• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
okulla beraber 7. Senem konya da sevemedim sevemiyorum.. Seninki kısa süre allahtan.eşim çalıştığı fabrika istanbula bi fabrika daha yapıyo 3 seneye bitecek. Eşimi kıdemini arttırıp oraya göndermeyi düşünüyolar. Bi yandan seviniyorum bi yandan endişeleniyorum.. Hayırlısı olsun.
Sizin ganimetlerde baya iyiymiş:KK53:
Bence eşine karşı hemen yumuşamadığın iyi olmuş. İlk tepki yeterli gelsin ki bir daha unutamasın ve yapmasın
HakkınıZda hayırlısı olsun cnm bence büyük şehırde yasam daha zor

Niğde küçük ben bursa dayım bir sürü dr var bu kaçıncı ama istediğim gibi birini bulamadım yani aynı
Vardir da bulmak kolay degil işte.

Canim bizimde olmustu Iidrar yollari enfeksiyonu oral antibiyotik kullandik gecmedi igne kullandik anca gecti ve cok onemli birsey ihmale kesinlikle gelmez bobreklere buyuk zarari varmis kiz bebeklerde sik rastlaniyor
İnsallah ilacla gecer. Amoklavin yazdı.
Kızlar köyden Konya'ya geldik yaşasın medeniyet diyecem ama konyayı da pek sevmem :/ oğlum köyde süt manyağı oldu günde 3-4 kez biberonunu bitiriyor. Ayrıca kendini yemeğe vurdu günlük 4-5 kase çorba devirdi. Havası süperdi aynı atleti üç gün gitindiği ıldu hiç nem yoktu hava süperdi. Yürüme işi nanay hala sürünüyor :KK43: ganimet asıl azadda. Önümüzdeki yaz giyeceği herşey bir valiz dokusu hm, ca, zara kıyafetler. Zaten bu bit yılını da hediye kıyafetlerle geçidi biz sadece ayakkabı ve atlet alıyoruz azada. Ayrıca azada harçlık 200 Euro ve 2000 dkron, ayrıca azadın serçe parmağı kalınlığında alamancı altın kolyesi. Bana bilezik ve kıyafetler eşime hediyeler falan. Ana bittik öldük yorgunluktan.
Bunlar dışında biz eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz. Düğünde kendini organizasyona o kadar adadı ki bizi unuttu. Baya özür diledi ama , özürleri hep amalı fakatlıydı ben de kabul etmedim. Sadece azad hakkında konuşacağım dedim ve öyleyiz :KK43: şimdilik havadislerini bunlar.
Ohhhhh maşallah kuzuya. İnsallsh istahi böyle devam eder. Ganimetlerde süper buarada.
Eşin konusunda uzatma bence. Gül gibi kocan var:)

okulla beraber 7. Senem konya da sevemedim sevemiyorum.. Seninki kısa süre allahtan.eşim çalıştığı fabrika istanbula bi fabrika daha yapıyo 3 seneye bitecek. Eşimi kıdemini arttırıp oraya göndermeyi düşünüyolar. Bi yandan seviniyorum bi yandan endişeleniyorum.. Hayırlısı olsun.
Bence eşine karşı hemen yumuşamadığın iyi olmuş. İlk tepki yeterli gelsin ki bir daha unutamasın ve yapmasın
Hakkınızda hayırlısı olsun ama istanbul da kolay şehir değil :/

Çok tatlı ama sıkılmış baya napsın herkes evini istiyo iyi idare ettınız valla azad gibi hareketli bir çocukla
Sorma bi de diş sıkıntısı vurdu ama havası iyi geldi yaylanın çok güzel yedi ve uyudu :))

Bu yazını simdi okudum o masallah onun için süper olmuş zaten köyde yasayan çocuklar sağlıkları belli hiç hastada olmazlar bizimkiler ufacık esıntı de hasta
Öyle canım bizimkiler hanım evladı :)))
Vardir da bulmak kolay degil işte.

İnsallah ilacla gecer. Amoklavin yazdı.

Ohhhhh maşallah kuzuya. İnsallsh istahi böyle devam eder. Ganimetlerde süper buarada.
Eşin konusunda uzatma bence. Gül gibi kocan var:)
İnşallah ya evde bi kaşık için kırk takla atıyorum acaba yayla havası mı acıktırdı bakalım istanbula dönünce nasıl olacak??? Eşim de sen bilirsin dedi en son geçen gece abartıp ayrı odaya geçicem dedim, kv zar zor yalvar yakar ikna etti beni. Işin kötüsü şimdi sinirim geçti ama eşim de sen bilirsin diyip konuşmama kararıma eşlik etti. Bi özür daha dilerse ok diycem ama dilemezse ne yapıcam bilmem :/

Canim cok sukur kari koca calisiyoruz kizimizn herseyini karsilayabiliyoruz hic bir sekilde onlara ihtiyacimiz yok ama pintiler iste sadece benim kendi ailem cocuga birseyler alir ve verir diger yandakilerin bazilari bebek gormeye bile gelmedi sinra niye bize gelmiyorsun diyorlar siz bi bebek gormeye bile gelmediniz uc kurusluk bi takim alip oysaki biz edimle onlara her gitmemizde cikolatasi vs gotururuz.Neyse canim cok da muhim degiller zaten

Hep ben, hep benci onlar heralde..Aaay Allah görüyor canım cidden,merak etme..biyerden verir onlarada cezasını..

Gecmiş olsun cnm nasıl şimdi inşallah bizde ateşliydik diş mi bilmiyırum ama kabarık kırmızı damaklarımız 38 i gecmedi dr gitmedik sen nasıl anladın diş olduğunu?

Sağol canımcım..
Akşamüstü 38.4 oldu yine Calpol verdim..O zamandan beri ateş yok ama iştahsızlık çok..Üst dişi çıkarkende aynen böyle olmuştu ve çıkan dişler damağı yarmış görünüyor..O yüzden diş diyorum..Bide Efe çok şükür 1 defa ve o da üst diş çıkarken ki hariç hiç ateşlenmedi..

canim ist atasehirde 1 yil yasadim istanbula gidersen sartlarindan dolayi konyayi ararsin

Ben hatirliyorum canim kv de daha oncede esinin kiz arkadasindan bahsediyordu bence seni sinir etmek icin bilincli yapiyor.

Esinde normal olmadiginin farkinda.bosver sıkma canini.

Üzme kendini cnm boşver bak kadın aklı başında değil

geçmiş olsun canım. Çabuk atlatırsınız inşallah.

kafası normal değil ama koskoca 3 çocuklu adamın çocukluk arkadaşlarını pek iyi hatırlıyo. Asıl tilki onda dolaşıyo sanki. Hadsiz.

sizede geçmiş olsun canım. Tğm bebişler hasta ya biran önce iyileşirlerde yaramazlıklarını okuruz burda inşallah
evet kizlar bence de beni sinir etmek icin yapiyor kizi sus dediginde susardi yaptiginin farkinda olmasa bile anlardi yanlis konustugunu annem de hep der saf falan degil o ne zaman ne soyleyecegini laf sokmayi cok iyi biliyor derdi simdi anneme anlatmiyorum hic onceden soyluyordum simdi hic anlatmiyorum oglum evlense diye dualar etmis hep evlenmis oglu 3 cocugu olmus simdi yaptigina bak ama bir daha soylediginde lafi agzinda birakcam yuzde yuz hakliyim bunu yapmakta sussun artik

teşekkürler kızlar gerçekten bi yere gitmemek yeridir ama evde de klima çaıktı hep oda etkiledi heralde

aynen :KK43: hele de kuzum hasta şimdi ateş bi iniyo bi çıkıyo bişide yemiyo en azından yanındayken zorlada olsa emziriyodum iice canım sıkkın bu sabah
cok gecmis olsun canim,işallah simdi daha iyidir kuzu.hele hastayken birakmak cok daha zordur:(
Ben yeni basladigimda ise cok ateslenmisti 39 olmustu hastaneye goturmustuk,o zaman subem falanda belli deildi ne p.k yerlerse yesinler ne olucaksa olsun demistim.2 gun gitmemistim.hastayken birakmak cok cok daha zor:(

Hasta olan herkese gecmiş olsun. Gokceden bana gecti grip analı kızlı hasta yatıyoruz. Salyasıda cok akıyor. Yeni cikmıstı üst 2 azi disimiz gene mi cikacak acaba. Bi nefes alsa yavrum.
cok gecmis olsun canim.bayram yaramadi bebislere:(

Slm kizlar Elif ece yi bugun goz doktoruna goturdum gozdeki kanla ilgili onemli degil dedi gecer bir hafta icinde dedi goz muayenesi de yaptirdim muayene sonucunda dr ailede miyop var mi dedi cocugun sanki miyop gibi dedi bir yil sonra tekrar getir dedi canim sikildi acikcasi olmazsa bir iki ay sobra baska bir dr gotureyim diyorum
canim ısaallahh bir sey yoktur ama simdiden dogru teshis biraz zor olur ama,icin rahat etsin baska dr gotur istersen.nasil muayene etti canim? Ben daha goturmedimde.

@yaz yagmuru haklisin canim,isallahh okula gittigi gunleride goruruzde o xaman iyki calisiyormusuz derim.
Ay senin kv de kil oldum.gercekten rahatsizmi ki kocan o normal deil vs dio?

Herkese merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun çok az okuyabildim şimdi okuyacağım inşallah sanırım bayramı bizim gibi hasta gecirenler var hoş biz herkese eşlik ediyoruz hastalıkta yalnız bırakmayız Geçmişler olsun bebişlere ilkgün ateslendi ve inanılmaz huysuzdu yemek uyku yok sadece su içti atesimiz 38 i gecmedi tam 3 gün sürdü gece gunduz fitil ilaç verdım hep ayaktaydık bayramla beraber daha da zorlaştı bazıları demiş bayramları sevmiyorum diye aslında bayram en mutlu gün olmalı ama benimde yıllardır k valde de gecer çok nadir dir tatile bayramda gidemeyiz üstelik yatılı arefeden gideriz büyükler istiyorlar bizde belki isticez çocuklarımız gelsin kalsınlar ama bebekle çok zordu birde hasta atesli sürekli ağlayan sıcakta yapışık üstelik çok iyi bir k valdem var bizi mutlu edebilmek için çırpınır iş yaptırmaz yaşlı olmasına rağmen mücadele eder ama biz zor attık annemlere kendimizi
havuza soktuk denıze soktuk ateşli çocuğu ama yıne düşmedi bugun daha iyi çok şükür eve geldiğimde kendimi evimi severken buldum allahım kimseyi evınden yurdundan ayırmAsın insanın evi gibi yok
Gecmis olsun canim bencede insanin evi gibisi yok gittigi yer ne kadar rahat olursa olsun
Gokceyi doktora götürdüm. Geniz akintisi cokmuş antibiyotik yazdı. Birde gecen ateslendiğinde idrar kültürü vermiştik ama sonucu kendi doktorumuza gösterememisti eşim. Başka bi doktora göstermişti oda temiz demişti. Ama benim kafama yatmamıştı. Cunku bakteri üredi yazıyordu. Bugun onuda söyledim, açti bakti. Hemen değistirdi yazdığı antibiyotiği. Nasıl temiz derler bu sonuca dedi. Onemsenmiyecek bi bakteri değil ki bu dedi. Sonradan yazdığı ilaç hem idrar yollarına hemde geniz akıntısına iyi gelir dedi ve 10 günden öncede kesmememi söyledi. Eskişehire gidiyorum bu hafta. Orda iyi bi doktora götürücem gökçeyi. Burda adam gibi bi doktor yok. Bu kadin iyi ama cok ilac yazıyo buda.
gecmis olsun canim nasil atlamis ki enfeksiyonu cok onemli birsey iyi doktor bulmak zor gercekten insallah bulursun

cok gecmis olsun canim,işallah simdi daha iyidir kuzu.hele hastayken birakmak cok daha zordur:KK43:
Ben yeni basladigimda ise cok ateslenmisti 39 olmustu hastaneye goturmustuk,o zaman subem falanda belli deildi ne p.k yerlerse yesinler ne olucaksa olsun demistim.2 gun gitmemistim.hastayken birakmak cok cok daha zor:KK43:

cok gecmis olsun canim.bayram yaramadi bebislere:KK43:

canim ısaallahh bir sey yoktur ama simdiden dogru teshis biraz zor olur ama,icin rahat etsin baska dr gotur istersen.nasil muayene etti canim? Ben daha goturmedimde.

@yaz yagmuru haklisin canim,isallahh okula gittigi gunleride goruruzde o xaman iyki calisiyormusuz derim.
Canim davranislari tuhaf biraz normal insanlar gibi degil esim kesin kucukken bir hastalik falan gecirmistir diyor bilmiyorum zaten rahmetli kayinpederim de bu davranislari yuzunden cok dovuyormus kvyi

24 derecede çalışıyo bizim dışarda nefes kesici bir sıcaklık var ramazan mubarek böyle sıcak olmadı şükürler olsun
Burada da hava cok sicak yaprak kipirdamiyor bu aksam klima actik gunduz de cok bunaldim basima agri girdi sicaktan acmadim klimayi cunku hic oturmuyorum klimali yerde bayram bitti isler birikti evde durmadik hic bugun evi topladim islerimi yaptim biz de 24 derecede kullaniyoruz klimayi

Allah şifa versın iyileşmiştir inşaallah kaçıncı gün bugun?
Sağol canım bugün ikinci gün ama bgn biraz daha ateşli geçti yarında geçmezse doktora götürcem

cok gecmis olsun canim,işallah simdi daha iyidir kuzu.hele hastayken birakmak cok daha zordur:KK43:
Ben yeni basladigimda ise cok ateslenmisti 39 olmustu hastaneye goturmustuk,o zaman subem falanda belli deildi ne p.k yerlerse yesinler ne olucaksa olsun demistim.2 gun gitmemistim.hastayken birakmak cok cok daha zor:KK43:

cok gecmis olsun canim.bayram yaramadi bebislere:KK43:

Sağol canım ateş in çık modunda birazdan keyifsiz bende öyle bi kez arayıp gitmedim ilk ateşiydi ne yapcağımıda bilmiyodum şuan ateş en yüksek 38 böyle olunca zor olsada gittim işe bakalım yarın daa ii olur diye umuyorum

Misafirlerimi ugurladim ortaligi topladim bebisle yemekli misafir ağırlıyorum annem en agir misafir gibi davraniyor tabagini bile kaldirmiyor hic bi isin elinden tutmuyor azicik yardım beklemeye hakkim var cunku yasli degil. Tek basima birazda kardeşimin niaanlisinin yardimiyla bugunude atlattim cok sukur. Yarindan sonra bol bol dinlenecem

Back
X