• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ah ulen herkes hasta oldu ama hakket cok sicak o havuz ayakkabisindan pentide gordum sanirim bende alicam bizde bayram harcliklarimizla yeni ayakkabi alcaz ilk adimlari alti ince oldugu icin yirtilmaya baslamis normal spor ayakkabi alicam
Canım biz de nikenin normal sporlari var terletiyo. Bende sandalet alicam.

Oooy kuzum gördüm resmini..ne kadar masum bakmış yavrum,hemencecik keyfi yerine gelir inşallah annesi..

Joker'de de var Boyner'de de..ama ben bakarken Joker'de hep büyükler kalmıştı.. XS'den başlıyor zaten o da 18-20 no ayak oluyor.. S-M-L-XL diye gidiyor.. Bende XS aldım
İnşallah xs bulabilirim 18 numara gökçrnin ayakları sandalet bulamafım. Olur inşallah bu

Tüm benişlere geçmiş olsun. Kuzulara bayram ağır geldi. Bende ankaraya geldim burası konyadan daha serin. Gece orda atletle üzerini örtmeden yatırıyodum. Burda pijamasını üzerine kısa kollu zıbınını giydirdim. Ben bile üzerimi örttüm. Nşallah hava değişiminden etkilenmez sıpam. Tatilimiz zehir olur.
Anneler nerde halaa esertepedemi oturuyo eğer öyleyse normal esertepe adı üstünde bol bol eser:)) serin olmasida ordan geliyo muhtemelen:)

Anneler nerde halaa esertepedemi oturuyo eğer öyleyse normal esertepe adı üstünde bol bol eser:)) serin olmasida ordan geliyo muhtemelen:)
Evet eseretepede. Birde en üst katta akşamları püfür püfür. Burada sıcak oluyo derdşm hep ama konyanın sıcağını görğnce bura serin geldi. Özlemişim ama:))

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim kuzenim d.gununde sandalet almis reebok rahat yuruyemiyo onlarla Screenshot_2015-07-20-12-27-55.webp bundan bi de bu modeller var onlardan almali olmaxsa Screenshot_2015-07-20-12-30-07.webpkullanan var mi bunlardan

bi de kac gundur sorcam klimayi kacta calistiriyosunuz ben daha baslamadim acmaya ama aksam cok sicakti istiyo biraz

Geçmiş ols un hasta olan bebislerimze
Haslanmis tavuk buzlukta ne kadar durabliyo arkdslar

CaCanim calpol de dolvende kilosuna gore veriliyor eger bebek 10 kiloysa 5 ml calpol ya da 2,5 ml dolven veriliyor bizim dr hatta calpolda ilac miktari cok veriliyor o yuzden dolven ver demisti
Benim köfte şanslı.. Bayramlarda iyi harçlık topluyor daha şimdiden :KK49: Bunlarda bu bayram ganimetleri ile Efe'ye aldıklarım..

- English Home'dan lastikli bebek çarşafı (çoooook güzel ve %25 indirimde,tavsiye ederim)
- Bez, ıslak mendil, mama
- E-bebekten oyuncak top
- Boyner'den kaydırma havuz ve deniz ayakkabısı
- E-bebekten Huggies deniz bezi
- E-bebekten güneş korumalı, ayak geçmeli şişme deniz simidi
- Lcw'den 2 tane şapka
- Diğer fotür şapka Efe'yle takım olmak için kendime.. H&M'den
- Lcw'den alt-üst kıyafet takım

Eki Görüntüle 1585928

Slm kizlar Elif ece yi bugun goz doktoruna goturdum gozdeki kanla ilgili onemli degil dedi gecer bir hafta icinde dedi goz muayenesi de yaptirdim muayene sonucunda dr ailede miyop var mi dedi cocugun sanki miyop gibi dedi bir yil sonra tekrar getir dedi canim sikildi acikcasi olmazsa bir iki ay sobra baska bir dr gotureyim diyorum

Benim köfte şanslı.Vermedimlarda iyi harçlık topluyor daha şimdiden :KK49: Bunlarda bu bayram ganimetleri ile Efe'ye aldıklarım..

- English Home'dan lastikli bebek çarşafı (çoooook güzel ve %25 indirimde,tavsiye ederim)
- E-bebekten oyuncak top
- Lcw'den 2 tane şapka

Eki Görüntüle 1585928
Bence de cok sansli benim kizima teyzesi dayisi disinda Kimse bisey Vermedi:(Benim sulale acaip pinti zaten

teyzeler ust yan dislerimizde patladi sonunda artik 6 disimiz var :)
hadi gözünüz aydın o zaman

Slm kizlar Elif ece yi bugun goz doktoruna goturdum gozdeki kanla ilgili onemli degil dedi gecer bir hafta icinde dedi goz muayenesi de yaptirdim muayene sonucunda dr ailede miyop var mi dedi cocugun sanki miyop gibi dedi bir yil sonra tekrar getir dedi canim sikildi acikcasi olmazsa bir iki ay sobra baska bir dr gotureyim diyorum
geçmiş olsun canım neyseki önemli değilmiş miyopluğu anlamak için erken gibi geldi bana bu dönemlerde daha çok göz kayması şaşılık kontrolü yapılıyo sanki ama bence içinin rahat etmesi için bi doktora daha gitmekte fayda var bence

hadi gözünüz aydın o zaman

geçmiş olsun canım neyseki önemli değilmiş miyopluğu anlamak için erken gibi geldi bana bu dönemlerde daha çok göz kayması şaşılık kontrolü yapılıyo sanki ama bence içinin rahat etmesi için bi doktora daha gitmekte fayda var bence
Sag ol canim sasikik ve goz kaymasi yokmus dr tam net bisey demedi var gibi filan dedi olmazsa baska bi dr daha goturcem bir kac ay sonra

Sevindim canım önemli bişey yokmuş gökçeye yaban mersini kurusu yediriyodum. Faydalarında miyop gibi göz hastalıklarına karşı koruyuculuğu olduğuda yazıyodu. Bende kayısı püresi falan yaparken onuda katıyorum hep. Kullan istersen ne faydası olursa artık.Benim gözlerim miyop sürekli lens kullanıyorum. Gözlükte epey bi kullandım. Önemli bi şey değil ama hayat kalitesini etkiliyo. Allahım beterinden sakınsın tabiki ama miyopta yoktur inşallah

@yazyagmuru gecms olsun canm olabiliyo boyle seylwr isteyerek yapmadin ya.benm esim de soylenirdi kesinlikle.ama onun yanindayken bisey oldugnda nedense konusmuyo hic:))

@minnakkartal gecmis olsun canm bayram gezmesi acik hava klima derken neye ugradiklarni sasirdi bebeler.emre durmadgi ve cok sicak oldgu icin pek cikamadm ben.dun aksam gittgmz yerlerde cok huysuzlandi kalabalikti herkes de hak verdi bana cikmamam konusunda:))
Sagol canim oyle olur zaten anneler yapinca suc babalar yapinca ses yok dun bacagi sikisinca ben ugrasirken garson geldi yanima beraber kurtarmaya calosiyorduk sonra esim geldi ne yapiyorsunuz kiracaksiniz cocugun bacagini birakin dedi kendi cikardi halbuki zorlamiyorduk mama sandalyesi dardi diyorum sacmalama sen yanlis cikarmissindir diyor anlamiyor evde neden olmadi boyle birsey diyorum birsey demiyor
Günaydın kizlar.su ise gitmek olmasa; (
Kuzum yine uyandi ayrilirken agliyordu.sarildim öptüm "senim için calisiyorum" yavrum diyerek ayrildim:KK43:
Canim her sey onun icin okul cagina geldigindende masraflar artacak o zaman iyi ki calisiyorum diyeceksin uzme kendini
teşekkürler kızlar gerçekten bi yere gitmemek yeridir ama evde de klima çaıktı hep oda etkiledi heralde

aynen :KK43: hele de kuzum hasta şimdi ateş bi iniyo bi çıkıyo bişide yemiyo en azından yanındayken zorlada olsa emziriyodum iice canım sıkkın bu sabah
İnsallah bir an once iyilesir canim bizde bayramin ikinci gunu akrabalara gittik genelde klima acmamislardi aksam eve geldik ben cok bunaldim disarida cok sicakti gelir gelmez klimayi actim iki saat falan kendime geldim acsak korkuyoruz acmasak durulmuyor sicaktan esim hic klimayi sevmez o genelde tavanda pervane var onu acar ben cok sicakladigimda aciyorum klimayi
Bencede çok iyi olmuş :KK45:

Aaah aaah! Anne evi gibisi yok işte..

Efe'de dün akşamdan beri ateşli.. Hele gece 4'te bi uyandı,yerinden bile kalkamamış yattığı yerde gözler yarı açık ağlamaklı.. Suratı başı ali kolu boynu her yeri öyle sıcaktı ki.. Bizim şu an 3 dişimiz var ama 3 tanede aynı anda gelmeye çalışıyor.. Diş ateşi bu.. Calpol verdim bende 2 kez ve şurubun içinden çıkan kaşıkla o kaşık dolusu verdim her seferinde.. Bizim doktor "artık 2.5 ml 1 yaşa göre çooook az,çok kısa süre etki eder anlamı olmaz" demişti ve cidden öyle.. Geçenlerde soktora sormadan 2.5 ml verdim 3 saat dolmadan etkisi geçmişti şurubun.. Şimdi 1 ölçek ile en az 6 saat etkili oluyor..

Bu arada Mira nasıl oldu?Düştü mü ateş?Diş mi sizin ki de?
Gecmis olsun canim insallah daha fazla zorlamaz
Benim köfte şanslı.. Bayramlarda iyi harçlık topluyor daha şimdiden :KK49: Bunlarda bu bayram ganimetleri ile Efe'ye aldıklarım..

- E-bebekten oyuncak top
- Lcw'den 2 tane şapka

Eki Görüntüle 1585928
Oh ne guzel iyi gunlerde kullansin Efemiz
Bayram yaramadı gercekten de çocuklara yigitin burun akıntısı da çoğaldı kız kardeşim ariyo şimdi onun ogluda atesliymis.zaten hemen ufak bi hastalanma bile olsa doğru dürüst olmayan istahlarida iyice gidiyo.mirada hemen düzelir inşallah canım yaa.
Gecmis olsun canim insallah ilerlemez
Hasta olan herkese gecmiş olsun. Gokceden bana gecti grip analı kızlı hasta yatıyoruz. Salyasıda cok akıyor. Yeni cikmıstı üst 2 azi disimiz gene mi cikacak acaba. Bi nefes alsa yavrum.
gecmis olsun canim cabuk iyilesirsiniz insallah

teyzeler ust yan dislerimizde patladi sonunda artik 6 disimiz var :)
Masallah canim bizimde 6. disimiz yeni patladi ama cok sukur bu kez Eceyi pek etkilemedi insallah bundan sonrasi kolay olur diycem ama azilardan korkuyorum acikcasi
gecmis olsun canim kanlanma onemli birsey degilmis sevindim miyopta tam olarak birsey dememis canim insallah yoktur bence de baska bir dra daha gotursen daha iyi olur

Alıntılayamadan direk daliyorum.
Oncelikle gecmis olsun herkese bayram bize de yaramadi gez gez cocuk aliskin olmayinca grip gibi oldu. Az oksuruk cok istahsizlik. Benim kiz kaza orucu tutuyor sabahtan beri bisey yemedi.
benimde dis etlerim agriyor yakladik 1 ay once on ust iki disime dolgu yapılmıştı 1 aydir dis etlerim agriyo sprey verdi gecmiyor.
Bizde bayramda harclik topladik kp gorumce nakit verdiler aslinda zenginler daha fazla olabilirdi ama simdilik idare eder. Kizima harcliklariyla elbise alacam.
Birazdan yemege annemler erkek kardesim ve nisanlisi gelecek. Biber dolma, tavuklu corba, pilav, guvec(esim yapti), salata az da kiymali borek var yeter insallah. Birde bugunu atlatsaydim yarindan sonra dinlenecem. Ben hazirliklara devam edeyim . Cok uykumda var gerginim biraz.
Bu arada gecmis bayraminiz mubarek olsun

Alıntılayamadan direk daliyorum.
Oncelikle gecmis olsun herkese bayram bize de yaramadi gez gez cocuk aliskin olmayinca grip gibi oldu. Az oksuruk cok istahsizlik. Benim kiz kaza orucu tutuyor sabahtan beri bisey yemedi.
benimde dis etlerim agriyor yakladik 1 ay once on ust iki disime dolgu yapılmıştı 1 aydir dis etlerim agriyo sprey verdi gecmiyor.
Bizde bayramda harclik topladik kp gorumce nakit verdiler aslinda zenginler daha fazla olabilirdi ama simdilik idare eder. Kizima harcliklariyla elbise alacam.
Birazdan yemege annemler erkek kardesim ve nisanlisi gelecek. Biber dolma, tavuklu corba, pilav, guvec(esim yapti), salata az da kiymali borek var yeter insallah. Birde bugunu atlatsaydim yarindan sonra dinlenecem. Ben hazirliklara devam edeyim . Cok uykumda var gerginim biraz.
Bu arada gecmis bayraminiz mubarek olsun
Gecmis olsun kizina da sana da canim ayrica kolay gelsin

Kizlar bayramin 1. gunu gorumceye gittik kv oradaydi kv kizimi gorunce bagirmaya basladi guya seviyor her defasinda ayni seyi yapiyor cocuk korkup agliyor bana yapisiyor hic kimseye gitmiyor oysaki ondan once annemdeydik Ece cok mutluydu yigenlerimin pesinden gidip onlarla oynadi hic bana yapismadi neyse gittigimizde kaynimgil ve diger gorumcem vardi Ece kucagimda esimin yanina oturdum gorumcemin kocasi bana nasilsin demis ben hic duymamisim esim kac kere bana seslenmis duymamisim en son enistesine bos gozlerle baktim nasilsin dedi adamcagiz tekrar iyiyim sen nasilsin dedim esim daha sonra anlatti diymadigimi orada bile fark etmedim esim diyor sen de az degilsin kafanda kimbilir ne tilkiler geziyordu ne tilkisi cocugum korktu moralim bozuldu dedim ayrica kv nin ikinci bombasi esimin cocukluk askini ballandira ballandira ogullarima anlatmasiydi esime eve gelince dedim ki benim annem sana benim eski asklarimi anlatsa ne yapardin ne hissederdin dedim cok kizardim dedi ama senin annen surekli bunu yapiyor dedim ama benim annemin kafasi normal degil dedi bu oadin beni delirtcek kizlar dayanilacak gibi degil gorumcem defalarca anne sus dedigi halde devam etti anlatmaya

Back
X