Kutunun fotosunu öyle güzel çekmişsin ki hiç bişey okunmuyoDemekki ben kime çıksam iki yandan toka alıcakmış ne kdr kolay bir kurbanmışımama bakalım bir o kadar kolay bilinir zanlımıyım
Bende miranın tokalarına benzettim :)Öykünün tokaları Mira tarzı sanki @oslew e sen aldın galiba canım ayy Dedektif oldum resmen heryerden birşey buluyorum
Var canım @yaz yagmuru @hiraysen varHadi söyleyelim artıkkk.. Kargosu gelmeyen kaldı mı ki ?
tabi yaa tabiHadi söyleyelim artıkkk.. Kargosu gelmeyen kaldı mı ki ?
Kızlar biz ev için kredi çekmiştik ziraatten 6 sene önce falan kredi cekerken ödediğimiz dosya masrafı başvuru halinde iade ediliyordu eşime sürekli söylüyordum başvuru yap alalım fazladan alınan parayı diye bugün eşim gitmiş bankaya form doldurmuş inşallah alabiliriz sanırım 1.500 civarı yapıyor çevrenizde alan varmı kredi çekerken bankanın almış oldugu dosya masrafı parası
senin kargon ulasmismi peki cnmVar canim.ablam bankaci geri oduyoruz demsti.
Ben o kadar susleyemedim
Benim de kargom gelmedihastaym zaten uyumusum okuldan gelince.yarin gelr benmki uzak oldgm icin bugun beklemiyodm zaten
İnşallah bizde alırız canımVar canim.ablam bankaci geri oduyoruz demsti.
Ben o kadar susleyemedim
Benim de kargom gelmedihastaym zaten uyumusum okuldan gelince.yarin gelr benmki uzak oldgm icin bugun beklemiyodm zaten
Bence de bizde tahmin ederizHediyelerniİ koyablrsnz ama kmsen geldgni yazmayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?