- 27 Ekim 2012
- 459
- 299
- 83
Allah kolaylık versin canim dersin çok erken basliyormus dişler tamamlanınca daha rahat olur inşallahSelam hatunlarcok ozledim sizi sabah 6.30 da dersim basliyo ve emre hala 40 kere uyaniyo geceleri azi disleri cikti cok zorladi bu defa o kadar yorulmusm ki cuma gunu okuldan gelir gelmez kiyafetmi cikarmadan uzanip kalmisim dusunun halimi. Bakicimiz 15.30 da cikiyo dinleneyim diyorm ama sipa beni gorunce inmiyo ustumden arada okuyup cikiyorum yazmaya firsatm olmuyo cok opuyorum hepinizi
benim kizimda sinirlenince vuruyor canim erken 2 yaş sendromu sanırım mahtuana doğum yaptı haberin varmı bilmiyorum azerikizi hamilekizlar merhaba,kizim 17 aylik olmak üzere. ama öyle inatçı, oyke di kafali ki,dedigi olsun diye ağlama krizine giriyor. bu arada hala bana çok düşkün. bu arada aylard u r yazamiyordum. aramizda hamileler var mi
Benimde kardeşim gircek. Pek çalışmıyo ama ders çalışmayı hiç sevmiyoAyyy bide büyük kızım lise sınavına girecek oda ayrı bi stres yasiyo. Çok yoruluyo sabah 6.5da okula çıkıyo hiç eve gelmeden direk etude gidiyo. Arada iki saat bosluk da geliyo akşam altİda tekrar etüd. 9 da eve giriyo gece 12 ye kadar ders yapıyo. Mahvoldu cocugum sınava 10 gün mü kaldı ne. olsada bitse bu çocukları iyice yarış ati yaptılar. Bu ne biçim sistemse üniversite sınavına hazırlık gibi liseye hazirlaniyoruz
Kardeşin erkek mi canim genelde erkekler böyle oluyor benim oğlum çok hirsliydi 95 e ağlayan kendi kendini cezalandıran bir çocuktu ama ergenliğe girdiğinden beri o hırsı git gide azaldı ben çalışmadan da yaparım psikolojisinde esasen sıkılıyor çalışırken çok çalışmıyor bilmiyorum artık hepimiz için hayirlisi olsunBenimde kardeşim gircek. Pek çalışmıyo ama ders çalışmayı hiç sevmiyozar zor yaptırıyoruz. Bakalım ne olacak.
Kızın çalışıyo baya anlaşılan. İnşallah emeğinin karşılığını alır
Evet canım erkek. Bide 4 çocuğun en küçüğü olunca azıcık herkese nazı geçiyo evde duygu sömürüsüyle kandırıyo. Bi bana pek nazlanmaz. Bende o küçükken üni ye gittiğim için çok görmedi beni ondan. Evde olduğum sene iyi çalıştırmıştım dersleri gayet güzel olmuştu. Ben evlendim konyaya geldim yine bozulduKardeşin erkek mi canim genelde erkekler böyle oluyor benim oğlum çok hirsliydi 95 e ağlayan kendi kendini cezalandıran bir çocuktu ama ergenliğe girdiğinden beri o hırsı git gide azaldı ben çalışmadan da yaparım psikolojisinde esasen sıkılıyor çalışırken çok çalışmıyor bilmiyorum artık hepimiz için hayirlisi olsun
Sağol canım.isimdeyimgucumdeyim çook geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bence fazla bile yapmışsın.. Ben hep 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 1 salata 1 tanede pasta tarzı bişey yaparım.. Bu arada arkadaşının verdigi tarifi denemek istiyorum. Çok lezzetli gibi :)
@mahtuana bebek doğdu demek çok sevindim. Hamile olduğun ilk zamanları hatırladım resmen. Zaman nede çabuk geçiyor.. Rabbim kızlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Bayadir yoktum canım. Gökçede istediği olmayınca ağlıyo yada elindekileri atıyo bana vuruyo :)kizlar merhaba,kizim 17 aylik olmak üzere. ama öyle inatçı, oyke di kafali ki,dedigi olsun diye ağlama krizine giriyor. bu arada hala bana çok düşkün. bu arada aylard u r yazamiyordum. aramizda hamileler var mi
bn hic dakika tutmuyorm cnm kurabiye beyaz oluyo renk degistrmye yakin kapatiyorm parmagmla kontrol ediyorm sertlesmisse tamamdir. 170derece. Malzemelerin hepsni karistriyosn toplanan bi hamur olmuyo elinle parcalar alip sıkip topluyosn yuvarliyosnBunu kaç dk ve derecede pişiriyoruz
geçmiş olsun fıstığa bende sakinleştirmek için emzirmeyi deniyorum sonuç hep başarılı :)düştü çenesini vurdu yere sıpam. Kan geldi ağzından. Ne kadar sert vurduysa diş eti kanamış. Ağlaya ağlaya bi hal oldu. Sakinleşsin diye emziriyim dedim uyudu bu saatte
benim eşimde solak mira ilk başlarda daha çok sol kullanıyodu şimdi sağada yöneldi ama ben sol elinede veriyorum ikisini de kullansın :))Kızlar Eceye kalem verdim ben sağ eline veriyorum o hep sol eline alıp solla karalama yapıyor sanırım solak olacak babası da solak ona mi benzedi i acaba
bizde de aynı 3 azı dişi peş peşe çıkardı sorun yaşamadık sağ alt şişti ucu beyaz ama çıkamadı bi türlü gece inleyerek uyanıyo çıkartsalarda onlarda bizde rahatlasakYigitin üstten sağ sol iki azı dışı de çıkmıştı ama çok zorlanmadı. Geçen hafta sağ alt azı da çıktı. Ama sol taraf şiş çıkaramadı bi türlü ve okadar zorlaniyoruzki dün gece hiç durmaksizin 1.5 saat agladi.aşağıdan kayinvalde çıktı geldi gecenin 1 inde ağlama sesine.noluyo hastami diye.aksama kadar çok huysuzdu sürekli paçamda dolandı yemek de yemiyo.allahım çıksa da çocuk rahatlasa diye dua ediyorum sürekli.
hemen hemen çoğu öyle 2 yaş sendromu yavaştan yükleniyo sanırım :)kizlar merhaba,kizim 17 aylik olmak üzere. ama öyle inatçı, oyke di kafali ki,dedigi olsun diye ağlama krizine giriyor. bu arada hala bana çok düşkün. bu arada aylard u r yazamiyordum. aramizda hamileler var mi
canım bi paket demişsin ya pek anlamadığımdan soruyorum kutudan iki tane çıkıyo bi kutu mu yoksa o iki taneden birini mi kullancaz ay inşallah anlarsın beni mutfak dilinden çok uzağımKendm gbi birisini buldm:) ben bir kisi bile gelse yapiyorm birsuru sey snra esmle oturp yiyoruz:)) pogca yapma bnce borek yeterli okdr kolay bi kurabiye tarifi bliyormki acil durumda yapiyorm hep.
Bir paket krem santi toz bir su bardagi svi yag uc su bardagi un
Agizda dagiliyo cok begeniliyo herkes tarif istiyo hazir un kurabiyeleri gbiymis bnde utaniyorm valla bukdr kolay seyi sylemeye:)
Cok basit engelleyemicen ben besigin etrafına neler koydum düşerse yine diye umutta beni korkutuyor mutfağa arkamdan sessizce geliyo arkami bi dönüyorum ki ordan siritiyor:)Gökçe uyuyodu bende iş yapıyodum akşam misafirim var diye.
Birden gökçenin uzaktan kumandalı arabası geçti korifordan. Aklım çıktı resmen. Koridora geçtim bi baktım gökçe elinde kumandayla sırıtıyo.
Bu sıpa park yataktan nasıl çıktı. Boyu bile yetişmez. Basacağı bi yerde yok. Ya düşseydi. Halı bile yok yatağının önünde.
Uyurkende rahat yok artık. Ben nasıl engellicem bu çocuğun ordan inmesini
Park yatak çok derin aslında nasıl çıktı acabaGökçe uyuyodu bende iş yapıyodum akşam misafirim var diye.
Birden gökçenin uzaktan kumandalı arabası geçti korifordan. Aklım çıktı resmen. Koridora geçtim bi baktım gökçe elinde kumandayla sırıtıyo.
Bu sıpa park yataktan nasıl çıktı. Boyu bile yetişmez. Basacağı bi yerde yok. Ya düşseydi. Halı bile yok yatağının önünde.
Paketten ikitane cikiyo ya sn birtanesini koycaksn cnmcanım bi paket demişsin ya pek anlamadığımdan soruyorum kutudan iki tane çıkıyo bi kutu mu yoksa o iki taneden birini mi kullancaz ay inşallah anlarsın beni mutfak dilinden çok uzağım
keşke alan biraz geniş olsa kenardaki fermuarını açarım. Ama duvarla dolap arasında yatak. Bende bişeyler döşeyim artıkCok basit engelleyemicen ben besigin etrafına neler koydum düşerse yine diye umutta beni korkutuyor mutfağa arkamdan sessizce geliyo arkami bi dönüyorum ki ordan siritiyor:)
Koltuğa çıkacam diye halden hale giriyo nasıl çıktı aklım almıyo. Tekrar yatağa koydum apriori gibi izleyim dedim. Ama şımardı yatıp kalkıp durdu.Park yatak çok derin aslında nasıl çıktı acaba
En azından dusme riski olmaz fermuari acarsan oradan çıkarkeşke alan biraz geniş olsa kenardaki fermuarını açarım. Ama duvarla dolap arasında yatak. Bende bişeyler döşeyim artık
Koltuğa çıkacam diye halden hale giriyo nasıl çıktı aklım almıyo. Tekrar yatağa koydum apriori gibi izleyim dedim. Ama şımardı yatıp kalkıp durdu.
Hala şoktayım yatağa bakıp bakıp yol düşünüyorum hala. Hiç olmadı uyurken artık yatağı yan değilde dikine çevirip kenardaki fermuarını açarım en azından ordan çıksın
hay allahım ya şunların aklından bi tutam rica edicemGökçe uyuyodu bende iş yapıyodum akşam misafirim var diye.
sağol canımPaketten ikitane cikiyo ya sn birtanesini koycaksn cnm
Ayrica bu kurabiye hic bayatlamiyo dolapta uzun sure durabiliyohay allahım ya şunların aklından bi tutam rica edicem
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?