çok zor bi durum ya. Sllah yardımcıları olsun. Ama belli ki mahçup olmuş. İyi yapmışsın almakla. Gerçekten çok pahalı satıyolar bazıları. Kadında bilmiyo demekki öyle olduğunu.Merdivenlerimizi silen bi abla var temzlik sirketinde calisiyo evlere temzlige gdiyo abla diyorm ama aramiz pek yoktur. Kocasi insaattan duamus tekerlekli sandalyede hayatna devam ediyo dogal olarakta calisamiyo. Kadnda uc ay once dogum yapti ve gelip temzlk yapiyo mecbur calismasi gerekiyo cnku esi cocga bakiyomus. Bikac hafta once geldgnde sordm kizimin kuculmusleri ve hic kullanilmamis kiyafetler var giydirirmisn diye cekinerek evt demisti okdr uzluyorumki onu her gordgumde kizi dha uc aylik. Gecen hafta yuruteci kiyafetleri kullanilmamis emzik vardi kutusunda hepsni verdm. Busabhta su istemek icn zili caldi baktm elinde bi poset actm sac banti ormus hiraya hediye. Orgu orup satiyomusta zaten hersey oruyorm dedi degisk modellerde yapiyomus Dedm ozman bu banttan ben beyaz siyah krem rengide istiyorm . İlk basta parasni soylemedi ama dha cok alicam akrabalarimada deynce 5lra dedi gitti.ve bu bantlari internette 15 20 tlye satan kisiler var yda hazir kurdeleyle yaptklri bantlari okdr pahali satiyolarki kadinin 5tl demesi tuhafima gitti. Benm elimden byle isler geliyo ama corbada benmde tuzum olsn diye alcam iste. Eki Görüntüle 1690415
Evt disciye gitmem gerekiyo benm hira biraksn bi komple memeyi gidicm cekilck dism var dolguda var cok ism var discide benm.1000 mg lık agumentin verdi canım. Hatta ben bu ağır değil mi diye eczacıya da sordum içebilirsin dedi. Kardeşimin patronunada sordum güvenemeyip oda içsin diyince içtim bende. Yine onuda sabah akşam içip 6 saat emzirmedim birazda sağdım emzirmeden önce. Geçmiş olsun sanada. Daha kötü olmadan dişçiye gidip yaptırmak lazım ama çocuk olunca öteliyleuz işte
Parmak mı kopmuş. Allah korusun ya
syledm ona cok uygn herseyi yapiyosn diye onun ipinden nolurki diyo. Yani internette satanlar hakki olmayan parayi istiyo acik ve netçok zor bi durum ya. Sllah yardımcıları olsun. Ama belli ki mahçup olmuş. İyi yapmışsın almakla. Gerçekten çok pahalı satıyolar bazıları. Kadında bilmiyo demekki öyle olduğunu.
bende emzirmeyi bırakınca gideyim diye erteledim ama baktım olmayacak gittim mecbur. Bi tek dişim için ilaç verdi kullandım. 3 dişimi -5 dk da yapıp gönderdiler . Bişey yiyip içmeye korkuyodum kurtuldumEvt disciye gitmem gerekiyo benm hira biraksn bi komple memeyi gidicm cekilck dism var dolguda var cok ism var discide benm.
Uc dis ayni gundemi hadi ya ben cok korkuyorm disciden ya kanal bile yapilck bi disimebende emzirmeyi bırakınca gideyim diye erteledim ama baktım olmayacak gittim mecbur. Bi tek dişim için ilaç verdi kullandım. 3 dişimi -5 dk da yapıp gönderdiler . Bişey yiyip içmeye korkuyodum kurtuldum
allah yardımcısı olsun çok zor çalışmak zaten zor bir de emek ağırlıklı çalışmak iice zor sende ne güzel yapmışsın hem küçülmüşleri vererek hem bant alarakMerdivenlerimizi silen bi abla var temzlik sirketinde calisiyo evlere temzlige gdiyo abla diyorm ama aramiz pek yoktur. Kocasi insaattan duamus tekerlekli sandalyede hayatna devam ediyo dogal olarakta calisamiyo. Kadnda uc ay once dogum yapti ve gelip temzlk yapiyo mecbur calismasi gerekiyo cnku esi cocga bakiyomus. Bikac hafta once geldgnde sordm kizimin kuculmusleri ve hic kullanilmamis kiyafetler var giydirirmisn diye cekinerek evt demisti okdr uzluyorumki onu her gordgumde kizi dha uc aylik. Gecen hafta yuruteci kiyafetleri kullanilmamis emzik vardi kutusunda hepsni verdm. Busabhta su istemek icn zili caldi baktm elinde bi poset actm sac banti ormus hiraya hediye. Orgu orup satiyomusta zaten hersey oruyorm dedi degisk modellerde yapiyomus Dedm ozman bu banttan ben beyaz siyah krem rengide istiyorm . İlk basta parasni soylemedi ama dha cok alicam akrabalarimada deynce 5lra dedi gitti.ve bu bantlari internette 15 20 tlye satan kisiler var yda hazir kurdeleyle yaptklri bantlari okdr pahali satiyolarki kadinin 5tl demesi tuhafima gitti. Benm elimden byle isler geliyo ama corbada benmde tuzum olsn diye alcam iste. Eki Görüntüle 1690415
yok canım aynı gün değil. Birer hafta arayla yaptı doktor. 2 side kanal tedavisiydi. Bende hamileyken çektirdiğim diş yüzünden çok korkmuştum. O yüzden erteledim bu kadar. Ama 15 dk da yaptı doktor. Keşke bu kadar beklemeseydin dedim boşuna çekmişim o kadar ağrıyıUc dis ayni gundemi hadi ya ben cok korkuyorm disciden ya kanal bile yapilck bi disime
Kanal olanlar acimadimiyok canım aynı gün değil. Birer hafta arayla yaptı doktor. 2 side kanal tedavisiydi. Bende hamileyken çektirdiğim diş yüzünden çok korkmuştum. O yüzden erteledim bu kadar. Ama 15 dk da yaptı doktor. Keşke bu kadar beklemeseydin dedim boşuna çekmişim o kadar ağrıyı
Evt bn kiyamiyorm kuculenlerede ama annem hepsni saklayipta napicksn deynce verdm sevdklermi ozel olanlari saklicmallah yardımcısı olsun çok zor çalışmak zaten zor bir de emek ağırlıklı çalışmak iice zor sende ne güzel yapmışsın hem küçülmüşleri vererek hem bant alarak
Geçmiş olsun canim ben disim çok agriyinca gitmistim bir tane kanal tedavisi yaptı bir tane dolgu daha sonra tekrar gel kaplama yapayım dişi korumaya alalım dedi ama gitmedim ben bayramdan önce eşimle haber göndermiş Dr esin bayramdan sonra gelsin kaplamasini yapayım demiş gitmedim dahaEvt disciye gitmem gerekiyo benm hira biraksn bi komple memeyi gidicm cekilck dism var dolguda var cok ism var discide benm.
İyi yapmissin canim bende geçen gün kendi giymediklerimi topladım merdiven silmeye gelen abla daha önce söylemişti ben alırım giysi diye ona verdim çocuklarınkini de dagitiyorum hep Ecenin zibinlarini mahallede benden sonra doğum yapan biri vardı o ben alırım demişti ona vermiştim hepsini sonra abimin eşi hamile kaldi ona ayırıp verdim mayo bezi falan var onları da vercem iyi oluyor değerlenmesi abimin çocuğu da bir yaş küçük Eceden haziran doğumluEvt bn kiyamiyorm kuculenlerede ama annem hepsni saklayipta napicksn deynce verdm sevdklermi ozel olanlari saklicm
Yok canım. Zaten uyuştuktan sonra dolgudan hiç farkı yok. Acı hissettiğimde hemen ikinci iğneyi vuruyo zaten doktor.Kanal olanlar acimadimi
aman canım o kaplamayı ihmal etme. Benimde bi dişim öyleydi. Hamile kalmadan önce yaptırmıştım. Doktor kanal tedavisi yaparken kenarlar çok inceldi kırılabilir. Kaplama yaptır dedi. Bende ihmal ettim. Sonra hamilelik çocuk derken hepten bıratım. Önce dişin üst kısmı kırıldı iç taraftan.Sonra içteki dolgu düştü. Epey bi de ağrısını çektim. Şimdi tekrar yaptırdım işte. Çıkar çıkmaxda öbür randevuyu aldım 28 inde mi ne o da tam hatırlamıyorum . İhmal etmicem bu sefer.Geçmiş olsun canim ben disim çok agriyinca gitmistim bir tane kanal tedavisi yaptı bir tane dolgu daha sonra tekrar gel kaplama yapayım dişi korumaya alalım dedi ama gitmedim ben bayramdan önce eşimle haber göndermiş Dr esin bayramdan sonra gelsin kaplamasini yapayım demiş gitmedim daha
Bende bi kaç ay önce koca bi çanta hazırladım. Eşimin iş yerinde birinin yeni bebeği olmuş ona gönderdim. Adam 1000 liraya kirada 3 çocuk bakıyo. Haziran doğumluydu o da. Doldurdum bende temiz lekesiz zıbınları kıyafetleri. Aldığım giydirmediğim kıyafetleri falan hep koydum. Annem kızdı hatta yıpranmamışta biye gönderiyosub diye. E benim bi daha çocuk yapacağım bile belli değil. Belki kışın ortasında doğacak hiç giydiremicem çoğunu niye evde beklesin.Bende çok sevdiklerim hariç veriyorum elim doğum yaptı 2 ay oldu ona veriyorum hastane çıkış setlerinide çalıştığım hastanenin doğum servisine verdim köyden gelip doğru düzgün kıyafetleri olmayanlara versinler diye hangi birini saklayım diye düşündüm bi de bi daha ya olur ya olmaz çocuğum hemdenasip olurda olursa ona da yenilerini alırım heveslenip o yüzden Verdim dim gitti çocuğunu
doğru söylüyorsun canim gitmem gerekiyor bir gün ayarlayip gideyim benim disimde çok curuktu Dr kurtaramayabiliriz dişi eğer ağrı şişme olursa gel cekelim demişti birşey olmadı yanı kirilsa gidecek diş bende süt yoğurt tuketmiyorum maalesef süt icmiyorum yoğurt biraz makarnanın yanında falan annem eşim hep kiziyorlar bana ama canim istemiyorYok canım. Zaten uyuştuktan sonra dolgudan hiç farkı yok. Acı hissettiğimde hemen ikinci iğneyi vuruyo zaten doktor.
Tek zor yanı ağzını uzun süre açık tutmakta o kadar.
aman canım o kaplamayı ihmal etme. Benimde bi dişim öyleydi. Hamile kalmadan önce yaptırmıştım. Doktor kanal tedavisi yaparken kenarlar çok inceldi kırılabilir. Kaplama yaptır dedi. Bende ihmal ettim. Sonra hamilelik çocuk derken hepten bıratım. Önce dişin üst kısmı kırıldı iç taraftan.Sonra içteki dolgu düştü. Epey bi de ağrısını çektim. Şimdi tekrar yaptırdım işte. Çıkar çıkmaxda öbür randevuyu aldım 28 inde mi ne o da tam hatırlamıyorum . İhmal etmicem bu sefer.
Kendime de yoğurt süt falan yemediğim için kızıp duruyorum. Dişlerimi istediğim kadar fırçalayım. Dıştan bakımını yapayım. Yemeyince olmuyo işte
Bende bi kaç ay önce koca bi çanta hazırladım. Eşimin iş yerinde birinin yeni bebeği olmuş ona gönderdim. Adam 1000 liraya kirada 3 çocuk bakıyo. Haziran doğumluydu o da. Doldurdum bende temiz lekesiz zıbınları kıyafetleri. Aldığım giydirmediğim kıyafetleri falan hep koydum. Annem kızdı hatta yıpranmamışta biye gönderiyosub diye. E benim bi daha çocuk yapacağım bile belli değil. Belki kışın ortasında doğacak hiç giydiremicem çoğunu niye evde beklesin.
Çok sevdiğim hatıra kalsın istediklerim dışında hepsibi gönderdim. Hem bende bi çocuğum daha olursa onada yeni şeyler almak isterim
Bende çok sevdiklerim hariç veriyorum elim doğum yaptı 2 ay oldu ona veriyorum hastane çıkış setlerinide çalıştığım hastanenin doğum servisine verdim köyden gelip doğru düzgün kıyafetleri olmayanlara versinler diye hangi birini saklayım diye düşündüm bi de bi daha ya olur ya olmaz çocuğum hemdenasip olurda olursa ona da yenilerini alırım heveslenip o yüzden Verdim dim gitti çocuğunu
Aynen öyle canim saatler alınınca biraz karıştı düzen bizimde zamanla aliscaz artık
Ece de çok seviyor ben patates kizartirken tabaktaki kızarmış patatesler de istiyor veriyorum yiyiyor sonra bir daha istiyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?