Anlaşılıyor mu canım hani eşimin adıyla gelecek ya sorun falan olmasın diye yazdım@yaz yagmur
@yaz yagmuru tüm detayları yazmıssın bi tek alıcı kısmı kalmış cnm onuda yazıver tam olsun:))
İçindekileri de açtık :) bizden de kocaman kocaman teşekkürler.. Yalnız hiç tahmin etmedigim kişiden geldi..
senin kargon ulasmismi peki cnm
Benm o dmiiYok canim yarin ulasck insallahzanlim beklesin
Olabilir Canım bir iki saat bekle bakalım dolsun birazKızlar az önce Ece emmek istedi sag göğsümü emdi bir süre bir ara çekildi göğsümün ucunu sıktım süt gelmiyor bir daha bir daha sıktım gelmedi sola baktım geldi onu emiyor şimdi neden gelmiyor ki emdiği için kalmadı mı acaba
Bana yollayabilirsiniz bitane dahaBir ipucu verym sen degilsin beybisi
Ece durursa tabi bir daha geldi meme diye niloyayi açıp kaçtım yanından bir de benim gogsum pek dolmuyor canım öyle çok sutum yok sanırımOlabilir Canım bir iki saat bekle bakalım dolsun biraz
Oslew koydu minnakkartal akaibu ve sen varsın koymayan bence paylasin kızlar herkes geldikçe paylassinHediyelerin resmini koyalım mı yoksa herkesin ki gelsin öyle mi ?
bncede koyun kizlarHediyelerin resmini koyalım mı yoksa herkesin ki gelsin öyle mi ?
Kestaneye dadandm yoksa burdaym yani:)Sakinlesti burası:))
Hediyelerin resmini koyalım mı yoksa herkesin ki gelsin öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?