evet üstelik bazılarımızda bu tempoya iş ekleniyor bazılarımızda abi veya ablalar.. ben kaşımı aldırmaya zor vakit ayırıyorum nerde kaldı arkadaşlarla kahve içmek keyifle kitap okumakhttp://www.annece.org/herseyden-biraz-biraz/bebeginiz-esiniz-eviniz-peki-ya-siz/ bakın tam bizleri anlatıyor
ayy neyseki evde degilsin :)ve biraz evvel yorumu gönderirken kupamı düşürüp kırdım heryer batmış halde
teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)
gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
Bağımlılık ile ilgili yazı nedir ben kaçırmışım onu, tekrar paylaşabilir misiniz? @apriori11 @kmltm
aynen sırf bu yüzden hiç bi yere gidesim yok. Alışveriş merkezinde bile asansördeki kadın çocuk çok zayıf kalmış diyo. Sana ne ya sanane. Hayatında ilk defa görmüşsün sanane yani. Artık tersliyorum ben. Kv yavruma iyi bak çok zayıflamış diyip duruyodu. En son onada çattım. Ben onun annesiyim benim çocuğum benden daha çok kimse düşünemez daha iyide kimse bakamaz dedim kızarak. Ben yemeyim içmeyim gezmeyin. 20 liralık tsirtü alırken çok ihtiyacım yok nasılsa gökçeye bişeyler alırım diye bırakıyım. Bilip bilmeden ahkam kessinler sinir oluyorum.
paranoyak ettiler çocuklar bizi ya :) bende bi kere ağladı emzirdim yerine koydum. Yattım. Yine ağlama sesi kalktım emzirmeye çalışıyorum emmiy
Doktordan geliyoruz en son 10. Ayda gitmiştik. 2 ayda sadece 100 gr almışboyu 4 cm uzamış. Çok az kilo almıl dedi doktor. Çinko verdi.Tadı çok kötüymüş eğer içmezsede çok zorlama dedi. Multivitamin verdi oda biraz iştahını açarmış. Bi gün vitamini bi gün balık yağını içircem.bi dahaki ay yine gitcez. İnşallah o zaman biraz kilo alır
Ensesindeki kızarıklıkta döküntü böyle olmazmış. Alerji gibiymiş. Besin alerjisi olsa tek bir yerde olmazdı ama belli de olmaz dedi. Dışarı çıktığında bişey temas etmiştir terden olmuş olabilir dedi. Alerji şurubu verdi birde krem. Tekrarlarsa gel kapsamlı test yapalım dedi.
Bıldırcın yumurtasını da tekrar sordum haftada bir kez pişirde ver çiğ verenler oluyo sakın çiğ verme dedi.
ay valla bende doluyum yeri geliyor eşime karıştırtmıyorum millete noluyo herkes çocuk bakımında prof olmuş bi biz acemiyiz zaten
kankişşşşş yeni yaşın kutlu olsun nice güzel sağlıklı mutlu yaşların olsun minnak ellerini yanaklarını kocaman öperiz
ay işte en sinirolduğum helede mira zaten küçük bide ilk kez görenler nasıl bir yaşında küçücük falan diyolar ya deliriyorum oturup sana çocuğumun alerjilerini kusmasını reflüsünü mü anlatayım yani bende aç bırakıyorum ondan dedim bi kere parkta birine kadın kalakaldı
ya galiba biz hep 50-100 gr aldığımız için bana bu rakam normal geliyor bide bizim dr hep boyu 2-3 cm uzayınca bile tamam diyodu hatta son muayenede artık miranın kilo almasını beklemeyin falan demişti bizimkinde mi bi sorun var acaba
bide boyu güzel uzamış kuzunun maşallah umarım besin alerjisi değildir canım bide biz burada çoğumuz coresatin pediatrik kullanıyoruz kardeşinde eczacı bili kortizonsuz ve çok etkili aklında bulunsun
Canım norm fazlası durumu sıkıntılı biraz. Açılan okullardan tercih etmeye zorluyorlar. Bizim okuldan arkadaşı halk eğitime atadılar boş yer yok diye. Sınıf Öğretmeni değilsen daha kolay olur bence işin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkıntısız istediğin yerde olursun.
Enerjilerinin nereden geldiğini ben de çok merak ediyorum. Bizimki de sürekli yürüme halinde, günde ne kadar mesafe yürüdüğünü merak eder oldum:)
Maşallah Ece ye:))Biz de dün aşı olduk, cok şükür atesi filan hiç olmadı, aşı olmamış gibi sanki ama şu döküntü olayı kafamı kurcaliyo inşallah olmaz öyle birşey, cumartesi doğumgünü yapcaz
Canım kuzenimin bebeği de çok alerjik ve böyle bölgesel döküntü olduğu oluyor. Bir de arkadaşımın kızında olmuştu buna benzer geçen hafta, sampuanini filan degistirdiler alerjik demiş doktor.
Biz de yeni aşı olduk ama ebe sertlik ve şişlik olabilir normal dedi.
Bence de çocuk hareketli olmalı tabi gece de uyuyanı denk gelirse tadından yenmez:)
Ben biraz ortaya karışık yaptım canım, gökkuşağı filan kullandim. Renkli olsun biraz dedim ama yine de mavi çoğunlukta oldu. hoşuma gidenleri bir araya geturdim işte . Beğenmene sevindim:) Ben de 2. Yaş gününde yapıcam prens.
Maşallah annesi:) Gittikçe büyüyor bıdıklarımız, buna da şükür :)
Sanki alistirinca yürüyor çocuk. Bekara konuşmak kolay tabi. Çocuklar çanları ne zaman isterse Ve hazır olursa yapıyorlar işte. Benim etrafimda da çok bunlardan. Duymamak lazım ama anne olarak takiliyoruz işte
Canım ya Allah yardım etsin, uykusuzluk berbat ediyor insanı. Toparlanirsin inşallah hemen
bu arada dün gece mira 1 ile 3 arası kesintisiz uyudu ama ben uyuyamadım mütemadiyen nefesini kontrol ettim bişi oldu sandım çocuğa hatta sağa sola çevirdim zorla emzirmeye falan çalıştım herşey yolunda mı diye tabi haliyle rahatsız oldu seanslara kaldığımız yerden devam ettik sonuç uykusuz ve aşırı yorgunum doğum gününde gözümün altındaki morluklar için suratıma badana yapacağım
teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)
gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
Betülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo
Maşallaj öyküye hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
tesekkur ederiz teyzesiBetülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo
Sürekli okuyorum siZleri bu sefer yazamadan edemedimYa benim de kuzenlerinin arkadaşlarımın vs çocukları var görüyordum görüyorum da hala yani tamam her bebek hateketlidir ama bi es de mi vermez insan o canı nasıl dayanıyorabartmıyorum sürekli hareket halinde hani arada dursa sonra başlasa yine amenna ama bi saniye yok sadece bende de değil kimsede ve hiçbiyerde
Ya işte her günüm her anım böyle gerçekten iliklerim kemiklerim ağırıyor ya
Netten baktım biraz polisan matrix diye bi boya varmış onunla düz beyaza boyayacağım yani ahşap boyamadaki gibi ince iş değil. Bu boyada zımpara ve vernik ihtiyacı yokmuş
hakkaten güzel anlatmış :) sıkıldım artık yağlı yağlı saçlarla gezmekten. Eskiden hergün duşa girerdim. Saçlar alışmış hemen yağlanıyo. Şimdi bazen 5 gün giremediğim oluyohttp://www.annece.org/herseyden-biraz-biraz/bebeginiz-esiniz-eviniz-peki-ya-siz/ bakın tam bizleri anlatıyor
öyle canım ya sağlıklı olsunda herşeyden önemlisi oIyi ki dogmus benm yaramaz gelinim:)))
Yalniz degilmisim hepmzin etrafinda varmis boyle tipler
Canm saglikli ya bosver boyu guzel uzams iste citir olck gikce de oyku ve mira gibi:)))emre 10 kusur kilo hala zayif diyolar
Aynen bizm dr da onemsemiyo pek kiloyu sadece gecen kontrolde balik yagi verym demsti ama dogm kilosunu soyleynce gerek yok iyi kilo alms dedi.
Brans ogretmeniyim canm bekliyorm bakalm hayirlisi olur insallah
çok güldüm canım kusura bakma amaBetülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Sütten olsa peynirde aynı etkiyi yapmazmıydı acaba. Sütüde çok az aldı zaten. Ama yinede vermicem bi süre bakalım.@Akaibu gecmis olsun sutten olmus olabilir bi sure sut verme sonrasinda sutu verince bakalim tekrar kizariklik olacak mi gozlemle. Benim kizimda hic yemiyor son bir kac aydir bayagi zayifladi haftaya doktorumuza gitmeyi dusunuyoruz genel kontrol icin. Biz multivitamin kullaniyorduk biteli bayagi oldu. Yasini doldurdugu icin devit ve kan ilacini da biraktim. Bunlari veriyim mi diye sormam lazim. Siz hulya hanima mi gittiniz?. Ayrica bizde de cevredekiler kizimla ilgili hep bisey soyluyorlar bende kimseyle gorusmuyorum kendi bildigimi okuyorum ne daedikleri umrumda degil saglikli ya gerisi onemli degil.
tesekkur ederiz teyzesi@oslew dogum gununuz kutlu olsun saglikli sansli olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?