2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ben gökçe ağzında yemek tuttuğunzaman kaşıkla su veriyorum. Suyu yutcam diye yemeğide yutuyo.
Ben yemek yerken bi iki lokma alıyım hemen su içme ihtiyacı hissederim ordan geldi aklıma. Yemekten öncede su vermiyorum artık. Eğer ağzına yemeği verdirmeyi başarabilmişsem. Suyla yutuyo deneyin isterseniz

Brokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'de ayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize

Benmki ortaokuldan itibaren yalova da buyumus canim ordan kapti herhalde

Neyse su yumrta isini soraym dr a dedgn gbi.emre 20 numara giyiyo canm hafif bosluk kaliyo onunde sadece:)ilk ayakkabisi chicconundu 18 numara minicik bisey ya sakladim

Iyi ki dogmus canm kizin birlikte nice senelere insallah:)

Zaten erkek bebeklerin/çocukların genlerinde mi vardır ne. Daha insan gibi oturan oynayan erkek bebek ne duydum be gördüm. Benimki yürüdüğünde zaten ayvayı tam yemiş olucam

Dun annemlerdeyken farkettim ki emre de tam bir haydutsonradan acildi benmkiuzunca bir sure disari cikmak istemiyorum.bu arada ablamin oglu tam bir istisna sanirm.hayatimda bu kadar sakin bu kadar dusunceli ve efendi bir cocuk daha gormedim.bebekken mizmizdi biraz ama buyudukce o da gecti.ilkokul 1. Sinifta su an onlarda istanbulda oturuyo istersen tanisin elini azadin kafasina sursun azcik belki bulasir ona da

Aman azada değmesin mazallah çocuğun huyu suyu değişir

Canim iyi ki dogmus kizin nice yaslara insallah

Benim ogluslar da usluydu kucukken sadece buyuk oglum cok soru soruyordu merakliydi o biraz kafami sisiriyordu gerci hala oyle ama genrl olarak ikiside usluydu

nice saglikli mutlu uzun omurleri olsun ins :)

mutlu yaşları olsun fıstığjn

öğünü ben de değiştirdim. bir haftadır kahvaltı çöpe gidiyordu. sabaha çorbayı aldım

Doğum günü kutlu olsun Elif'in :)

öğünü ben de değiştirdim. bir haftadır kahvaltı çöpe gidiyordu. sabaha çorbayı aldım
Geçen eşim de sabah kahvaltıda çorba vermiş çocuğa hatta ben kızdım otogar kahvaltısı gibi sabah sabah çorba mı içilir diye de demek adamın bi bildiği varmış. Ben de mi menüyü değiştirsem acaba

Brokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'de ayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize
Bu muhabbet daha önce de oldu ve aynı müzelik adam cevabı senden gene gelmişti :)

Gökçe su ile birlikte çıkarır ağzındakileri :)

Benim edumde sever brokoliyi gerci benimki giresunlu normal sanirim onlarda balik fasulye lahana bol miktarda tuketiliyor

Kizlar kizim Ece diyor
Aferin fıstığa bizimki tabii ki meme diyor net biçimde ve anne diyor :))) bugün de baba dedi. Ama farkettim ki sesi de değişti ve daha net daha gür çıkıyor sesi, bebek gibi mıymıy yapmıyor çok berrak söylüyor kelimeleri ve anlamlarını bilerek söylüyor.

Doğum Gününüz kutlu olsun canim ne güzel yazmışsın. Huzurlu mutlu saglikli bi ömrü olur elif nisanin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…