Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasına kızıp çalışan kadınlara atarlanan hatunÇalışan hatunlar hiç bıdı bıdı yapmayın çalışın alın maaşınızı kafanız rahat olsun ben çalışıyodum evlenince bırakmak zorunda kaldım sonra hamilelik falan o kadar ağır geldi pars istemek eline bakmak bi de yine ne aldın imalı bakışı un aldım diye attım kredikartını kafasına tek bir imalı bakış daha istemiyorum dedim bundan sonra ekmeği sütü de o alsın zaten biyere gittiğim yok para lazım değil bana çok sinirim bozuldu
Uzun bir süre mandallarla çok oynadık artık sıkılıyor. montessori için eğitimler verililiyor ben bir ara kafaya çok takmıştım fırsatım olmadı gitmek için.Kızlar bırakın A101 i BİM'i Şok'u :) azad hiçbi oyuncağıyla bu kadar dikkatli ve keyifli oynamamıştı. Ben de montessori annesi olucam yahu. Hem ekonomik hem eğlenceli. İnstagrama olmayan arkadaşlar için buraya koyuyorum fotoları. Birlikte fasülye kırdık sonra da rulodan mandal atmaca oynadık![]()
Sağol canım 33 yıllık hayatımın en güzel hediyesi oğlum:)Mutlu yıllar canım, iyiki doğdun azadın annesi oldun :)
Eğitim için vaktim yok ama ig de bakınıp yapıcam arada. Bunu ben uydurdum zaten :)))Uzun bir süre mandallarla çok oynadık artık sıkılıyor. montessori için eğitimler verililiyor ben bir ara kafaya çok takmıştım fırsatım olmadı gitmek için.
Mira sen sende mira degilmisin cunku cekecegin varmis gece uyumuyo diyon ya hic dusunemiyon yastigi kafana kapatir uyuturdu uymazsan bile dusunemiyom kesin duvara firlatirdi senivalla dün gece sallıyodu bebeğini baktı hala gözü açık üstüne oturdu olmadı yastığı kapadı artık yemezse ne yapar bebeğe bilmiyorum![]()
Vay be helal olsun arkadaşınıza, hem de 5 aylık bebekleBen de hep bi şeyler yapsam diyip hiç bi şey yapamayan anneyimBugün 5 aylık oğlu olan bir arkadaşım aldı oğlunu bebek ve annelerin dans ettiği bir etkinlik varmış gitti oynadı oynadı geldi.
İyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
BiDe öyleyiz herseyi söylüyo. Soruyor tüm gün bu ne bu ne sorularını cevaplıyorız ardından herseyi tekrar ediyor. Aç kapa gel git nerde va sorulara cevap veriyo. Bence normal bunlar cunku maşalah bizde babaanne ve dede surekli konustukları için erken basladık konuşmayada:))
@oslew evet çalışan bayanlar olarak para kazanıyosun cocugun işin sonuçta daha iyi koşıllarsa büyüsün diye ama kendim büyütmek çok isterdim. Daha 6 aylıkken bırakıp calışmaya basladım hepsi içimde kaldı. Alahtan şükür kv m bakıyor gözü gibi de vir nebze içim rahatBende bazen aynı şeyi dusunuyorum
O zaman ben, benim oğlumu doktora götüreyim![]()
Bence maşallah de sevin konusmasinin herseyinin normal olmasinin ne sorunu olabilirkiİyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
Benim kizimda çoğu şeyi söylüyor parmağıyla herşeyi gösterip bak mama bak cici bak miyav su ver gibi basit cümleler kuruyor bence de normalİyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
Ben de yarenhelin e katılıyorum canim su anda normal konuşmada atak yaptıkları dönem 2 yaş civarı her çocuk farklı sonuçta
O zaman ben, benim oğlumu doktora götüreyim![]()
☺☺☺☺☺ o arkadaş benim çok güzeldi tavsiye ederim herkese öyle etkinlikler var instagramdan takip edinizBugün 5 aylık oğlu olan bir arkadaşım aldı oğlunu bebek ve annelerin dans ettiği bir etkinlik varmış gitti oynadı oynadı geldi.
mirada bi iki gündür çok gazlı mutlaka üşüyorlar inşallah hasta olmazlarGökçe acaip bi gaz sesi çıkardı. garipgarip bakınca bi baktım kaka yapmış. ama cıvık yapmış. böyle tam ishal gibi de değil ama her zaman ki gibi kaskatı ıkınarak çıkarmadı yani. sevindim hatta. pek bi de keyifsizdi sesi çıkmıyodu. güldürcem etcem diye akşam ettim. biraz çorba içirdim. tam yatıracakken sabahtan beri ne yediyse çıkardı.
emzirdim dizime yatırdım okşarken uyuya erkenden. hep üstünü açtığı için oluyo. evdeki çuval şeklinde ki tulumu giydirdim ama evde pek soğuk değil terlermi bu havada onuda bilemedim. hasta olmasa bari
miranında favori oyuncağı deliriyo arabalarabu arada ankaradayken gökçe kardeşimin uzaktan kumandalı arabasına bayılmıştı. yola çıkardık bağıra çağıra sürdü epey. pili bitince sinirlendi falan hatta.
eşime videosunu atmıştım. o da biz gelmeden almış süpriz yapmış.
ben gökçenin hiç bir şeyle bu kadar çok oynadığını hatırlamıyorum. nıınn nınnn diye diye akşama kadar arabayı ileri geri sürüyo. ters çevirip dönen tekerleklere bakıp gülüyo.
tavsiye ederim hepinize
şırıngayla içiriyorum benYa ben surp iciremiyorm herşeyi denedm ssz nasıl veriyosnz
Ahahaha yapabilirdi biraz evvel bebeğini ayakta tutmaya çalışıyor bi iki denedi olmayınca parmak salladı yine denedi kızdı kaldırıp attı beş dakka sonrada almış öpüyo deli mi ne :)))Mira sen sende mira degilmisin cunku cekecegin varmis gece uyumuyo diyon ya hic dusunemiyon yastigi kafana kapatir uyuturdu uymazsan bile dusunemiyom kesin duvara firlatirdi seni![]()
şu son cümlen varya beni benden aldı bazen mira elimde telefon olunca yada başka şeyle ilgilenince yanıma geliyo emmeye çalışıyo aslında anlıyorum benimle ilgilen demek istiyo emzirmeden sarılıp öpüyorum gözlerinin içi gülüyorBunu yazın babama okuduğumda, bizim hiç büyümememiz lazımdı o zaman kızım dedi. Ondan sonra düşündüm, dedem hep gurbette çalışmış, babaannem tarlayla 4 çocukla kv kp ile uğraşmış hep der çocuklarıma sevgimizi veremedik diye. 3 erkek 1 kız çocuklarmış. Halam 20 yaşında vefat etmiş böbrek yetmezliğinden, babamlar 3 kardeş o yoklukta hepsi okumuş amcam mühendis olmuş yurtdışında bir çok projelerde çalışmış. Babam ben bildim bileli okur geceleri en fazla 4 saat uyur hep birşeylere çalışır okul müdürü olmuş. Küçük amcam kendi işini kurmuş iyi paralar kazanıyor. Ama hepsine bakıyorum hep bir yerleri eksik kalmış sevilemeden büyüdükleri için, duygusal olarak açlık var. Babam annemi arayıp onu aramasam onu bile kıskanır. Hep annemi daha çok seviyormuşuz gibi gelir ona. Çocuklarımıza yapabileceğimiz en büyük iyilik onlara maddi olarak ne sağlayabileceğimizden çok manevi olarak verebileceklerimiz, aslında onlara miras gösterdiğimiz sevgimiz, gelecekteki kimliğini belirliyor. Babam sevgi göremediği için nasıl sevmesi gerektiğinide bilememiş, hep bizi uyurken severmiş. Babamın bizi hep sevdiğini biliyorduk ama gösteremezdi. Demem o ki çocuklarımız için yapabileceğimiz en güzel şey onları sevmek, gözlerine bakmak sıkıca sarılmak.
Gökçe acaip bi gaz sesi çıkardı. garipgarip bakınca bi baktım kaka yapmış. ama cıvık yapmış. böyle tam ishal gibi de değil ama her zaman ki gibi kaskatı ıkınarak çıkarmadı yani. sevindim hatta. pek bi de keyifsizdi sesi çıkmıyodu. güldürcem etcem diye akşam ettim. biraz çorba içirdim. tam yatıracakken sabahtan beri ne yediyse çıkardı.
emzirdim dizime yatırdım okşarken uyuya erkenden. hep üstünü açtığı için oluyo. evdeki çuval şeklinde ki tulumu giydirdim ama evde pek soğuk değil terlermi bu havada onuda bilemedim. hasta olmasa bari