Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arda'nın 8. dişinden sonra dua etmiştim, sonraki dişler için biraz ara olsun diye. 2 aydır rahattık. Şu an tekrar başladı köpek dişlerinden bir tanesi patlamış, diğerleri bembeyaz. Ne zaman böyle bir sürece girsek bağışıklık sistemi zayıfladığı için hasta oluyor.
Süt hiç bir şekilde içmedi. İnatçı boğa kadını ben, ufacık bebenin inadına yenildim. Sürekli peynir süt vermeye çalışıyorum sütün eksiğini tamamlamak için.
Burda konuştuğumuzdan aklıma geldi benimde paylaşayım dedim. Aralık baya genişmiş ama 18 aya kadar normal sayılıyomuş.Rahat atlatir umarim emre de zayif oluyo o donemlerde. 6. disimiz yeni cikti bizm de.peynir yogurt yediriyorum sutu pek sevmedi emre de.muhallebisne falan katyorm arada
Emre de gosteremiyo halaben de pek ustune dusmuyorum aslinda
Bende bugun civil de bebedorun pipeli bardagini almaktan son anda vazgectim icemez diye dusundum alsaymisim olurmus.Burda herkes pipetli bardak alınca bende heveslenip evde pipetle içirmeyi denemiştim bardağın içine koyup ama becerememişti.
Teyzesine ucuzundan bi tane getir alıştırmaya çalışayım demiştim. O da chicconunkini almış termoslu pipet bardağını. Kızmıştım niye aldın ya içmezse diye. Yıkayıp verdim eline direk çekti sıpam:)
Demekki normal pipetle denemem saçmalıkmış
Ohh açık havada hemde çok güzel görünüyo:) doğum günü kutlu olsun miniğin hayırlı bi ömür geçirir inşallah.bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
Herşey çok güzel olmuş canım. İyiki doğmuş bebisin sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah.bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
bizimkinin üzerinde18 ay yazıyo ama direk çekti. Bi iki uğraşınca hepsi alışıyo sanırım. Dil gelişimi için iyi demişlerdr burada bende o yüzden özellikle istedim.Bende bugun civil de bebedorun pipeli bardagini almaktan son anda vazgectim icemez diye dusundum alsaymisim olurmus.
1 saatlik sallama sonucu uykuya daldi ne zir daliyo yahu 10 dan beri sallaniyor
bugün bizim doğum günümüzdü teyzeleri. sadece pasta kesip fotoğraf çekicektik kendimizi 30 kişilik doğum günü partisi yaparken bulduk. halam annem komşumuz börek kısır sarma tatlı tuzlu kurabiye hazorlamış. ben de poğaça mskarna salatası triliçe getirdim. hazır mickey li süsler aldık. bikaç saatte annemlerin ordaki çardağı hazırladık. kıyafet de getirmemiştik.gündelik kıyafetle oldu ama güzel oldu. annemlerin oğlum için biriktirdiği kumrayı açtık. 500 lira 30 dolar çıktı. 500 lira da babam verdi çeyrek taktı annem de. kız kardeşim de adidastan ayakkabı almış. biz de aktivite masası almıştık. gelenler de kıyafet oyuncak getirmiş.yarın hesap açtırıp oğlumun adına yatırocam bankaya doğum altınları da duruyodu onları da koyucam. eşimle karar aldık kumbara olayını devam ettirip doğum gününde açıcaz. güzel oldu.
Bitek ayagini gosteriyo hiraBurda konuştuğumuzdan aklıma geldi benimde paylaşayım dedim. Aralık baya genişmiş ama 18 aya kadar normal sayılıyomuş.
Gökçede sadece ayağını burnunu gösteriyo. Uğraşmak istiyo epey.
Akademisyenanne ilerleyen günlerde bu konuyla ilgili etkinlik paylaşacakmış canım. Bende bekliyorum belki yöntemimiz yanlıştır.
teşekkür ederiz teyzesiDoğum gününüz kutlu olsun nice güzel yıllariniz olsun.
Doğum gnunz kutlu olsun herşey çok güzel görünüyor sizde öyle@Akaibu S Sevgidili5 teşekkür ederiz. pipetli ben de aldım bebedorun. oğlum beceremedi içmeyi. evde duruyo. biraz zaman geçsin tekrar deniycem