2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O da doğru işte bu kadar mükemmel yapıyo işlerini insanlar bir burun akıntısına bin tane tahlil yaparlar ama başka bi konuda yok bişeyi der gönderirler ondan sonra adımız evhamlıya çıkar bi de

bnde gordm cok uzldm zehirli ishalmis sebebi.benm benm babanem zehirli ishalden olmustu ishalden cok korkarm zaten bde atesten
Off o zehirli ishal o kadar beter bişey ki. Ben ortaokula giderken olmuştum. Sabaha kadar yıkadılar. muhtemelen ılıktı su ama ateşim olduğu için bana buz gibi geliyodu. Bağırsaklarımı kontrol falan edemiyodum. 2 gün hastanede serumla yattım. İlk günü hiç hatırlamıyorum baygınmışım. 2 günün sonunda hastaneden çıktım. Eve gidene kadar arabada yarım saatte 4 kez altıma kaçırdım yine. Hasta beziyle gezdim bi iki gün daha. Ufacık bebek ya çok üzüldüm. Zehirli ishal cidden çok kötü

O da doğru işte bu kadar mükemmel yapıyo işlerini insanlar bir burun akıntısına bin tane tahlil yaparlar ama başka bi konuda yok bişeyi der gönderirler ondan sonra adımız evhamlıya çıkar bi de
3-4 sene önce bayramın ikinci günüydü oglumun atesi kulak ağrısı vardı bize yakın olan bir kbb hastanesine götürdük sözde Dr muayene edip sinüzit teşhisi koydu antibiyotik verdi bir hafta sonra çocuk anne kulağım diye havaya zıplayıp ağlıyor aradım hastaneyi durumu anlatıp ortalığı ayaga kaldırdım bu çocuk antibiyotik kullanıyor ne için kullanıyor neden bu çocuğun kulağı bu kadar ağrıyor diye beni halkla ilişkilere bagladılar aynı şekilde ona da söylendim üstelik muayene ücreti yüksek bir hastane bana gelin sizi hastanemizin ortagı olan en iyi Dr za yönlendirelim muayene ücreti almayacağız dedi ben bir de ücretmi vercem dedim gittik Dr baktı çocuğun kulağında sıvı birikmiş zarını delmek üzereymiş tüp takılması gerek dedi gün verdiler sonra tüp takıldı çocuğa sinüzit dedi çocuk kulağını kaybediyormuş neredeyse ki aynı hastane de ilk gittiğimiz Dr eşimi ameliyat etti burundan kemik aldı kıkırdagı deldi ikinci Dr düzeltti güya yine aynı şikayet devam ediyor adam boş yere iki kez ameliyat oldu çok acı çekti yazıklar olsun onların doktorluguna çevremde herkese söylüyorum sakın sakın oraya gitmeyin diye

Arkadaşlarımmm selamm
Biz hala hastyız 1 kutu antibiyotik içtim agzım burnum kurudu valla. Rüzgarım biraz daha iyi ama anne anne diye aglıyorr sürekli gündüzleri. Geceleride 1 saatte bir uyanmaya basladı. Bu hastalıklar derdinden cok konsantre olamadım çekilişe ama yinede hazırladım bişi ler :))

Büyk ihtimal kargom yarın ulaşır inşalah küçük bir mutluluk yaratmış olurum yarın herkes beklesinnnn:))))

Ooooo hadi bakalım.. Senin meraklı kurbanında rahata erer artık

Eşime paketi verdim kargoya vermesi için onunda bir tanıdığı var ptt kargoda çalışıyor o ben veririm demiş almış yarın verecekmiş bugün geç olmus eşime dedim bakarmı içine eşim saçmalama dedi ne bileyim ya merak bu hediyeye bakması önemli degilde içinde mektup var onu okumasın ben yaz yagmuru yazıyor çocukta başka birşey sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…