2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Iyi ki dogmus benm yaramaz gelinim:)))

Bağımlılık ile ilgili yazı nedir ben kaçırmışım onu, tekrar paylaşabilir misiniz? @apriori11 @kmltm

Yalniz degilmisim hepmzin etrafinda varmis boyle tipler

Canm saglikli ya bosver boyu guzel uzams iste citir olck gikce de oyku ve mira gibi:)))emre 10 kusur kilo hala zayif diyolar

Aynen bizm dr da onemsemiyo pek kiloyu sadece gecen kontrolde balik yagi verym demsti ama dogm kilosunu soyleynce gerek yok iyi kilo alms dedi.

Brans ogretmeniyim canm bekliyorm bakalm hayirlisi olur insallah

Kizlar yazmistim kizimla ayni gun dogumlu yigenim 10 aylikken yurudu surekli bende daha yurumuyomu sorulari duyuyorum diye veeeee evet kizim artik yuruyor ve bende artik bu sorudan kurtuldum cifte bayram iki uc adim atiyo dusuyo tekrar kalkip iki uc adim atiyo :)) 8,5 aylikken siraladi 10 aylikken emekledi 1 yasinda yuruyor biraz ters benim kiz ilk 9 ay anca yatmış :))

Betülde artık geceleri uyanmamaya başladı bazi gecelet 1 kere uyanıyo onda da mama veriyorum 30-40 cc içip bırakıyo dün gece bi baktım betül yanımızda noldu da onu aldım hatırlamıyorum
Geceleri noluyosa bana geçen gece eşimi uyandırdım kalk deprrm oluyo diye sonrada diyorumki yok yok avize sallanmıyo deprem değilmiş 1 sat geçmeden yine kalk kalk betül yok diyorum eşime e uyuyo ya beşiğinde dedi baktım sahiden beşiğinde uyuyo buna benzer başka şeyler de yapıyorum bi gece fırladım yerimden eşimde bismillah dedi fırladı diyorumki betül düşüyo yok ya uyuyo çocuk dedi baktım evet uyuyo

Maşallaj öyküye hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Ayyy canim aglasakmi gulsekmi bilemedim bu hallerimize betul seni kaldirmasa bile sen yine kalkiyosun annelik boyle herhalde gozumuzun onunde istiyoruz hep uyurken bile aklimiz onlarda

tesekkur ederiz teyzesi

ay ayni sorun bendede var gecen esimin bacagini yakaladim gitme oyku oraya dusceksin diye sonra bi gece kldirdim esimi kalk kocaa sinek var icerde diye perdede diyom bi de sabah dedim yokmus sinek kaldirdin gece benide diyo bikere de yatagindan dusuyo sanip firladim iyice manyaklastim

Sürekli okuyorum siZleri bu sefer yazamadan edemedim @temmuzhaziran ve A Apriori

hakkaten güzel anlatmış :) sıkıldım artık yağlı yağlı saçlarla gezmekten. Eskiden hergün duşa girerdim. Saçlar alışmış hemen yağlanıyo. Şimdi bazen 5 gün giremediğim oluyo
Arkadaş gezme falan hak getire zaten. Ben günlük işlerimi bi halletsem belki onada vakit bulurum.
Birde çalışan anneler var ki hepsine allah kolaylık versin diyorum

öyle canım ya sağlıklı olsunda herşeyden önemlisi o

çok güldüm canım kusura bakma ama

@Akaibu gecmis olsun sutten olmus olabilir bi sure sut verme sonrasinda sutu verince bakalim tekrar kizariklik olacak mi gozlemle. Benim kizimda hic yemiyor son bir kac aydir bayagi zayifladi haftaya doktorumuza gitmeyi dusunuyoruz genel kontrol icin. Biz multivitamin kullaniyorduk biteli bayagi oldu. Yasini doldurdugu icin devit ve kan ilacini da biraktim. Bunlari veriyim mi diye sormam lazim. Siz hulya hanima mi gittiniz?. Ayrica bizde de cevredekiler kizimla ilgili hep bisey soyluyorlar bende kimseyle gorusmuyorum kendi bildigimi okuyorum ne dedikleri umrumda degil saglikli ya gerisi onemli degil.

Sütten olsa peynirde aynı etkiyi yapmazmıydı acaba. Sütüde çok az aldı zaten. Ama yinede vermicem bi süre bakalım.
Hülya hanıma gittik canım. Devit 2-3 yaşına kadar kullanılıyo diye biliyorum. Demirede devam edin dedi bize.
En iyisi onları hiç takmamak sonuçta çocuğumuzun ihtiyacı neyse doktor ne diyosa ona göre hareket ediyoruz. 2-3 çocuk büyütüyolar kendilerini uzman sanıyolar. Doktorun dediğini boşver der kv demde. Kendi 4 çocuk büyüttü ya hergün 10 larca çocuk gören o kadar okuyan adamdan daha iyi biliyo

Merhaba kızlar Kızımın vajinal bölgesinde minik minik sivilce gibi Şeyler çıkmış hatta dün üzeri kanamış gibiydi içim gitti. Mantar mı acaba bilemedim doktorada götüremedim şimdi sağlık Ocağına götürücem ama anlarlar mi bilmiyorum. Sizin başınıza geldi mi ne kullandınız krem bepanthol sürüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…