2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gelen geldi desin ama herkesin gelsin ondan sonra açıklayalım :)
bncde

ne yiyosak hep sirt kismini hiraya veriyorm hamsinin ble ama haftanin bir gunu ona somon yapiyorm ikinci balik gnude biz hangi baligi yersek onu yiyo

Neyin kafası hatun bu :)
uykusuz anne kafası cicim bu

Bende çatlarım aldığım gibi buraya yazmazsam.
O değilde eşime gidecek kargo. Sen görmeden ben görücem hahaha eve gelene kadarda söylemicem kim olduğunu ne geldiğini diyo
bende yazıcim hatta herkes yazsın ya daha uzatırsak küserim bi daa oynamam

Bugün daha heyecanlı sanki kızlar
hele kargolar ulaştıkça

Yazinda kargom geldi yazn kimden oldgu yazilirsa mesela anlasilir kargosu iletilmeyenler icn suprizi kacar onlar icn. Banada kargocu iki gun surer dedi normalde bir gunde gdiyomus ama yilbasi nedenyle yogunluk oluyomus

İg de serrose diye bi kadın var gördünüzmü bilmiyorum youtube da falan videolarını paylaşıyomuş kızının japonyada yaşıyolar geçen ishal olmuş çocuk doktora götürmüşler bişey yok deyip göndermiş 2 gün sonra ölmüş daha ölüm neden bell değilmiş 7 aylık bi de hatta kk da da konusu var efsun muş adı artık herşeye o kadar dikkat etmek lazım ki ishal deyip geçmicen

bende dün gördüm çok üzüldüm allah sabırlar versin dayanma gücü versin
ishal gerçekten tehlikeli biliyosunuz mira rota virüs oldu yine diyorum iyiki aşısını yaptırmışım o kadar zordu ki o bi kaç gün serumsuz kendine gelemedi

Nasıl farkedilmemiş ilginç yani

bnde gordm cok uzldm zehirli ishalmis sebebi.benm benm babanem zehirli ishalden olmustu ishalden cok korkarm zaten bde atesten

Nasıl farkedilmemiş ilginç yani
ilginç değil aslında bizde yazıyoruz burda acile gittik şöyle dedi ertesi gün kendi doktoru böyle dedi en basiti miranın rota virüsü sabah doktora gittik bi ilaç verdi kusmazsa eve git dedi kusarsa serum demişti 2 günlük ishalli çocuğa sonuçta kusuyoda ne kadar sıvı kaybı olmuştur neyse tahlil için bekle bekle idrar yok eve döndük minicik bir çiş oda rengi koyu ben anladım susuz kaldığını serum için acile gittik oradaki doktor idrar yolu enf dedi antibiyotik verdi miranın doktorunu aradım asla kullanma dedi ertesi gün ishal devam edince içim rahat etmedi kakasını kendim gönderdim tahlile ve dan dan rota virüsü kimse şüphelenmedi bile o yüzden çocuklarımız allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…