bnde cesaretimi toplayip gdicm en kisa zamanda. Agrisi gecince bosveriyorum ama tekrar agrimaya baslaynca pismn oluyormGeçmiş olsun canim ben disim çok agriyinca gitmistim bir tane kanal tedavisi yaptı bir tane dolgu daha sonra tekrar gel kaplama yapayım dişi korumaya alalım dedi ama gitmedim ben bayramdan önce eşimle haber göndermiş Dr esin bayramdan sonra gelsin kaplamasini yapayım demiş gitmedim daha
bnde dogumdn snra sut hic icmedm halbukii cok severdm. Bide emzirdgimz halde dha cok icmemiz gerekirdi.doğru söylüyorsun canim gitmem gerekiyor bir gün ayarlayip gideyim benim disimde çok curuktu Dr kurtaramayabiliriz dişi eğer ağrı şişme olursa gel cekelim demişti birşey olmadı yanı kirilsa gidecek diş bende süt yoğurt tuketmiyorum maalesef süt icmiyorum yoğurt biraz makarnanın yanında falan annem eşim hep kiziyorlar bana ama canim istemiyor
ay bende bi daha çocuğum olsa ona da yeni şeyler alırım diyorum hep sadece anısı olan ilerde kendisine vermek istediklerimi saklıyorum onun dışındakilerin bir kısmını vermiştim son zamanlarda olanlarıda hurçladım eşimin teyzesi hamile bu ay cinsiyet belli olcak aylarda yakın sayılır kızı olursa ona vericem yoksa da köye göndermeyi düşünüyorum
Bende geliyim mi? Rus salatasi mi yoksa bayilirim.Kızlar yarın misafirim var da. Salata için garnitürü bu gün haşlasam buzdolabında 1 gün bekler mi? Denediniz mi hiç
Haşlamak sıkıntı değilde havucu patatesi Doğramak baya zaman kaybettircek
Bende çok severim:))pattes kızartmasını sevmeyen çocuk yok galiba:)
git canim mutlaka yoksa ilerliyor diş gidiyor maalesef benim sütle aram yoktur hiç hamilelikte ilk aylarda midemi bulandiriyordu sonraki aylarda içtim ama doğumdan sonra icmedimbnde cesaretimi toplayip gdicm en kisa zamanda. Agrisi gecince bosveriyorum ama tekrar agrimaya baslaynca pismn oluyorm
bnde dogumdn snra sut hic icmedm halbukii cok severdm. Bide emzirdgimz halde dha cok icmemiz gerekirdi.
bende sadece mont ve ayakkabıları saklarım diyorum onlar biraz tuzlu :)) zaten çok da eskimiyoben de kısım kısım isteyen ya da ihtiyacı olan arkaedaşlara akrabalara dağıttım, ikinci çocuk düşündüğümüz için büyük kısmını saklıyorum ama...
benim de hiç aram yokdoğru söylüyorsun canim gitmem gerekiyor bir gün ayarlayip gideyim benim disimde çok curuktu Dr kurtaramayabiliriz dişi eğer ağrı şişme olursa gel cekelim demişti birşey olmadı yanı kirilsa gidecek diş bende süt yoğurt tuketmiyorum maalesef süt icmiyorum yoğurt biraz makarnanın yanında falan annem eşim hep kiziyorlar bana ama canim istemiyor
Buyur canım beklerim :)Bende geliyim mi? Rus salatasi mi yoksa bayilirim.
Canim hangi disciye gittin? memnun kaldin mi
İnşallah iyi bi para kazanırda tedavisine yardımı olurBir tanidigimizin kızı var yeni öğretmen oldu birkaç ay evvel rahatsizlanmisti beyninde kist varmış ameliyat oldu facebookta resmini koymuştu saçları sıfıra vurulmuş çok hoş bir kız bugün facebookta paylaşmış kim milyoner olacak var ya ATV de ona katılmış iki haftaya kadar yayinlanacakmis çok sevindim onun adına inşallah iyi bir para kazanır
ya ben yenidoğan takımı,zıbın,body ler, uyku tulumu, battaniye,oyuncak, süt pompası vb. her şeyini saklıyorum esasen, sadece fazla olanları ve hediye gelip giydirmediklerimi verdim, geçen seneki ilk adım ayakkabısını kalite bir yerden almıştık ama giye giye o kadar eskitmiş ki, birine vercek durumda değil:) montunu 2-3 kez giymişti yepyeni duruyor, ben zaten 2. erkek olursa diye genelde unisex kıyafet alıyorum, öyle pembeli kıyafetimiz pek yoktur bizim...bende sadece mont ve ayakkabıları saklarım diyorum onlar biraz tuzlu :)) zaten çok da eskimiyo
yoğurdu ayran yapıp içince çok kolay tüketiliyor üstelik yağları da eritiyormuş, kaşar peynirinde de çok kalsiyum varbenim de hiç aram yokyoğurdu da dediğin gibi yemeklerin üstünde anca yerim. Oda yetmiyo işte dişlere
İnşallah canim moralleri cok bozuktu onu öyle gulerek görünce çok sevindim morali de düzelir bayağıİnşallah iyi bi para kazanırda tedavisine yardımı olur
bende resmen çocuk gibiyim ama ayranda içemiyorum midem bulanıyo. Yakılacak yağım yok ama calsiyuma bolca ihtiyacım var. Peynirin her türlüsünü yiyprum artık ne kadar yiyebilirsemyoğurdu ayran yapıp içince çok kolay tüketiliyor üstelik yağları da eritiyormuş, kaşar peynirinde de çok kalsiyum var
allahım korusun yaKızlar şimdi oğlum dershaneden geldi polis arabası gezerek anons yapıyormuş Türkiye de 25 İzmirde 8 tane canlı bomba varmış kalabalık yerlerden uzak durun diye anons yapiyorlarmis Allah korusun Allah fırsat vermesin cok korkunç ne günlere kaldık
badi zıbın ayıramadım ben zaten o kadar kusan bi bebektiki halleri kalmadı giyicek attığım da çok bi iki özel cicisini sakladım battaniyeleri fln hala kullandığımdan duruyo onları bende vermem sanırım bende hep unisex alırım diyodum ama elimi kolumu pempeden süsten püsten ayıramıyorum :)) ve süt pompası hala kadim dostum onun nasıl büyük bir ihtiyaç olduğunu biliyorum kimseye verememya ben yenidoğan takımı,zıbın,body ler, uyku tulumu, battaniye,oyuncak, süt pompası vb. her şeyini saklıyorum esasen, sadece fazla olanları ve hediye gelip giydirmediklerimi verdim, geçen seneki ilk adım ayakkabısını kalite bir yerden almıştık ama giye giye o kadar eskitmiş ki, birine vercek durumda değil:) montunu 2-3 kez giymişti yepyeni duruyor, ben zaten 2. erkek olursa diye genelde unisex kıyafet alıyorum, öyle pembeli kıyafetimiz pek yoktur bizim...
allahım korusun çocukların psikolojiside iice bozulduKızlar şimdi oğlum dershaneden geldi polis arabası gezerek anons yapıyormuş Türkiye de 25 İzmirde 8 tane canlı bomba varmış kalabalık yerlerden uzak durun diye anons yapiyorlarmis Allah korusun Allah fırsat vermesin cok korkunç ne günlere kaldık
Aynı ben :) o değilde eşim kizima cicili bicili bi mont almak yerine parka aldıya ben yenidoğan takımı,zıbın,body ler, uyku tulumu, battaniye,oyuncak, süt pompası vb. her şeyini saklıyorum esasen, sadece fazla olanları ve hediye gelip giydirmediklerimi verdim, geçen seneki ilk adım ayakkabısını kalite bir yerden almıştık ama giye giye o kadar eskitmiş ki, birine vercek durumda değil:) montunu 2-3 kez giymişti yepyeni duruyor, ben zaten 2. erkek olursa diye genelde unisex kıyafet alıyorum, öyle pembeli kıyafetimiz pek yoktur bizim...
benim eşimde leoparlı mont alıyo :))))Aynı ben :) o değilde eşim kizima cicili bicili bi mont almak yerine parka aldı
Senin eşinin eşi benzeri yok :)benim eşimde leoparlı mont alıyo :))))
aynen canim yazık çocuklarımıza inşallah biter terör olayları daha güzel bir dünya olur inşallah çocuklarım için istiyorum bunubadi zıbın ayıramadım ben zaten o kadar kusan bi bebektiki halleri kalmadı giyicek attığım da çok bi iki özel cicisini sakladım battaniyeleri fln hala kullandığımdan duruyo onları bende vermem sanırım bende hep unisex alırım diyodum ama elimi kolumu pempeden süsten püsten ayıramıyorum :)) ve süt pompası hala kadim dostum onun nasıl büyük bir ihtiyaç olduğunu biliyorum kimseye veremem
allahım korusun çocukların psikolojiside iice bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?