- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
fit kalmanın sırlarını açıklıyosun şu an10 dakika sonra benim yoğunluk başlar önce küçük oğlum anne acim 5 dk sonra eşim kapıda vaktım yok kahve içelim gitcem ondan sonra büyük oğlum anne acim dershaneye geç kalcam çabuk hii bu arada Ecenin öğlen yemeği ve uyku saati
Ayy canim ya guldurdun benifit kalmanın sırlarını açıklıyosun şu an
mira bayadır öyle biz bile elimize alınca olduğu yerden alma diye bağırıyor başka çocuk gelince eve çok zor oluyo hiçbişiyini vermek istemiyo kandırmak başka dert umarım buda geçici bi dönemdirKızlar Ece artık oyuncaklarını paylaşmıyor bugün yigenim Ecenin oyuncaklariyla oynayinca ver ver diye bağırdı hep önceden bir tepki vermiyordu yigenim vermiyordu oyuncaklarını kiskaniyordu şimdi Ece de başladı
İnşallah canim zaten yigenim çok yapıyordu anneme gittiğimizde annemi eşyaları herşeyi kiskaniyordu ve benim küçük oglumla yigenim arasında sorun yaşıyorduk tabi bunda annemin ve kardesimin aşırı derecede yigenimi savunması her istedigini yapip sen buyuksun demeleri annemin yigenime cok duskun olmasi neden oluyordu bu yüzden ben anneme gitmiyorum fazla gitsem de rahat edemiyorum sürekli problem annem geliyor bize şimdi Ecede de başladı kıskançlıkmira bayadır öyle biz bile elimize alınca olduğu yerden alma diye bağırıyor başka çocuk gelince eve çok zor oluyo hiçbişiyini vermek istemiyo kandırmak başka dert umarım buda geçici bi dönemdir
Canim ya çok kötü olmuş dinlendir biraz göğsünü çok zor ama iyileşmesi lazım benimde göğüs ucum yara ve bazen ısıriyor kucagimda memeyi çekiştirerek emiyor çok aciyor o zamanBugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
emerken çok zorlanmıyodum sağarken daha kötü oluyodu ama bgn emziremicem artık sanırım feci sızlıyor çünküCanim ya çok kötü olmuş dinlendir biraz göğsünü çok zor ama iyileşmesi lazım benimde göğüs ucum yara ve bazen ısıriyor kucagimda memeyi çekiştirerek emiyor çok aciyor o zaman
Gökçede yapıyor bazen. Malı çok kıymetli kızımın. Bakicisindan almaya gittiğimde bana gelmeden gidip çantasını alıyor sürükleyerek bana getiriyor öyle sarılıyor bana. Bide bakicisinda duran ayakkabısını hergün giderken almaya kalkıyor akka akka diemira bayadır öyle biz bile elimize alınca olduğu yerden alma diye bağırıyor başka çocuk gelince eve çok zor oluyo hiçbişiyini vermek istemiyo kandırmak başka dert umarım buda geçici bi dönemdir
Ufff geçmiş olsun canımBugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
Canım yaa baya kötü olmuşBugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
çabuk iyileşir inşallah canimemerken çok zorlanmıyodum sağarken daha kötü oluyodu ama bgn emziremicem artık sanırım feci sızlıyor çünkü
Cnm gcmis olsn kotu olmus baya benmde dun catlak vardi kocaman kesilmis gbi kan galmeye basladi ve acidan oluyodm aksam surdm evitamininden smdi banyo yaptm gecmistir aksam emzirnce anlicm bir gun emzirmemis oldm allahtan hira meme bagmlisi degl oglen aklna geldi amaBugün sağımda başıma gelen bahsetmiştim çatlağımdan acısı iice azalmıştı kabuk bağlar gibi birden ilk Çekimde kan fışkırdı aksi gibi diğer göğsümü önce sağmıştım sütümde ziyan oldu ve şimdi iice sızlıyor bu bi iki gün emziremem sanırım tek göğüs minik bağımlı nası olcak bakalımEki Görüntüle 1691725
stilex varsa sur canm yksa aldr esine kasinmasini aliyo bide kuculuyo hemen sivilceler bocek ve sinek isirigi icn bu jel ben yazn basnda almistm tatile gderken kullandm hep yazndaKizlar kizimin haline bakarmisiniz sinek isirmisti ya kasiyip duruyor elinde de varEki Görüntüle 1691917 Eki Görüntüle 1691918
Yok canim sağol aldirayim kasiyor sürekliCnm gcmis olsn kotu olmus baya benmde dun catlak vardi kocaman kesilmis gbi kan galmeye basladi ve acidan oluyodm aksam surdm evitamininden smdi banyo yaptm gecmistir aksam emzirnce anlicm bir gun emzirmemis oldm allahtan hira meme bagmlisi degl oglen aklna geldi ama
stilex varsa sur canm yksa aldr esine kasinmasini aliyo bide kuculuyo hemen sivilceler bocek ve sinek isirigi icn bu jel ben yazn basnda almistm tatile gderken kullandm hep yaznda
Canim ben ısırıklara değil de Ecenin gülümsemesine takıldım :) çok tatlı maşallah.Kizlar kizimin haline bakarmisiniz sinek isirmisti ya kasiyip duruyor elinde de varEki Görüntüle 1691917 Eki Görüntüle 1691918
keşke alan biraz geniş olsa kenardaki fermuarını açarım. Ama duvarla dolap arasında yatak. Bende bişeyler döşeyim artık
Koltuğa çıkacam diye halden hale giriyo nasıl çıktı aklım almıyo. Tekrar yatağa koydum apriori gibi izleyim dedim. Ama şımardı yatıp kalkıp durdu.
Hala şoktayım yatağa bakıp bakıp yol düşünüyorum hala. Hiç olmadı uyurken artık yatağı yan değilde dikine çevirip kenardaki fermuarını açarım en azından ordan çıksın
Ufff geçmiş olsun canım
Canım yaa baya kötü olmuşiçim gitti valla emzirme bence de bi süre. Geçmiş olsun
çabuk iyileşir inşallah canim
@minnakkartal geçmiş olsun
Cnm gcmis olsn kotu olmus baya benmde dun catlak vardi kocaman kesilmis gbi kan galmeye basladi ve acidan oluyodm aksam surdm evitamininden smdi banyo yaptm gecmistir aksam emzirnce anlicm bir gun emzirmemis oldm allahtan hira meme bagmlisi degl oglen aklna geldi ama
stilex varsa sur canm yksa aldr esine kasinmasini aliyo bide kuculuyo hemen sivilceler bocek ve sinek isirigi icn bu jel ben yazn basnda almistm tatile gderken kullandm hep yaznda
Kızlar hepinize teşekkür ederim Can'ım iice acımaya başladı bu gece iptal emzirmem diğerindede yarım saat kaldı ucu büzüştü resmen birini ii ederken diğerinden olucam heralde hemen geçer inşallahBen bu yüzden betülü gündüz uykusunda yatağına koymuyorumki uyanınca kalkıp gelsin beşikten inmeye kalkıyo allah korusun bacağını kaldırıyo yukarı kendini bi çekebilirse yere yapışır
@minnakkartal ay çok geçmiş olsun çok fena olmuş yaa
@yaz yagmuru en kötüsü başlamış sizde de betüld eçok zamandır var normalde oynamadığı oyıncaklar bile kıymete biniyo
Onu geçtim eşim benim telefonu aldın eline kıyamet kopuyo bana geri verince susuyo
Dün misafir vardı kv de telefonumdan niloya açtım izliyo misafir kızda izlicem dedi kızın önüne geçiyoki bakamasın bi de dönüp bakıyo ki bakıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?