aynen canim ustteki sürekli hali çırpar alttaki gürültü eşime diyorum sansima bak beni buldular diye ustteki hazirana kadar kalabilir mis tasinacakti ama belli değil toplantı yaptım bugün alttaki kadınla konuştum rahatsizligimi anlattım o da karşı dairesindekilerin carptigini bazen de onlarinkinin ceryan yaptığı için carptigini söyledi bende eğer kapınin kolunu tutarak kapatirsaniz ceryan yapsa bile çarpmaz dedim daha dikkatli oluruz dedi ama hiç ümidim yok daha öncede söylemiştim değişen birşey olmadı niloya bebeği ben oyuncakcilara baktım hiçbir yerde bulamadım derken seyyar bir oyuncakçıda gordum öyle sokak arasından aldimben ı ılk dogdugundan berı ayrı odada yatar canım.dogdugunda ılk 2 hafta ben onun odasında yattım cekyatta, hem daha alcaktı daha ıyı gelıyordu bana . sonra problem olur dıe hıc yatak odamızda yatmadı. bazen annemlerde kalınca aynı odada yatıyoruz ayh bır turlu uyuyamıyoruz en ufak bır donmemde yada o dönse ben uyanıyorum , o uyanıyor. bız hıc aynı yerde uyuyamayız :) velhasıl hıc uzülme canım nıye uzuluyorsun kı :)
bız senınle aynı yerde oturalım canım. nedır bu cektıgımız anlamadım. benım bır sonrakı evım kısmetse işallah en ust kat, yada en guzelı tek katlı bır ev bulsam super olucak. bu apartmandada sankı bütün manyakları toplayıp koymuslar hepsı ayrı bır manyak. bıde kımseyı tanımıyorum hırlımı hırsızmı. burda ole yonetıcı vs yok ( bıldıgım kadarıyla ) kım kime dumduma burasıişallah en kısa surede kurtuluruz bunlardan canım
bu arada nıloya bebegı nerden aldınız ? bende ıstıyorum ama ben goremedım gercı avm ye bakıyoruz ole cok bır yerede gıttıgımız yok ama ...
sondan gırdım kızlar o yuzden sondan ole gorduklerıme yazdım, gerısını okuyamadım . işallah aralıgın ılk haftasından sonra doncem aranıza :)
Ay çok iyi olmuş canım hadi hayırlısı yükün hafiflemiştir inşaallahKızlar yöneticiliği devrettim oh dünya varmış kurtuldumyine bebeği olan birisi çıktı kurada
Biz 18 aylık olduk sizinki ne kadarlık şimdi dokundum daha kapanmamışArkadaşlar bisey soracağim bebeklerinizin bıngıldağı kapandımı. Bizimki hala açık doktorumuz kalsiyum yüksek çıktığı için dviti 3 ay oldu kestirdi ama sağlık ocaği bıngıldak açık kullanmanız gerekiyor dedi. Bu arada doktorumuzda hastaneden ayrildi tekrar ona soramıyorum
Aa küsmüşmüydünüz ki neyse barışmışsınız sevındim canım yiğenine rabbım şifa versın inşallahamin canim sağol esim de özür diledi baristik bende uzatmadim
Ay ay masallah çok güzelleşmiş elbise şaşırtıcı şekilde dar da olsa olmuş kesın manken olacak bu kızEki Görüntüle 1695716 elbisemizi ilk giydiğimiz fotoyuda paylaşmadan geçmiyim o Zaman 6 buçuk aylık ve 17 aylık Mira kız aynı elbisesiyle 9-12 elbise anlamadığım o halindede çok büyük durmuyo şimdide küçük olmuyo
Geldimi misafırlerın nasıl gectı inşaallah zorlanmamışsındırAnkarada bi akraba var. Annemin kuzeni ama benimle yaşıt. Kendi kuzenim gibi. Dün aradı konyaya gelcez gezmeye cumartesi günü. Burda kendi kuzenide var o gün onlarda kalcaklarmış. Pazar günüde bana uğrayacaklarmış. Akşam dönceklermiş. Bende buyrun tabi beklerim dedim.
Bu gün tekrar aradı kendi kuzeni şehir dışında olcakmış. Sana kaldık haha dedi :) bende buyrun dedim.
Ben utanırım bunu demeye insan bi müsait misiniz falan diye sorar. Yatılı misafir ağırlıcam ilk defa. Hemde gökçeyle. Bi akşam çayında canım çıktı. Akşam yemeği çay sabah kahvaltı altından kalkarım inşallah
eşimlede küsüz bi de nasıl olcak bilmiyorum
Canım inşallah alisir hemen. Ben de tam olarak ayirirken etkilendim baya kötü hissettim ama o da rahat ben de şimdi. Tabi arada yanıma alıyorum yine sıkıntılı durumlarda. Yerine alismasi 1 hafta filan sürmüştü kerem alpin. Besigin içinde uyanınca ağlıyordu etrafa bakıp. Alistiktan sonra sesleniyor bana bekliyorSabahın nurunda uyandık ilk oda günümüz iyiydi yine uyandı ama yanımdakine göre azdı yerini yadirgadi biraz sanırım besigini taşımadim yer yatağı yapmıştım alisacak inşallah
benim kuzenimin bebeğindede erken kapanma mevcut. O yüzden biraz araştırmıştık konuyu. Genelde üstteki doktorların kontrol ettiği bıngıldak 6-18 ay aradında kapanıyomuş. Erken kapanması ya da geç kapanması da görülebiliyomuş. Bu bi soruna bağlı olarakta gerçekleşebilirmiş tamamen normalde olabilirmiş. Bıngıldak kapanmadı diye direk d vitamini eksikliği olduğu anlamına gelmiyomuş yani. Başka bi sorunda olabilirmiş hiç bi sorun olamayada bilirmiş. Bence bi doktora gidin içiniz rahat etsin.Arkadaşlar bisey soracağim bebeklerinizin bıngıldağı kapandımı. Bizimki hala açık doktorumuz kalsiyum yüksek çıktığı için dviti 3 ay oldu kestirdi ama sağlık ocaği bıngıldak açık kullanmanız gerekiyor dedi. Bu arada doktorumuzda hastaneden ayrildi tekrar ona soramıyorum
ohh iyi olmuş. Yeni yöneticininde allah yardımcısı olsun artıkKızlar yöneticiliği devrettim oh dünya varmış kurtuldumyine bebeği olan birisi çıktı kurada
Geldiler canım bi saat öncede yolcu ettik.Geldimi misafırlerın nasıl gectı inşaallah zorlanmamışsındır
Hadi güzel gecmiş sen zaten becerıklısın halletmişsin canımGeldiler canım bi saat öncede yolcu ettik.
Baya yoruldum bu günde konyayı gezdirdik gökçenin peşinde koşcam diyr canım çıktı. Ama evdeyken eşim çok yardımcı oldu korktuğum kadar zorlanmadım.
Misafir geleceğinde telaş oluyorum hep ama sanırım memnun ayrıldılar. Yorulduğumada değdi
bizmki cok oldu kapanali 13 14 aylikken tamamen kapanmistiBiz 18 aylık olduk sizinki ne kadarlık şimdi dokundum daha kapanmamış
Gokceye 20 21 büyük geldi :)Eki Görüntüle 1697219 Eki Görüntüle 1697220 kızlar bugün Eceye çarık çorap aldım bir tane aldım memnun kalırsam yine alırım 22-23 numara arkasında hafif bir boşluk kaldı ayaklar maşallah fırıncı küreği gibi olunca:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?