@minnakkartal bence yarin hemen gotur gecikmesin bence belki de dis degildir canim emin olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh kiz uzuldum bak şimdi kvpdr falanda dovuyormus,onun kafa gel gittir belki esinin dedigi gibi.bence onu hic kale alma bosver gitsin canim.Canim davranislari tuhaf biraz normal insanlar gibi degil esim kesin kucukken bir hastalik falan gecirmistir diyor bilmiyorum zaten rahmetli kayinpederim de bu davranislari yuzunden cok dovuyormus kvyi
benimde aynisi ilk defa ole cikmisti apar topar sabah 4 te hastneye gitmistik.Sağol canım bugün ikinci gün ama bgn biraz daha ateşli geçti yarında geçmezse doktora götürcem
Sağol canım ateş in çık modunda birazdan keyifsiz bende öyle bi kez arayıp gitmedim ilk ateşiydi ne yapcağımıda bilmiyodum şuan ateş en yüksek 38 böyle olunca zor olsada gittim işe bakalım yarın daa ii olur diye umuyorum
Cogu soyledigini onemsemiyorum zaten canim ama bunu surekli soyleyince icerledim birazAyhh kiz uzuldum bak şimdi kvpdr falanda dovuyormus,onun kafa gel gittir belki esinin dedigi gibi.bence onu hic kale alma bosver gitsin canim.
benimde aynisi ilk defa ole cikmisti apar topar sabah 4 te hastneye gitmistik.
Isalaah yarina daha iyi olur canim,eger gecmesse gotur dr bencede.isallah gecer gerek kalmaz ama![]()
Evet canım iki gündür kötüDismi cikariyor canim
Sağol minnakcım ama sanmam eşim bi haftadır peşimdeydi ben uzatıp abarttım o da geri çekildi. Şimdi buz gibiyiz ilk kez. Bakalım hakkımızda hayırlısıNe kadar Güzel maşallah aZada hepsi yaramıştır inşallah hediyeleri de Gül'e Güle kullansın eşinde bence telafi için kesin bişiler hazırlıyodur
Haklisin canim bazen benim annemde hic karismiyor anliyorum seni bol bol dinlen artik atlatmissinMisafirlerimi ugurladim ortaligi topladim bebisle yemekli misafir ağırlıyorum annem en agir misafir gibi davraniyor tabagini bile kaldirmiyor hic bi isin elinden tutmuyor azicik yardım beklemeye hakkim var cunku yasli degil. Tek basima birazda kardeşimin niaanlisinin yardimiyla bugunude atlattim cok sukur. Yarindan sonra bol bol dinlenecem
İnsallah cok zorlanmaz canim ben de esime tavir aldigimda birkac kez o da bana karsi tavir almisti zor bir durum oluyor ben pek geri adim atmam genelde o atar ama o da tavir alinca barismak istiyorum ama hakli oldugum birseylerde oldugundan geri adimda atamiyorum insallah duzelir aranizEvet canım iki gündür kötü
Sağol minnakcım ama sanmam eşim bi haftadır peşimdeydi ben uzatıp abarttım o da geri çekildi. Şimdi buz gibiyiz ilk kez. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Aynen bizim durum bakalım ne olacakİnsallah cok zorlanmaz canim ben de esime tavir aldigimda birkac kez o da bana karsi tavir almisti zor bir durum oluyor ben pek geri adim atmam genelde o atar ama o da tavir alinca barismak istiyorum ama hakli oldugum birseylerde oldugundan geri adimda atamiyorum insallah duzelir araniz
Bunu defalarca tecrube etmis biri olarak soyluyorum sakin uzatma sonra ozur dilemeyi unutuyorEvet canım iki gündür kötü
Sağol minnakcım ama sanmam eşim bi haftadır peşimdeydi ben uzatıp abarttım o da geri çekildi. Şimdi buz gibiyiz ilk kez. Bakalım hakkımızda hayırlısı
Duzelir insallah canimAynen bizim durum bakalım ne olacak
biz de 24 te calstryorz canm24 derecede çalışıyo bizim dışarda nefes kesici bir sıcaklık var ramazan mubarek böyle sıcak olmadı şükürler olsun
Misafirlerimi ugurladim ortaligi topladim bebisle yemekli misafir ağırlıyorum annem en agir misafir gibi davraniyor tabagini bile kaldirmiyor hic bi isin elinden tutmuyor azicik yardım beklemeye hakkim var cunku yasli degil. Tek basima birazda kardeşimin niaanlisinin yardimiyla bugunude atlattim cok sukur. Yarindan sonra bol bol dinlenecem
Zaten pek bilmez bu kez diledi amalarla fakatlarla diledi ben de kabul etmedim. Burdan daha geri adım da atmaz bilirim, ben de atmam bakalım ne olacak. Istanbulda da böyle olursak anneme geçerim heraldeBunu defalarca tecrube etmis biri olarak soyluyorum sakin uzatma sonra ozur dilemeyi unutuyor
Pek öyle görünmüyorDuzelir insallah canim
Hırıltı burun tıkanıklığından olabilir bizdede vardı actım burnunu gecti ama yemek yemiyo gunlerdır sadece ayran ve mama içiyo iştah gittiCok tesekkur ederim canim simdi hiriltisi var peditus verdim umarim ilerlemeden gecer
Bizim 38 i gecmedi ama 3 gün sürdü ateş bu gun bitti sizinde yarın gecebilirSağol canım bugün ikinci gün ama bgn biraz daha ateşli geçti yarında geçmezse doktora götürcem
Sağol canım ateş in çık modunda birazdan keyifsiz bende öyle bi kez arayıp gitmedim ilk ateşiydi ne yapcağımıda bilmiyodum şuan ateş en yüksek 38 böyle olunca zor olsada gittim işe bakalım yarın daa ii olur diye umuyorum
Üzme kendini canım baZen anneler böyle davranabiliyor malesef ama yıne de annelerimiZ biz çocuklarımızı ne kadar Or büyütüyoruz onlarda bizi büyütmüşlerMisafirlerimi ugurladim ortaligi topladim bebisle yemekli misafir ağırlıyorum annem en agir misafir gibi davraniyor tabagini bile kaldirmiyor hic bi isin elinden tutmuyor azicik yardım beklemeye hakkim var cunku yasli degil. Tek basima birazda kardeşimin niaanlisinin yardimiyla bugunude atlattim cok sukur. Yarindan sonra bol bol dinlenecem
Oyle yapcam canim bu konuda bir kere bozmam gerekiyor onuyazyagmuru hic takma kv yi ya esin de biliyo madem problemli oldgnu gerektgi yerde ver cevabni rahatla:)
A apriori11 hosgeldn canm aileler araya girince hepmz geriliyorz malesefuzak olmak en iyisi.evinize donunce toparlarsnz merak etme
Hasta olan tum bebislere gecmis olsun ben de tirsarak aciyorm klimayi ama acmasam da isilik oluyo![]()