• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
olur canim adini nosunu ozelden atarsan ariyip konusutuz,sitesine bakariz.dedigin gibi en azindan konusuruz bilgi ediniriz.bizim mesafe cok yakin tasincagimiz yer ama zaten 30 km sorasina arti fiyat cikariyorlarmis.bekliyorum canim.sagolasin

@yaz yagmuru nerden bilcem canim kismet iste olacagi varmis.gecmis olsun.bu arada bizde vidroyu istiyoruz.bizim basimiz kelmi; (
Canim buradan video yuklemedim hic denerim olursa yuklerim tabi
Sayılı gün çabuk geçer derler. İnş. sizinde öyle olur.

Geçen arenin gözüde kanlandı. Banyo yaptırmıştım şampuan kaçtı. Gözünü falan kaşıdı ondan oldu. 2 gün sonrada geçti. Ama sürekli kaşıyorsa bi dr götür istersen.

@kmltm öncelikle eşinle barışmanıza çok sevindim. Kahvaltıyı da çok romantik hazırlamış :) ve yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin. Bu arada kaç yaşına girdin :)

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun.
@minnakkartal mirayada geçmiş olsn. İnş. Gökçede mirada sabaha kadar toparlanırlar.
@yaz yagmuru sizede geçmiş olsn. 1 saat önce eşime dedim ki areni tut ben spor yapıcam. Yarım saatte çocuğu 2 kere öyle bi düşürdü ki. Yavrum nasıl ağladı.
Yani erkeklerde istemeden de olsa zarar verebiliyorlar.
Onlarda istemeden zarar verebiliyor ama anneler verince muthis bir tepki verebiliyorlar benim esim gibi zaten cok uzuldum o da ikide bir soyleyince daha kotu oluyorum
yazyagmuru yazyagmuru bizde annemlerle gittik dun esim calisiyo öykü de cikmak istemedi hatta girdi cikti ustunu degistirdik tekrar girmeye kalkiyo ustu basi islandi
ne guzel Oyku de sevmis ben de Ecenin sevecegini dusunuyordum evde banyodan cikmak istemiyor abileri Ece kadarken korkmustu sudan ama Ece cok sevdi esim haftaya yine gotureyim kizimi diyor ben istesem mırın kırın eder

Sayılı gün çabuk geçer derler. İnş. sizinde öyle olur.

Geçen arenin gözüde kanlandı. Banyo yaptırmıştım şampuan kaçtı. Gözünü falan kaşıdı ondan oldu. 2 gün sonrada geçti. Ama sürekli kaşıyorsa bi dr götür istersen.

@kmltm öncelikle eşinle barışmanıza çok sevindim. Kahvaltıyı da çok romantik hazırlamış :) ve yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin. Bu arada kaç yaşına girdin :)

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun.
@minnakkartal mirayada geçmiş olsn. İnş. Gökçede mirada sabaha kadar toparlanırlar.
@yaz yagmuru sizede geçmiş olsn. 1 saat önce eşime dedim ki areni tut ben spor yapıcam. Yarım saatte çocuğu 2 kere öyle bi düşürdü ki. Yavrum nasıl ağladı.
Yani erkeklerde istemeden de olsa zarar verebiliyorlar.

Tesekkurler canim:)26 ya girdim:oops:

yazyagmuru yazyagmuru bizde annemlerle gittik dun esim calisiyo öykü de cikmak istemedi hatta girdi cikti ustunu degistirdik tekrar girmeye kalkiyo ustu basi islandi
Ne guzel ya oyku de ece de cibil cibil egleniyolar suda:)bizm denoyle bi sansiz yok malesef:(ben de havuz alcm ogluma yarin obur gun oyku hanim oglumu kucumsemesin suya giremiyo diye:KK70:

Arda için çok güzel, bizim için çok yorucu 4 gün geldi geçti :KK70:

Emre dun aksam bayagi huysuzlandi anneanneme teyzeme ugradk burnmdan geldi valla:(benmki hala ev bebesi:(

3 kilo istiyim o zaman :)

Bende de fazladan iki kilo var:KK25:

yazyagmuru yazyagmuru gecms olsun canm olabiliyo boyle seylwr isteyerek yapmadin ya.benm esim de soylenirdi kesinlikle.ama onun yanindayken bisey oldugnda nedense konusmuyo hic:))

@minnakkartal gecmis olsun canm bayram gezmesi acik hava klima derken neye ugradiklarni sasirdi bebeler.emre durmadgi ve cok sicak oldgu icin pek cikamadm ben.dun aksam gittgmz yerlerde cok huysuzlandi kalabalikti herkes de hak verdi bana cikmamam konusunda:))

Gecmis olsun canim.

yazyagmuru yazyagmuru gecms olsun canm olabiliyo boyle seylwr isteyerek yapmadin ya.benm esim de soylenirdi kesinlikle.ama onun yanindayken bisey oldugnda nedense konusmuyo hic:))

@minnakkartal gecmis olsun canm bayram gezmesi acik hava klima derken neye ugradiklarni sasirdi bebeler.emre durmadgi ve cok sicak oldgu icin pek cikamadm ben.dun aksam gittgmz yerlerde cok huysuzlandi kalabalikti herkes de hak verdi bana cikmamam konusunda:))

teşekkürler kızlar gerçekten bi yere gitmemek yeridir ama evde de klima çaıktı hep oda etkiledi heralde

Günaydın kizlar.su ise gitmek olmasa; (
Kuzum yine uyandi ayrilirken agliyordu.sarildim öptüm "senim için calisiyorum" yavrum diyerek ayrildim:KK43:
aynen :( hele de kuzum hasta şimdi ateş bi iniyo bi çıkıyo bişide yemiyo en azından yanındayken zorlada olsa emziriyodum iice canım sıkkın bu sabah

Eşim arabayi sattı bayram gezmeleride çoğu kaldı bizim.isimede gelmedi değil yani çok yorgun hissediyorum gezmede falan hiç gözüm yok.

Bencede çok iyi olmuş :KK45:

Annemlere geldik ve bayram neymiş anladım. Yaşasın pirinçli bol limonlu yaprak sarmalar. Yaşasın baklavalar börekler:kk77:

Aaah aaah! Anne evi gibisi yok işte..

KIzlar miranın Ateş'i 38.2 calpol vereyim diyorum direk 2.5 ml veriyorduk diye Hatırlıyorum doğrumu doktora mesaj attım dönmedi abimde teli açmıyo sinir oldum

Efe'de dün akşamdan beri ateşli.. Hele gece 4'te bi uyandı,yerinden bile kalkamamış yattığı yerde gözler yarı açık ağlamaklı.. Suratı başı ali kolu boynu her yeri öyle sıcaktı ki.. Bizim şu an 3 dişimiz var ama 3 tanede aynı anda gelmeye çalışıyor.. Diş ateşi bu.. Calpol verdim bende 2 kez ve şurubun içinden çıkan kaşıkla o kaşık dolusu verdim her seferinde.. Bizim doktor "artık 2.5 ml 1 yaşa göre çooook az,çok kısa süre etki eder anlamı olmaz" demişti ve cidden öyle.. Geçenlerde soktora sormadan 2.5 ml verdim 3 saat dolmadan etkisi geçmişti şurubun.. Şimdi 1 ölçek ile en az 6 saat etkili oluyor..

Bu arada Mira nasıl oldu?Düştü mü ateş?Diş mi sizin ki de?

Benim köfte şanslı.. Bayramlarda iyi harçlık topluyor daha şimdiden :KK49: Bunlarda bu bayram ganimetleri ile Efe'ye aldıklarım..

- English Home'dan lastikli bebek çarşafı (çoooook güzel ve %25 indirimde,tavsiye ederim)
- Bez, ıslak mendil, mama
- E-bebekten oyuncak top
- Boyner'den kaydırma havuz ve deniz ayakkabısı
- E-bebekten Huggies deniz bezi
- E-bebekten güneş korumalı, ayak geçmeli şişme deniz simidi
- Lcw'den 2 tane şapka
- Diğer fotür şapka Efe'yle takım olmak için kendime.. H&M'den
- Lcw'den alt-üst kıyafet takım

image.webp

Bencede çok iyi olmuş :KK45:

Aaah aaah! Anne evi gibisi yok işte..

Efe'de dün akşamdan beri ateşli.. Hele gece 4'te bi uyandı,yerinden bile kalkamamış yattığı yerde gözler yarı açık ağlamaklı.. Suratı başı ali kolu boynu her yeri öyle sıcaktı ki.. Bizim şu an 3 dişimiz var ama 3 tanede aynı anda gelmeye çalışıyor.. Diş ateşi bu.. Calpol verdim bende 2 kez ve şurubun içinden çıkan kaşıkla o kaşık dolusu verdim her seferinde.. Bizim doktor "artık 2.5 ml 1 yaşa göre çooook az,çok kısa süre etki eder anlamı olmaz" demişti ve cidden öyle.. Geçenlerde soktora sormadan 2.5 ml verdim 3 saat dolmadan etkisi geçmişti şurubun.. Şimdi 1 ölçek ile en az 6 saat etkili oluyor..

Bu arada Mira nasıl oldu?Düştü mü ateş?Diş mi sizin ki de?
size de geçmiş olsun canım ben 3 ml şurup verdim üç kez her seferinde ilk bir iki saat etkili oldu sonra yine çıktı en yüksek hali 38 çok salyalı el ağızda ama pek bi kabarıklık yok anlamadım dişmi burun akıntısı tıkanıklık falan yok yaşından sonra 5 ml yazıyo ama miranın kilosu düşük diye cesaret edemedim gece bizimde zor geçti resmen eli ayağı yanıyodu kuzumun :(

teşekkürler kızlar gerçekten bi yere gitmemek yeridir ama evde de klima çaıktı hep oda etkiledi heralde

aynen :KK43: hele de kuzum hasta şimdi ateş bi iniyo bi çıkıyo bişide yemiyo en azından yanındayken zorlada olsa emziriyodum iice canım sıkkın bu sabah
Bayram yaramadı gercekten de çocuklara yigitin burun akıntısı da çoğaldı kız kardeşim ariyo şimdi onun ogluda atesliymis.zaten hemen ufak bi hastalanma bile olsa doğru dürüst olmayan istahlarida iyice gidiyo.mirada hemen düzelir inşallah canım yaa.

Benim köfte şanslı.. Bayramlarda iyi harçlık topluyor daha şimdiden :KK49: Bunlarda bu bayram ganimetleri ile Efe'ye aldıklarım..

- English Home'dan lastikli bebek çarşafı (çoooook güzel ve %25 indirimde,tavsiye ederim)
- E-bebekten oyuncak top
- Lcw'den 2 tane şapka

Eki Görüntüle 1585928

ne güzel olmuş:) ihtiyaçlarını almışsın:))

Bayram yaramadı gercekten de çocuklara yigitin burun akıntısı da çoğaldı kız kardeşim ariyo şimdi onun ogluda atesliymis.zaten hemen ufak bi hastalanma bile olsa doğru dürüst olmayan istahlarida iyice gidiyo.mirada hemen düzelir inşallah canım yaa.
size de geçmiş olsun canım çocuklar birden o kadar kalabalık ortam değişikliği kaldıramıyor demekki

- E-bebekten oyuncak top
- Lcw'den 2 tane şapka

Eki Görüntüle 1585928
Ohh ganimet iyiymiş desenize:) benim sıpa nakitle değil hediyeyle çalışıyo.:KK53: 4 tane bayramlık elbise, ayağına büyük gelen bi ayakkabı, parmak kuklalı kitap, chicconun pipetli suluğuyla kapattık bayramı:))
Şu havuz ayakkabısnabende bakayım değişipe benziyo inşallah küçüğünü bulabilirim.
Efeyede geçmiş olsun annesi

Tüm benişlere geçmiş olsun. Kuzulara bayram ağır geldi. Bende ankaraya geldim burası konyadan daha serin. Gece orda atletle üzerini örtmeden yatırıyodum. Burda pijamasını üzerine kısa kollu zıbınını giydirdim. Ben bile üzerimi örttüm. Nşallah hava değişiminden etkilenmez sıpam. Tatilimiz zehir olur.

size de geçmiş olsun canım ben 3 ml şurup verdim üç kez her seferinde ilk bir iki saat etkili oldu sonra yine çıktı en yüksek hali 38 çok salyalı el ağızda ama pek bi kabarıklık yok anlamadım dişmi burun akıntısı tıkanıklık falan yok yaşından sonra 5 ml yazıyo ama miranın kilosu düşük diye cesaret edemedim gece bizimde zor geçti resmen eli ayağı yanıyodu kuzumun :KK43:

Oooy kuzum gördüm resmini..ne kadar masum bakmış yavrum,hemencecik keyfi yerine gelir inşallah annesi..

Ohh ganimet iyiymiş desenize:) benim sıpa nakitle değil hediyeyle çalışıyo.:KK53: 4 tane bayramlık elbise, ayağına büyük gelen bi ayakkabı, parmak kuklalı kitap, chicconun pipetli suluğuyla kapattık bayramı:))
Şu havuz ayakkabısnabende bakayım değişipe benziyo inşallah küçüğünü bulabilirim.
Efeyede geçmiş olsun annesi

Joker'de de var Boyner'de de..ama ben bakarken Joker'de hep büyükler kalmıştı.. XS'den başlıyor zaten o da 18-20 no ayak oluyor.. S-M-L-XL diye gidiyor.. Bende XS aldım

ah ulen herkes hasta oldu ama hakket cok sicak o havuz ayakkabisindan pentide gordum sanirim bende alicam bizde bayram harcliklarimizla yeni ayakkabi alcaz ilk adimlari alti ince oldugu icin yirtilmaya baslamis normal spor ayakkabi alicam

Back
X