2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bende şimdi sordum bizim muhaberata 15-16 lira tutar dedi niye o kadar az ki o zaman onuda aybaşında verirsin dedi bide :))

Hediye için zamanımız azdı bence kızlar bakıyorsun hemen birşey bulunmuyor beğenmiyorsun keşke daha önceden yapsaydık benimde içimde kalan birkaç şey var birşey yapacaktım yetişmedi

Bende verdim kargomu ptt ye iyiki kutu almışım bidaha koliye koyayım dedim yokmuş kargo poşeti de yokmuş rezalet yani götürdüğüm torbaya bantladı bileydim sevmesemde yurtiçine verirdim benim ki 2.5 kiloymuş bi de boyuna baktı kutunun 15 tl tuttu

Yalnız benim kağıtta öngörülen teslimat 25 i yazıyo öyle bişey olmaz inş intten takip edicem inş yarın teslim edilir

bi de gerçekten hediye için en az iki üç ay lazımmış
Yalnız benim kağıtta öngörülen teslimat 25 i yazıyo öyle bişey olmaz inş intten takip edicem inş yarın teslim edilir
banaysa 25inden önce olsun diye baskı yap çünküm o gün izinliyim ve pazartesiye kalır

bende balığı duymuştum. Hayri gözlükgiller söylemişti tv de. Ergenlik çağında boyu uzamayan çocuğu için sormuştu bi kadın. Haftada iki kere balığın sırtındaki siyah yerden yesin de işti. Balığın adını da söyledi ama hatırlamıyorum şuan. Sen hangi balığı veriyosun canım

izin vermiyodu ya noldu ne bu heves deseydin :)
aynısını dedim ben adres tlfn verme diye dedim diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…