- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
10 seneyi geçmemiş olması gerekiyo sanırım hepsi ödeniyoHer türlü kredinin masrafı geri ödeniyo mu acaba kızlar? Biz ihtiyaç kredisi çekmiştik fazla bi mebla değildi gerçi ama zaten sıkışıyoruz 300-500 gelse bi iki aylık doğalgaz masrafımız çıkar
Sağol canım söyleyeyim eşime o zaman 2 sene olmadı daha bizim10 seneyi geçmemiş olması gerekiyo sanırım hepsi ödeniyo
Bizmde iki sene olmadi dha bnde soyliym geldgndeSağol canım söyleyeyim eşime o zaman 2 sene olmadı daha bizim
Evet ödeniyor cnm arkadaşalrım kaç milyar geri aldılar hepHer türlü kredinin masrafı geri ödeniyo mu acaba kızlar? Biz ihtiyaç kredisi çekmiştik fazla bi mebla değildi gerçi ama zaten sıkışıyoruz 300-500 gelse bi iki aylık doğalgaz masrafımız çıkar
Eşim kredi çektiğimiz bankaya gitmiş canım form vermişler onu doldurmuş bizim çektiğimiz birkaç kredi daha var aslında eşime onlara da git sor soruştur dedim yapı krediden de alabiliriz dedi haksız yere alınan para var ortada koskoca hakim hakkını arayıp alıyorsa biz neden aramayalım çocuklarımın egitime harcarım o parayıNapmak gerekiyo kizlar kredi icn. Kredi cekilen bankayami gdip basvuruluyo gecen senekide alinirmi
Tbikide nye birakcaksinizki bnde syledim smdi gdicm dedi insllah alirsnz canmEşim kredi çektiğimiz bankaya gitmiş canım form vermişler onu doldurmuş bizim çektiğimiz birkaç kredi daha var aslında eşime onlara da git sor soruştur dedim yapı krediden de alabiliriz dedi haksız yere alınan para var ortada koskoca hakim hakkını arayıp alıyorsa biz neden aramayalım çocuklarımın egitime harcarım o parayı
İnşallah canımTbikide nye birakcaksinizki bnde syledim smdi gdicm dedi insllah alirsnz canm
Eşim kargo kağıdını verdi şimdi gönderen arkadaş eşimin adını yazmış yani benim hediyem eşimin adıyla gelecek şaşırmayın kızlar birde çocuk orada çalıştığı için personel indirimi yaptırmış 10 lira almış eşimden
ay çok güldüm buna ya360 mesaji bi cirpida okudum heyecanla hala bisey ogrenebilmis degilim
Geldimi kargonay çok güldüm buna ya
Yok canım eşim biraz gecikecekmiş. Kukumakuşu gibi oturmuş bekliyorumGeldimi kargon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?