurabiyelerimi de o yapmıştı artık bakalım nasıl bişi olcak bilmiyorum istediğim pastanın resmini gönderdim
kıyas yapar ay bunda elbisede durmaz bilmem ne bık bık konulur zaten pazar günü bi kaç saat görücem daha fazlası beni kasar bakalım eşimin bugün ki tepkisini bekliyorum
işte bende kara kara bunu düşünüyorum el pankartları hazırlıcam ben miraya fotoğraflarını çekicem bir de hediye alırım ama ne alırım bilmiyorum bide masa hazırlarım diyorum bakalım
vallaa ama ohaaa falan dicem canım ya harika olmuş resmen
Kaptın sen bu işi, Konya'da yok zaten pasta işine gir sen bence
Zurafayi pastanin neresine koycan canim
teşekkürlergünaydınlar... valla 8:30 dan beri okuyorum yazdıklarınızı anca bitti.. 17:30 da iş çıkışından itibaren ne yazışmıssınız yahuu.. valla ben eve gidince Elif Hira ile uğraşmaktan ne bakabiliyorum buralara ne de başka bir şeye.. yemek yap ev topla çamaşır yıka o uyuyunca da direkt yatışş.. babalar gününe hediye konuşulmuş bende henüz düşünmedim..
@Akaibu ayıcık ve zurafacık harika olmuş bayıldım.. ellerine sağlık.. @oslew canım geçmiş olsun.. M mutube size de geçmiş olsun..
Aynen bizde böyleyiz. Biz zaten ayın sonunu zor getiriyoduk. Kızımın doğum günü 6 sı 24 haziran benim doğum günüm. 7 temmuz eşimin. E tamazan geliyo önümüz bayram. O yüzden ufak manalı şeylerle idare edicez.Biz/ben battık bu yaz zatrn16 Haziran oğlumuzun doğumgünü ve birlikteliğimizin yıldönümü, 30 Haziran evlilik yıldönümümüz, 17trmmuz kaynımın düğünü, 30 Temmuz eşimin doğumgünü, Ağustos tatil ne para yetişir ne hediye yetişir bu yaza bakalım Allah yardımcımız olsun
teşekkürlercidden bu işe girsem mi napsam bilemedim
Böyle yanyana koycam canım. Bi tanede kurbağayla penguen yapcam. Küçük olcak onlar onlarıda önüne koycam. Hayvanat bahçesi gibi görünsün istedim
Baktım kötü kalabalık durursa hiç koymam
Ben var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışbence cidden düşünmelisin kesinlikle amatör işi gibi değil ben geçen sene pasta kursuna gittim sadece şekilden bişiler yapmayı gösteriyor ilk etapta bunlar başlangıç değil ileri seviye
he bide kursa gittim ama şimdi yapamam gibime geliyor denemiyorum bile
çok güzeller maşallah...Ben var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
kurbağa favorim. senden gaza geldim ben de deneyecem yapmayı. eline sağlıkBen var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
çok güldüm. ama benim durumum senden daha vahim. benim eşim hiç bişey almadı. ama her özel günde kendisi bekler. kp de kesme su bardağı almış. üstüne bi bardak soğuk su içerimValla ben baba ogul tisort yanina da pasta yapmayi dusunuyordm.ama anneler gununde koca kadnmisim gibi bana kahve fincani aldi ya evde acilmamis cay bardagi seti var paketleyip onu vercmbutun hevesimi kirdi öküzlükleriyle
yaa hepsi birbirinden güzel oluyolar ba-yıl-dım pastacı falanmısın yoksa demiyosunBen var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
sağol canım miş gibi yapmakta üstüne yoktur hanımın :)) biz ig de takipleşiyomuyuz yahu ben seni bilemedim sanki@minnakkartal ig de miranın yemek yiyomuş gibi yapışına bittim. nasıl tatlı maşallah. nazar değmesin kuzuya.
@Akaibu valla super olmus
çok güzeller maşallah...
sağolun kızlar. Bebekte yapmayı demedim ama onu yapamadım. Ekipman lazım sanırım. Bunlar gerçekten kolay geldi deneyin bencede. Penguen yaptım birde o da maviden oldu ama olsunkurbağa favorim. senden gaza geldim ben de deneyecem yapmayı. eline sağlık
ah keşke nerdeyaa hepsi birbirinden güzel oluyolar ba-yıl-dım pastacı falanmısın yoksa demiyosun
sağol canım miş gibi yapmakta üstüne yoktur hanımın :)) biz ig de takipleşiyomuyuz yahu ben seni bilemedim sanki
senin profilin herkese açık diye ekledim benim ki de açık. duygununhobileri diye. ama ben oğlumun fotolarını paylaşmıyorum diye buraya yazma gereği duymadım ismimi. profili kapalı olanları da eklemedim o yüzden. oğlum doğmadan önce böyle bir karar aldık ouüzden hiç kaylaşmadık sosysl medyada.yaa hepsi birbirinden güzel oluyolar ba-yıl-dım pastacı falanmısın yoksa demiyosun
sağol canım miş gibi yapmakta üstüne yoktur hanımın :)) biz ig de takipleşiyomuyuz yahu ben seni bilemedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?