2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
fit kalmanın sırlarını açıklıyosun şu an

Kızlar Ece artık oyuncaklarını paylaşmıyor bugün yigenim Ecenin oyuncaklariyla oynayinca ver ver diye bağırdı hep önceden bir tepki vermiyordu yigenim vermiyordu oyuncaklarını kiskaniyordu şimdi Ece de başladı

mira bayadır öyle biz bile elimize alınca olduğu yerden alma diye bağırıyor başka çocuk gelince eve çok zor oluyo hiçbişiyini vermek istemiyo kandırmak başka dert umarım buda geçici bi dönemdir

Bugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalım

mira bayadır öyle biz bile elimize alınca olduğu yerden alma diye bağırıyor başka çocuk gelince eve çok zor oluyo hiçbişiyini vermek istemiyo kandırmak başka dert umarım buda geçici bi dönemdir
İnşallah canim zaten yigenim çok yapıyordu anneme gittiğimizde annemi eşyaları herşeyi kiskaniyordu ve benim küçük oglumla yigenim arasında sorun yaşıyorduk tabi bunda annemin ve kardesimin aşırı derecede yigenimi savunması her istedigini yapip sen buyuksun demeleri annemin yigenime cok duskun olmasi neden oluyordu bu yüzden ben anneme gitmiyorum fazla gitsem de rahat edemiyorum sürekli problem annem geliyor bize şimdi Ecede de başladı kıskançlık

Canim ya çok kötü olmuş dinlendir biraz göğsünü çok zor ama iyileşmesi lazım benimde göğüs ucum yara ve bazen ısıriyor kucagimda memeyi çekiştirerek emiyor çok aciyor o zaman

Canim ya çok kötü olmuş dinlendir biraz göğsünü çok zor ama iyileşmesi lazım benimde göğüs ucum yara ve bazen ısıriyor kucagimda memeyi çekiştirerek emiyor çok aciyor o zaman
emerken çok zorlanmıyodum sağarken daha kötü oluyodu ama bgn emziremicem artık sanırım feci sızlıyor çünkü

Gökçede yapıyor bazen. Malı çok kıymetli kızımın. Bakicisindan almaya gittiğimde bana gelmeden gidip çantasını alıyor sürükleyerek bana getiriyor öyle sarılıyor bana. Bide bakicisinda duran ayakkabısını hergün giderken almaya kalkıyor akka akka die

Ufff geçmiş olsun canım

Canım yaa baya kötü olmuş içim gitti valla emzirme bence de bi süre. Geçmiş olsun

Kizlar kizimin haline bakarmisiniz sinek isirmisti ya kasiyip duruyor elinde de var

Eklentiler

• IMG_20151117_174935.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Cnm gcmis olsn kotu olmus baya benmde dun catlak vardi kocaman kesilmis gbi kan galmeye basladi ve acidan oluyodm aksam surdm evitamininden smdi banyo yaptm gecmistir aksam emzirnce anlicm bir gun emzirmemis oldm allahtan hira meme bagmlisi degl oglen aklna geldi ama
Kizlar kizimin haline bakarmisiniz sinek isirmisti ya kasiyip duruyor elinde de varEki Görüntüle 1691917 Eki Görüntüle 1691918
stilex varsa sur canm yksa aldr esine kasinmasini aliyo bide kuculuyo hemen sivilceler bocek ve sinek isirigi icn bu jel ben yazn basnda almistm tatile gderken kullandm hep yaznda

Yok canim sağol aldirayim kasiyor sürekli

Ben bu yüzden betülü gündüz uykusunda yatağına koymuyorumki uyanınca kalkıp gelsin beşikten inmeye kalkıyo allah korusun bacağını kaldırıyo yukarı kendini bi çekebilirse yere yapışır

@minnakkartal ay çok geçmiş olsun çok fena olmuş yaa

@yaz yagmuru en kötüsü başlamış sizde de betüld eçok zamandır var normalde oynamadığı oyıncaklar bile kıymete biniyo
Onu geçtim eşim benim telefonu aldın eline kıyamet kopuyo bana geri verince susuyo
Dün misafir vardı kv de telefonumdan niloya açtım izliyo misafir kızda izlicem dedi kızın önüne geçiyoki bakamasın bi de dönüp bakıyo ki bakıyo mu

Ufff geçmiş olsun canım

Canım yaa baya kötü olmuş içim gitti valla emzirme bence de bi süre. Geçmiş olsun

çabuk iyileşir inşallah canim

Kızlar hepinize teşekkür ederim Can'ım iice acımaya başladı bu gece iptal emzirmem diğerindede yarım saat kaldı ucu büzüştü resmen birini ii ederken diğerinden olucam heralde hemen geçer inşallah

@yaz yagmuru canım Bencede kaşıntı için bişi sür mutlaka bide gerçekten çok tatlı çıkmış maşallah

Heyyyy gidi günler hey, bir zamanlar aman ek gıdaya geçicez, geçtik, ne yapıcaz derken bizim oğlan makarnasına mayonez ister oldu Yemekte makarna vardı, beni kaldırdı, kucağına al diye işaret yaptı, dolabın kapağını açtı en üst raftan mayonezi aldı. Eşime götürdü makarnaya sıktırdı. Bakakaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…