Ben her yıl semear yaptırıyorum zaten normal hastanede, en son 40ım çıktığında yaptırdım, 2 ay sonra bi daha yaptırıcam ama kendi inisiyatifimle yani böyle bi zorunluluk duymadım hiçArkadaslar bugun asm de 30 yas ustu bayanlara bakanligin zorunlu kildigi HPV virus taramasi yapildigini soyledi. Beni de cagirdilar uygun bir zamanda gel sivi alalim dedi. Ucretsizmis ve hastanede yapilmiyormus. Rahim agzi kanseri icin sivi vermek istemeyen bayanlardanda tutanak aliyorlarmis. Sizin bilginiz var mi? Yaptiran var mi? Ben dr sormayi dusunuyorum.
Kerem Alp de yemek yemek istemediği dönemlerde yapiyordu bu parmak olayını, cok şükür unuttu. Biraz daha istahi duzeldi belki o yuzden.Bizimkide parmağını sokup geri çıkarıyor bazen. Offf bi de geçen kontrolde Dr eline kaşık ver kendi yemeye alışsın dedi, güler misin ağlar mısınkeşke herşey kitaplaraki gibi olsa da bu çocuklar da beslenseydi
Benimki peçete kağıt gibi şeyleri yemeyi tercih ettiği için yemeği hiç gözü görmüyor o zaman:)ben genelde eline peçete veriyorum o onu yırtarken agzını acıyor hoop yiyor bi dene istersen denemediysen..
Ben de bu bıldırcın yumurtası olayını merak ediyorum canım, sorunca bilgilendirirsen sevinirim.Yumurta ağır olur mu ki:/ hiç duymadım canım öyle bişey. bende hergün veriyorum. Hatta kendimde hergün 2 yumurta yerim severim.
Pazartesi aşımız var doktora sormayı düşünüyorum bıldırcın yumurtası versem mi ki diye. Markette gördükçe aklıma geliyo hep.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün benim de oğlumun doğum günüydü. Haftaya cumartesi kutlama yapıcaz. Yarın da pasta patlaticaz. Çok heyecanlıGecen yil bugun sezeryan ile bebegimi kucagima vermislerdi planli bi bebekti 1 yil oncesinde bi kizim olsun diye dua etmistim ve duam kabul olmustu cokkk mutluydum ama bi o kadar da korkuyordum cunku oncesinde 2 bebek kaybetmistim ve 5 yil ara vermistim o psikolojiyi atlatmak kolay olmamıştı. Hadi bu da oyle olursa diye endiseleniyordum binlerce sukurler olsun ki Rabbim saglikli bi melek verdi bana her gun sukrediyorum. Bide bana benzesin istemistim bana benzeyen bi kizim var. Hayatimi degistirdin hayata bakis acimi degistirdin iyi ki varsin. Hosgeldin hayatima ELIF NISA
Kerem Alp ağzında yemek varken heleki o yemek taneliyse iki saat cigniyor ve yutana kadar ağzını açmıyor. Deli oluyorumKızlar ben gökçe ağzında yemek tuttuğunzaman kaşıkla su veriyorum. Suyu yutcam diye yemeğide yutuyo.
Ben yemek yerken bi iki lokma alıyım hemen su içme ihtiyacı hissederim ordan geldi aklıma. Yemekten öncede su vermiyorum artık. Eğer ağzına yemeği verdirmeyi başarabilmişsem. Suyla yutuyo deneyin isterseniz
otogar kahvaltısı da çok iyi benzetme olmuş. Topikce hepimizi gulumsettigine eminimGeçen eşim de sabah kahvaltıda çorba vermiş çocuğa hatta ben kızdım otogar kahvaltısı gibi sabah sabah çorba mı içilir diye de demek adamın bi bildiği varmış. Ben de mi menüyü değiştirsem acaba
Maşallah ona. Kerem Alp te baya konuşma çabasında. Ufak tefek derdini anlatıyor. Çok şekerler bunlarKizlar kizim Ece diyor
Yeni dişiniz hayırlı olsun canım. Bizim de dördüncü disimiz bugün patladı ve bizim dogum günümüz bugün:)) Allahtan çok huysuz değil. Kerem alp üst dişleri daha sorunsuz çıkardı. Allttaki iki diş perişan etmişti bizi.Kızlar miranın dördüncü dişide patladı ve çok huysuz durdu durdu dişler doğum gününü buldu inşallah haftaya kadar toparlanır
Sagol canim Azada da aferin Ece de baba gel git cici diyordu ama anne yok hala bugunde seslendim Ece diye arkasindan gulerek Ede dedi bir daha dedim bir dha soyledi esime dedim dinle ve tekrar ettik esimde duydu yeni seyler duymak daha bir mutlu ediyor insaniAferin fıstığabizimki tabii ki meme diyor net biçimde ve anne diyor :))) bugün de baba dedi. Ama farkettim ki sesi de değişti ve daha net daha gür çıkıyor sesi, bebek gibi mıymıy yapmıyor çok berrak söylüyor kelimeleri ve anlamlarını bilerek söylüyor.
İnsallah bulursun canim ben deniz malzemelerini tamamladim bugun oglum deniz yatagi istedi onuda aldimAaa bende alicaktim bak bugün inşallah yarına kalmıştır. Unuttum bugün bi keçe işine takıldım herseyi unuttum. Doğum günümüzde gelenlere dağıtmak için keçeden anahtarlık lar yapıyorum güzel de oluyo gerçi yigitle sadece iki tane yapabildim bugün ama inşallah yetistiririm. Aslında resmini buraya atarım yaptigiminda beceremiyorum ben buraya resim atma işini nedense.
Hayirli olsun disiniz canim dogum ginune kadar rahatlamis olur benceKızlar miranın dördüncü dişide patladı ve çok huysuz durdu durdu dişler doğum gününü buldu inşallah haftaya kadar toparlanır
cok guzel.olmuslar canim ellerine saglik icinde emek olan hersey cok guzel bence
Canim bu smear değilmiş farkliymis bunu yaptirinca smear yaptirmayada gerek kalmiyor dedi. HPV virusu testi imis.Ben her yıl semear yaptırıyorum zaten normal hastanede, en son 40ım çıktığında yaptırdım, 2 ay sonra bi daha yaptırıcam ama kendi inisiyatifimle yani böyle bi zorunluluk duymadım hiç
Ay inşallah.internette çok profesyonel ce yapılmış onlara bakınca benimkiler çok amatör gibi duruyo:) ama zaten bizimkiler daha güzelini gormedikleri için benimkiler onlara en güzeli gibi gelicekHangisini alsam acaba bunu mu sunu mu alsam diye karar veremiyecekler cunku hepsini begenecekler
Dillenmeye basladilar aryik canim masallah onlara ayrica oglunun dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslara:)Kerem Alp de yemek yemek istemediği dönemlerde yapiyordu bu parmak olayını, cok şükür unuttu. Biraz daha istahi duzeldi belki o yuzden.
Benimki peçete kağıt gibi şeyleri yemeyi tercih ettiği için yemeği hiç gözü görmüyor o zaman:)
Ben de bu bıldırcın yumurtası olayını merak ediyorum canım, sorunca bilgilendirirsen sevinirim.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün benim de oğlumun doğum günüydü. Haftaya cumartesi kutlama yapıcaz. Yarın da pasta patlaticaz. Çok heyecanlı
Kerem Alp ağzında yemek varken heleki o yemek taneliyse iki saat cigniyor ve yutana kadar ağzını açmıyor. Deli oluyorum
otogar kahvaltısı da çok iyi benzetme olmuş. Topikce hepimizi gulumsettigine eminim
Maşallah ona. Kerem Alp te baya konuşma çabasında. Ufak tefek derdini anlatıyor. Çok şekerler bunlar
Yeni dişiniz hayırlı olsun canım. Bizim de dördüncü disimiz bugün patladı ve bizim dogum günümüz bugün:)) Allahtan çok huysuz değil. Kerem alp üst dişleri daha sorunsuz çıkardı. Allttaki iki diş perişan etmişti bizi.
Oh nasılda kurulmuş havuzunun içine bal surat yaa.yeter bence canım maksat içinde oturup suyla oynamak nasılsa.iyice isininca havalar girsin girsin serinlesin ecoş.Eki Görüntüle 1550299 Eki Görüntüle 1550301 biz de havuzumuzla oynadik icinde su yok amakucuk alayim dedim ana bu da bayagi kucuk cikti kizlar neyse zaten bu yaz kullansinda isiriyor Ece bunu zaten her an delebilir disleriyle
Bizim asm deki hemsire dogumdan sonra smear aldirdinmi diye sordu hayir dedim burada da aldirabilirsin dedi adetinden sonra dedi ama ben sonra kadin dogumcuma gittim spiral icin o zaman smear verdim ama senin dedigin gibi sivi alincak mecbur gibi birsey soylemedi canim
doğum gününuz kutlu olsun canimcim.sağlıklı mutlu bi ömrü olsun kerem Alpin insallah.Kerem Alp de yemek yemek istemediği dönemlerde yapiyordu bu parmak olayını, cok şükür unuttu. Biraz daha istahi duzeldi belki o yuzden.
Benimki peçete kağıt gibi şeyleri yemeyi tercih ettiği için yemeği hiç gözü görmüyor o zaman:)
Ben de bu bıldırcın yumurtası olayını merak ediyorum canım, sorunca bilgilendirirsen sevinirim.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün benim de oğlumun doğum günüydü. Haftaya cumartesi kutlama yapıcaz. Yarın da pasta patlaticaz. Çok heyecanlı
Kerem Alp ağzında yemek varken heleki o yemek taneliyse iki saat cigniyor ve yutana kadar ağzını açmıyor. Deli oluyorum
otogar kahvaltısı da çok iyi benzetme olmuş. Topikce hepimizi gulumsettigine eminim
Maşallah ona. Kerem Alp te baya konuşma çabasında. Ufak tefek derdini anlatıyor. Çok şekerler bunlar
Yeni dişiniz hayırlı olsun canım. Bizim de dördüncü disimiz bugün patladı ve bizim dogum günümüz bugün:)) Allahtan çok huysuz değil. Kerem alp üst dişleri daha sorunsuz çıkardı. Allttaki iki diş perişan etmişti bizi.
Oyuncaklarini da atarim icine oynar canim pratik birsey kolay dolup bosalir esime dedim hatta denizede goturelim deniz suyu soguk gelirse onun icine su koyariz daha sicak olur oynar icinde ama bir buyuk olsaymis iyi olacakmisOh nasılda kurulmuş havuzunun içine bal surat yaa.yeter bence canım maksat içinde oturup suyla oynamak nasılsa.iyice isininca havalar girsin girsin serinlesin ecoş.
Arkadaslar bugun asm de 30 yas ustu bayanlara bakanligin zorunlu kildigi HPV virus taramasi yapildigini soyledi. Beni de cagirdilar uygun bir zamanda gel sivi alalim dedi. Ucretsizmis ve hastanede yapilmiyormus. Rahim agzi kanseri icin sivi vermek istemeyen bayanlardanda tutanak aliyorlarmis. Sizin bilginiz var mi? Yaptiran var mi? Ben dr sormayi dusunuyorum.
1 yas asilarini yaptıranlar kac asi yapiliyo koldanmi bacaktanmi ? Bzm o gun kan da alincak stres oluyrm vaLla
Ben haciyatmazi ogluma almistim gecen sene ve stankinin dedigi gibi koyacak yer bulamadim en sonunda patlattilar attim almadim o yuzden ama cocuklar icin eglenceli birsey yatmiyor bir turlu ugrastiriyor onlaribende aldim havuzdan banada kucuk gibi geldi ama denize zor gidecegimiz icin ramazabda geldi zaten koyarim balkona oynar haciyatmaz aldim bi destanki nin aynisi hatta onu da sevdi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?