Neyin kafası hatun bu :)bilgisayarıma foto atıcam deminden beri telefon bağlantısı çıkmıyo izinler aletler herşeyi kontrol ettim yok meğer telefonumu bilgisayardan şarj etmiyomuşum prizdeymiş
Bizimde iş yerine gidecek eşime tembihleyeyim açma diyeBende çatlarım aldığım gibi buraya yazmazsam.
O değilde eşime gidecek kargo. Sen görmeden ben görücem hahaha eve gelene kadarda söylemicem kim olduğunu ne geldiğini diyo
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelereHerkese hayırlı kandiller.. Ve bugün benim doğum günümbu arada eşim birazdan kargoya verecek hediyleri..
@yaz yagmuru bende salgın vardır düşünüyorum.. Çok geçmiş olsn..
bncdeGelen geldi desin ama herkesin gelsin ondan sonra açıklayalım :)
ne yiyosak hep sirt kismini hiraya veriyorm hamsinin ble ama haftanin bir gunu ona somon yapiyorm ikinci balik gnude biz hangi baligi yersek onu yiyobende balığı duymuştum. Hayri gözlükgiller söylemişti tv de. Ergenlik çağında boyu uzamayan çocuğu için sormuştu bi kadın. Haftada iki kere balığın sırtındaki siyah yerden yesin de işti. Balığın adını da söyledi ama hatırlamıyorum şuan. Sen hangi balığı veriyosun canım
aynısını dedim ben adres tlfn verme diye dedim diyo :)
Bncde hediyeleri siz acn keyifli olsnBizimde iş yerine gidecek eşime tembihleyeyim açma diye
uykusuz anne kafası cicim buNeyin kafası hatun bu :)
bende yazıcim hatta herkes yazsın ya daha uzatırsak küserim bi daa oynamamBende çatlarım aldığım gibi buraya yazmazsam.
O değilde eşime gidecek kargo. Sen görmeden ben görücem hahaha eve gelene kadarda söylemicem kim olduğunu ne geldiğini diyo
hele kargolar ulaştıkçaBugün daha heyecanlı sanki kızlar
Yalnız benim kağıtta öngörülen teslimat 25 i yazıyo öyle bişey olmaz inş intten takip edicem inş yarın teslim edilir
bende dün gördüm çok üzüldüm allah sabırlar versin dayanma gücü versinİg de serrose diye bi kadın var gördünüzmü bilmiyorum youtube da falan videolarını paylaşıyomuş kızının japonyada yaşıyolar geçen ishal olmuş çocuk doktora götürmüşler bişey yok deyip göndermiş 2 gün sonra ölmüş daha ölüm neden bell değilmiş 7 aylık bi de hatta kk da da konusu var efsun muş adı artık herşeye o kadar dikkat etmek lazım ki ishal deyip geçmicen
Evet ben de o yüzden açma diycem söylersem açmaz zatenBncde hediyeleri siz acn keyifli olsn
Nasıl farkedilmemiş ilginç yanibende dün gördüm çok üzüldüm allah sabırlar versin dayanma gücü versin
ishal gerçekten tehlikeli biliyosunuz mira rota virüs oldu yine diyorum iyiki aşısını yaptırmışım o kadar zordu ki o bi kaç gün serumsuz kendine gelemedi
bnde gordm cok uzldm zehirli ishalmis sebebi.benm benm babanem zehirli ishalden olmustu ishalden cok korkarm zaten bde atestenİg de serrose diye bi kadın var gördünüzmü bilmiyorum youtube da falan videolarını paylaşıyomuş kızının japonyada yaşıyolar geçen ishal olmuş çocuk doktora götürmüşler bişey yok deyip göndermiş 2 gün sonra ölmüş daha ölüm neden bell değilmiş 7 aylık bi de hatta kk da da konusu var efsun muş adı artık herşeye o kadar dikkat etmek lazım ki ishal deyip geçmicen
ilginç değil aslında bizde yazıyoruz burda acile gittik şöyle dedi ertesi gün kendi doktoru böyle dedi en basiti miranın rota virüsü sabah doktora gittik bi ilaç verdi kusmazsa eve git dedi kusarsa serum demişti 2 günlük ishalli çocuğa sonuçta kusuyoda ne kadar sıvı kaybı olmuştur neyse tahlil için bekle bekle idrar yok eve döndük minicik bir çiş oda rengi koyu ben anladım susuz kaldığını serum için acile gittik oradaki doktor idrar yolu enf dedi antibiyotik verdi miranın doktorunu aradım asla kullanma dedi ertesi gün ishal devam edince içim rahat etmedi kakasını kendim gönderdim tahlile ve dan dan rota virüsü kimse şüphelenmedi bile o yüzden çocuklarımız allaha emanetNasıl farkedilmemiş ilginç yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?