Canim buradan video yuklemedim hic denerim olursa yuklerim tabiolur canim adini nosunu ozelden atarsan ariyip konusutuz,sitesine bakariz.dedigin gibi en azindan konusuruz bilgi ediniriz.bizim mesafe cok yakin tasincagimiz yer ama zaten 30 km sorasina arti fiyat cikariyorlarmis.bekliyorum canim.sagolasin
@yaz yagmuru nerden bilcem canim kismet iste olacagi varmis.gecmis olsun.bu arada bizde vidroyu istiyoruz.bizim basimiz kelmi; (
Onlarda istemeden zarar verebiliyor ama anneler verince muthis bir tepki verebiliyorlar benim esim gibi zaten cok uzuldum o da ikide bir soyleyince daha kotu oluyorumSayılı gün çabuk geçer derler. İnş. sizinde öyle olur.
Geçen arenin gözüde kanlandı. Banyo yaptırmıştım şampuan kaçtı. Gözünü falan kaşıdı ondan oldu. 2 gün sonrada geçti. Ama sürekli kaşıyorsa bi dr götür istersen.
@kmltm öncelikle eşinle barışmanıza çok sevindim. Kahvaltıyı da çok romantik hazırlamış :) ve yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk getirsin. Bu arada kaç yaşına girdin :)
isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsun.
@minnakkartal mirayada geçmiş olsn. İnş. Gökçede mirada sabaha kadar toparlanırlar.
@yaz yagmuru sizede geçmiş olsn. 1 saat önce eşime dedim ki areni tut ben spor yapıcam. Yarım saatte çocuğu 2 kere öyle bi düşürdü ki. Yavrum nasıl ağladı.
Yani erkeklerde istemeden de olsa zarar verebiliyorlar.
ne guzel Oyku de sevmis ben de Ecenin sevecegini dusunuyordum evde banyodan cikmak istemiyor abileri Ece kadarken korkmustu sudan ama Ece cok sevdi esim haftaya yine gotureyim kizimi diyor ben istesem mırın kırın ederyazyagmuru bizde annemlerle gittik dun esim calisiyo öykü de cikmak istemedi hatta girdi cikti ustunu degistirdik tekrar girmeye kalkiyo ustu basi islandi