2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Artık sebzeyi başka yemeğe de gizleyemiyırum kokusunu mu alıyo tadını mı anlyo kesinlikle yemiyor yoğurt yiyo ama sade ya da ruşeym ile yiyo. Ayy kabus geri döndü sanki, kusmalar baya psikolojimi etkiliyor benim

Kızlar instagramda sunumannesi diye bi hesap var çok hoş tabaklar hazırlıyor, oğlum büyüyünce ben de öyle hazırlamak isterim

Aynen ya babası kılıklı etobur kürt :)) sebze yaptığımda içinde niye et yok diyen bi adam eşim :)) çünkü o sebze yemeği adı üstünde diyorum ama istemiyo
Bu konyalılar hep mi böyle ya:) etsiz yemek yapamıyorum bende. Biber dolmasında pirinç kıymadan çok olmuş diye yemediği var adamın. Eşim pırasa kabak karnıbahar ıspanak yemiyodu hiç. Hepsine alıştı çok şükür. Azda olsa et yada kıyma koyuyorum ama mutlaka hepsine. Şimdi kendi kabak yap pırasa yap diyo.

Bizm buralar cok sicak oluyo ya biz bile yazin her gun yumurta yemeyiz.gecen ablam soyledi bana da havalar isininca her gun verme alerji olur diye o yuzden sordm canm.normalde her gun veriyodm artik daha az vermeye basladm.ben de yerm her sabah.ay ne bileym kafami karistirdilargun asiri verym madem yabildircn yumurtsai icin de hayri gozlukgiller haftada 1 verin demisti.normal yumurtanin 10 kati besleyiciymis agir ger her gun verirsenz demsti.yasindan sonra veriliyo bildgm kadariyla

Yessyemeklermz guzel ve kalorili

Erkek bebis anneleri sandalet almayi dusunuyomusnz ya adidas ve nike in cok tatli modelleri var ama kullanisli olur mu ki bilemedim

Bi benm esim sebze seviyo galiba burda:)hatta etten daha cok sever ozellikle brokoliyi:))ama ben et severim
Brokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'de ayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize

Birde ağır metaller var içinde o yüzdende çok sıl vermemek lazımmış sanırım. Bende dinlemiştimde 1 yaşından sonra verilebilir mi orayı kaçırdım.
Alerjinin ınunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sen bilirsin canım sor istersen doktora.
Erkek bebis anneleri sandalet almayi dusunuyomusnz ya adidas ve nike in cok tatli modelleri var ama kullanisli olur mu ki bilemedim
Ben alıcam kız bebiş annesiyim ama igorun chicconun sandeletleride çok tatlı canım bakmanı tavsiye ederim. 18 numara bitek chiccoda olduğu için mecbur onu alcam

Az once komsum geldi 19 aylik oglu var oglanin da masallahi vardi byu da uzundu bildircin yumurtasini oda soyledi vermeyi bende buraya soracaktim mevzusu da aklimdan geceni okuyom ya burda iste yemek yemelrinden mevzu acildi pek yemiyodu dedi kahvalti zor yapiyodu dedi ogunlerin yerini degistirdim dedi corbayi cok seviyo yalniz dedi sabah kahvalti da corba veriyom dedi oglene dogru uykusu oluyo dedi uyaninca kahvalti veriyom o zaman yiyo dedi bildircin yumurtasini corbalara da katiyomus kaynadiktan sonrabi tane kiriyom biraz daha karistiriyom dedi alerji falan yapmamis bi tek cilek alerji yapti bize dedi hergun bi tane veriyomus gel velakin cocuk cok hircin annesi zor zapdetiyo bende benim kizi zor kurtardim variyo kafa goz nere bulursa isiriyo pat kut tokat allahtan fazla durmadilar kizim da geliyo bana cekisiyo ya onu sikayet ediyo annesi dr a goturecegim diyodu her zaman boyle zorlaniyom bizede.boyle zarar veriyo diye

Tesekkur ederiz teyzesi topicde ilk kutlayan sensin. Aman zorlama mirayi benim sipada bazen hic yemiyor yemezsen yeme deyip birakiyorum arada 3_4 saat araliklarla yemek teklif ediyorum ki iyice aciksin diye. Dr oyle demisti

Ayyy geleceğimi gördüm kadinda

Gecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA

Artık sebzeyi başka yemeğe de gizleyemiyırum kokusunu mu alıyo tadını mı anlyo kesinlikle yemiyor yoğurt yiyo ama sade ya da ruşeym ile yiyo. Ayy kabus geri döndü sanki, kusmalar baya psikolojimi etkiliyor benim
Nasıl bir kabus olduğunu öyle ii biliyorum ki Dönmez inşallah canım sevmediği için olmuştur bi kaç gün sebze denemezsen unutur belki kusmayı
Tesekkur ederiz teyzesi topicde ilk kutlayan sensin. Aman zorlama mirayi benim sipada bazen hic yemiyor yemezsen yeme deyip birakiyorum arada 3_4 saat araliklarla yemek teklif ediyorum ki iyice aciksin diye. Dr oyle demisti
Canım ah mirayı bi bilsen üç gün vermezsem aramaz o derecedir sadece emmeyi sever çok şükür iş çıkışı başlıyo seans sabaha kadar ben gelene kadarsa 100 cc süt yarım Çorba menüdür haftasonu daa ii oluyo tabi ek gıda almasada çok çok emiyo Eskisi kadar zorlamıyorum yinede çünkü o zamn ikimizinde hatta eşiminde psikolojisi bozuluyo

Allah uzun ömür versin bebişine iyi ki doğmuş :) birlikte nice uzun güEl yıllara :)

Öyle yapıcam artık bi süre sebze yok

Hayri gözlükgillerin adı geçince int. Videosunvardor diye bakıyım demiştim. Bıldırcın yumurtasını en az 5 en fazla 7 dk kaynatmal gerekiyomuş canım. Çorbaya atıp biraz karıştırıp kapatırsa iyi pişmez. Zararlı bakterilerin hepsi ölmez sanki:/
Dediğin gibi çok enerji yapıyomuş haftada 1 tüketmek gerekiyomuş.
Bu öğün değiştirme işini deniycem canım sağol anlattığın için

Aa nasıl atlatık. Doğum günü kutlu olsun meleğin. Sağlıklı huzurlu hayırlı bi ömrü olur inşallah

canım ya bu korku çok kötüdüy eminim. Şükür ki sağlıkla kucağıns slmışsın kızını.

Nice hayirli seneler olsun tum bebislerimize

Ayyy geleceğimi gördüm kadinda
Ben boyle yorulmadim ya bugun ben kizi kollayacam.diye kadinda oglani zapdetecem diye seni simdi anladim cocuk bi dk oturup oyuncak bile ilgisini cekmiyo zaten yuruyo daha zor A apriori11 korkutmak istemem ya emeklerken bugunler iyi gunlerin

Dogum gununuz kutlu olsun saglikla mutlulukla daha guzel yas gunleri olsun elif nisa nin

Enerji laf kalir yaninda atom karinca bebe

Zaten erkek bebeklerin/çocukların genlerinde mi vardır ne. Daha insan gibi oturan oynayan erkek bebek ne duydum be gördüm. Benimki yürüdüğünde zaten ayvayı tam yemiş olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…