Brokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'deayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize
Birde ağır metaller var içinde o yüzdende çok sıl vermemek lazımmış sanırım. Bende dinlemiştimde 1 yaşından sonra verilebilir mi orayı kaçırdım.
Alerjinin ınunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama sen bilirsin canım sor istersen doktora.
Ben alıcam kız bebiş annesiyim amaigorun chicconun sandeletleride çok tatlı canım bakmanı tavsiye ederim. 18 numara bitek chiccoda olduğu için mecbur onu alcam
Gecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
Zaten erkek bebeklerin/çocukların genlerinde mi vardır ne. Daha insan gibi oturan oynayan erkek bebek ne duydum be gördüm. Benimki yürüdüğünde zaten ayvayı tam yemiş olucam
Aman azada değmesin mazallah çocuğun huyu suyu değişirBenmki ortaokuldan itibaren yalova da buyumus canim ordan kapti herhalde
Neyse su yumrta isini soraym dr a dedgn gbi.emre 20 numara giyiyo canm hafif bosluk kaliyo onunde sadece:)ilk ayakkabisi chicconundu 18 numara minicik bisey ya sakladim
Iyi ki dogmus canm kizin birlikte nice senelere insallah:)
Dun annemlerdeyken farkettim ki emre de tam bir haydutsonradan acildi benmki uzunca bir sure disari cikmak istemiyorum.bu arada ablamin oglu tam bir istisna sanirm.hayatimda bu kadar sakin bu kadar dusunceli ve efendi bir cocuk daha gormedim.bebekken mizmizdi biraz ama buyudukce o da gecti.ilkokul 1. Sinifta su an onlarda istanbulda oturuyo istersen tanisin elini azadin kafasina sursun azcik belki bulasir ona da
Canim iyi ki dogmus kizin nice yaslara insallahGecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
Benim ogluslar da usluydu kucukken sadece buyuk oglum cok soru soruyordu merakliydi o biraz kafami sisiriyordu gerci hala oyle ama genrl olarak ikiside usluyduBenmki ortaokuldan itibaren yalova da buyumus canim ordan kapti herhalde
Neyse su yumrta isini soraym dr a dedgn gbi.emre 20 numara giyiyo canm hafif bosluk kaliyo onunde sadece:)ilk ayakkabisi chicconundu 18 numara minicik bisey ya sakladim
Iyi ki dogmus canm kizin birlikte nice senelere insallah:)
Dun annemlerdeyken farkettim ki emre de tam bir haydutsonradan acildi benmki uzunca bir sure disari cikmak istemiyorum.bu arada ablamin oglu tam bir istisna sanirm.hayatimda bu kadar sakin bu kadar dusunceli ve efendi bir cocuk daha gormedim.bebekken mizmizdi biraz ama buyudukce o da gecti.ilkokul 1. Sinifta su an onlarda istanbulda oturuyo istersen tanisin elini azadin kafasina sursun azcik belki bulasir ona da
Çok tatlı olmuş gerçekten:)Eki Görüntüle 1549294 Çok tatlı oldu ya. Başka şeylerde yapcam gaza geldim
nice saglikli mutlu uzun omurleri olsun ins :)Gecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
mutlu yaşları olsun fıstığjnGecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
yine yanlış yazdım. fıstığın yazıcaktımmutlu yaşları olsun fıstığjn
öğünü ben de değiştirdim. bir haftadır kahvaltı çöpe gidiyordu. sabaha çorbayı aldımHayri gözlükgillerin adı geçince int. Videosunvardor diye bakıyım demiştim. Bıldırcın yumurtasını en az 5 en fazla 7 dk kaynatmal gerekiyomuş canım. Çorbaya atıp biraz karıştırıp kapatırsa iyi pişmez. Zararlı bakterilerin hepsi ölmez sanki:/
Dediğin gibi çok enerji yapıyomuş haftada 1 tüketmek gerekiyomuş.
Bu öğün değiştirme işini deniycem canım sağol anlattığın için
Doğum günü kutlu olsun Elif'in :)Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak
Geçen eşim de sabah kahvaltıda çorba vermiş çocuğa hatta ben kızdım otogar kahvaltısı gibi sabah sabah çorba mı içilir diye de demek adamın bi bildiği varmış. Ben de mi menüyü değiştirsem acabaöğünü ben de değiştirdim. bir haftadır kahvaltı çöpe gidiyordu. sabaha çorbayı aldım
Bu muhabbet daha önce de oldu ve aynı müzelik adam cevabı senden gene gelmişti :)Brokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'deayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize
Hatırlamıyorum ama doğrudur valla şaşırıyorum böyle istisnaları görünce :) ben çok severim brokoliyi ama kokusunu eşim sevmiyor diye yapmıyorum bileBu muhabbet daha önce de oldu ve aynı müzelik adam cevabı senden gene gelmişti :)
Gökçe su ile birlikte çıkarır ağzındakileri :)Kızlar ben gökçe ağzında yemek tuttuğunzaman kaşıkla su veriyorum. Suyu yutcam diye yemeğide yutuyo.
Ben yemek yerken bi iki lokma alıyım hemen su içme ihtiyacı hissederim ordan geldi aklıma. Yemekten öncede su vermiyorum artık. Eğer ağzına yemeği verdirmeyi başarabilmişsem. Suyla yutuyo deneyin isterseniz
Benim edumde sever brokoliyi gerci benimki giresunlu normal sanirim onlarda balik fasulye lahana bol miktarda tuketiliyorBrokoli seven erkek tam müzelik valla, bi tane daha yoktur memlekette hele ki Mardin'deayyy nasıl sizin yemeklerden canım çekti ya internetten bakayım da yarın ctesi bi çerkez yemekleri sofrası kurayım kendimize
Aferin fıstığaKizlar kizim Ece diyor
Doğum Gününüz kutlu olsun canim ne güzel yazmışsın. Huzurlu mutlu saglikli bi ömrü olur elif nisanin inşallah.Gecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?