2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Istahsiz oldugnda ben de azaltyorum zaten ama normalde hepsini gayet guzel yiyo.kafami karistirdilar valla.cok da yedirmek istemiyorm.dun aksam 1 kase mercimek corbasi yedrdm gobusu kocaman oldu

Bence de yetiyor canm.kilo alimi da iyi 10.230 gr di asi yaptirdgmzda.

Normal bnce de canm emrenin de oyle ckyo

Bence de hareketleri gayet iyi hele o masalci nineye bayiliyorumayrica eltim de kizi kilo alsin diye cok yemek yedirirdi.yasina kadar 11-12 kilo olan cocuk yasindan sonra kilo vermeye basladi.akli erince kasigi reddetti.kustugu halde yediriyomus annesi.ben bile kussam hemen arkasindan yemek yiyemem ki.smdi 2 yadinda kizi ve en ufak zorlamada ogurup kusmya baslyo her tarafa.ici disina cikiyo cocugun.dr bile kizmis bu cocugn kusmasi psikolojik ya cok baski yapmissnz ya da onunde buyuk bi kavga etmissinz dems.yani diyecegm o ki kusunca usteleme canm dedgn gbi huy edinir ve buyuse bile gecmez malesef.

Nasil kola iciriyolar ya.bizmkiler de seninkilere yakin izin versem cikolata seker falan yemisti coktan.avm deki kadina da iyi demissin bravohak ediyolar valla

ohh inşallah yapışır ayrılmaz senden ordayken

canım benim elimdeki kitaptada kahvaltı -ara öğün- öğle yemeği- ara öğün- akşam yemeği şeklinde yemelidir yazıyo. Ama gökçe iştahlıyken bile kahvaltıdan sonra ara öğün verirsem öğle yemeğini yiyemiyodu. Fazla geliyodu çocuğa. Şimdi ana öğünleri bile zor yiyo. Önemli olanda onlar zaten maşallah bi kaseyi de yiyomuş daha ne olsun

İşte bu zafer
Ağlıcam nerdeyse. Kıza güzelim salata yaptım yemedi. Makarna haşladım onuda yemeid. Çilek bozulmadan yiyeyim diye kendime de salata yapmıştım. Baktım oynamak istiyo yere polar serdim bi tane koydum önüne. Tadına baktı sonra döktü her yere makarnayıda meyveyide.
4-5 tane çilek dilimi yedi küçük küçük. Bi kaç parça muz. Azıcıkta makarna yedi. Hiç öyle büyük parça yememişti. Biraz öğürdü falan ama oynamak cazip geldi.
En son kaldırdığımdada ayağına çilek yapışmış. Halımda onunla gezdi
Tek yemeye alışsında onada razıyım

ayyy sasirmis bu insanlar

benim kv kp de ayni öykü kola sisesine uzaniyo kolami istiyon diyo her seferinde ayni cvbi vermekten ben biktim o bikmadi siseyi istiyo diyom ama nafile gecen kp diyo fanta verimmi biraz hayir dedim asitli dimi dogru diyo ondan sonra bunlara birakcam gitcem cocugu nolur artik allah bilir

ya benzer bi sürü şey biliyorum şimdi bunu bile bile sırf kilo alsın diye ben nasıl zorliyim insanlara oturup bunları anlatmaya halim kalmadı sadece ama yok bu sefer kendimi gazlıyorum dolduruyorum valla eşim gidelim siye tutturursa onlar korksun benden

aman maşallah ne güzel boşver dediğin gibi yeter ki alışsın yeter ki azıcık yesin
Sonunda babalar günü hediyemiz geldi, hediye paketimiz de pek afişliymiş
ay gerçekten paketi de çok güzelmiş yahu

bu da bizim tabak :) verdi elime tek tek mandallari taktim ondan sonra kendi cikardiEki Görüntüle 1563675
Aman annesi dikkat et bende gökçenin üstüne başına takıyodum hep. Sonra oynarken iyice açmış mandalı zorlayıp hızlı bi şekilde kapanırkende parmağı şıkıştı öyle bi ağladı ki şimdi mandal görünce kaçıyo sıpam.

Canim oglunun icmedi zamanlarda sutunu sagiyor musun? 5,5 aydan beri.arda gogsumu almiyor sagiyorum su an cok az ama sutum kesilene kadar sagicam vicdanen icimin rahat olmasi icim.

Canim oglunun icmedi zamanlarda sutunu sagiyor musun? 5,5 aydan beri.arda gogsumu almiyor sagiyorum su an cok az ama sutum kesilene kadar sagicam vicdanen icimin rahat olmasi icim.
Ek gıda öncesi sağıyordum ama şimdi sağmıyorum sadece fazla dolup rahatsız edince sağıyorum. Çalışmadığım ve tüm gün berabet olduğum için sürekli emzirmeye çalışıyorum . Sağılmış sütü hayatta içmiyor kaç kez çöpe gitti

Kızlar kaç gündür giremedim pek, sayfaları ancak bitirdim. @yaz yagmuru ogluna geçmiş olsun canım. Acil şifalar versin Allah.
@minnakkartal canım senin kızını senden daha çok hiç kimse düşünemez ve üzülemez de. Canını sıkma diyoruz hepimiz ama eminim çok etkili olmayacak Sen her yolu deniyorsun ama belki fikir olur. Kerem Alp de ben söyle bir durum yaşıyordum çoğu zaman, cok sık emzirirsem hiç birşey yemek istemiyor su bile içmiyor nasıl olsa emzirecegimin farkında oluyor bazen bilerek emzirmedigim zamanlar oluyor. Önce yemesi gereken yemeği ne kadar yerse oyunla sebeklikle yediği kadar yediriyorum nasıl olsa memeyi reddetmiyor üzerine emiyor. Bir de bu alıştırma döneminde bırak aç kalsın biraz ve anne sütüne guvenmesin. Iki üç hafta önceye kadar çok fenaydı yemek durumları. Puturlu yiyor sıkıntısız ama yememe durumundan çok çektim ben de. çok şükür biraz duzeldi gibi. Inşallah sizinde düzelir canım.

@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah. Birde oruç tutuyo demiştin. Belki ağır gelmiştir.

Gunaydin hanimlar
@yazyagmuru cok geçmiş olsun canim
@kmltm cok guzel omus canim gule gule giysin

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl ?
tesekkur ederim kizlar savahtab beri bir iki satir okuyup cikmak zorunda kaliyorum oglumu babasi cocuk dr na goturdu akciger rontgeni cekildi kan tahlili yapildi oglum malesef zature olmus mikrobik ve bulasiciymis dr kardeslerinden uzak olsun evi surekli havalandirin demis zaten hep acik camlar ilac tedavisi vermis kullandiktan sonra kontrole gidecek iyilesir ilaclarla buyuk ihtimal drmis iyilesmesse hastaneye yatirilir demis cok moralim bozuk nerden nasil kapti anlamiyorum Allah beterinden korusun sifa versin insallah

Amin canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…