Ozelden vriyormAy benim içimde çok kalan şey var kurbanım lütfen affet benibi de mail adresini ver sana bisi yollucam
Bizmkide tartilmadi eliyle tartti:)Bence ebatina baktı söyledi tartmadi hiç
Üniversite anlaşma vardır belkibende şimdi sordum bizim muhaberata 15-16 lira tutar dedi niye o kadar az ki o zaman onuda aybaşında verirsin dedi bide :))
Tamam verin ozelden hepinize yollucamOzelden vriyorm
Cnm anlasma oldgu icn indrmli oluyoÜniversite anlaşma vardır belki
aa doğru olabilir personel indirimi vardır kesin yani inşallahÜniversite anlaşma vardır belki
izin vermiyodu ya noldu ne bu heves deseydin :)Ay yarına ulaşır mı acaba ben çok heyecan yaptım. Eşimde arayıp soruyo herkes göndermiş mi. Ne göndercekler acaba diye
Gelen geldi desin ama herkesin gelsin ondan sonra açıklayalım :)kargosu gelen yazsın ya banane ben daa beklemek istemiyorum ölim mi meraktan he ölim mi
banaysa 25inden önce olsun diye baskı yap çünküm o gün izinliyim ve pazartesiye kalırYalnız benim kağıtta öngörülen teslimat 25 i yazıyo öyle bişey olmaz inş intten takip edicem inş yarın teslim edilir
bende balığı duymuştum. Hayri gözlükgiller söylemişti tv de. Ergenlik çağında boyu uzamayan çocuğu için sormuştu bi kadın. Haftada iki kere balığın sırtındaki siyah yerden yesin de işti. Balığın adını da söyledi ama hatırlamıyorum şuan. Sen hangi balığı veriyosun canımHira ya hamileyken gunde bir lt sut iciyodm bir yasina grdkten snrada hergun yarm lt sut veriyorm ona genellkle 150 200 ml gece yatarken veriyorm ve haftada iki kere balign sirt kismini yani siyah kismini veriyorm bana dktorumz demsti boy uzatyo diye surekli veriyorm ben hiraya faydasi oldgnu dusnuyorm
aynısını dedim ben adres tlfn verme diye dedim diyo :)izin vermiyodu ya noldu ne bu heves deseydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?