2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Her türlü kredinin masrafı geri ödeniyo mu acaba kızlar? Biz ihtiyaç kredisi çekmiştik fazla bi mebla değildi gerçi ama zaten sıkışıyoruz 300-500 gelse bi iki aylık doğalgaz masrafımız çıkar

10 seneyi geçmemiş olması gerekiyo sanırım hepsi ödeniyo

Napmak gerekiyo kizlar kredi icn. Kredi cekilen bankayami gdip basvuruluyo gecen senekide alinirmi

Evet ödeniyor cnm arkadaşalrım kaç milyar geri aldılar hep

Napmak gerekiyo kizlar kredi icn. Kredi cekilen bankayami gdip basvuruluyo gecen senekide alinirmi
Eşim kredi çektiğimiz bankaya gitmiş canım form vermişler onu doldurmuş bizim çektiğimiz birkaç kredi daha var aslında eşime onlara da git sor soruştur dedim yapı krediden de alabiliriz dedi haksız yere alınan para var ortada koskoca hakim hakkını arayıp alıyorsa biz neden aramayalım çocuklarımın egitime harcarım o parayı

Tbikide nye birakcaksinizki bnde syledim smdi gdicm dedi insllah alirsnz canm

Eşim kargo kağıdını verdi şimdi gönderen arkadaş eşimin adını yazmış yani benim hediyem eşimin adıyla gelecek şaşırmayın kızlar birde çocuk orada çalıştığı için personel indirimi yaptırmış 10 lira almış eşimden

Y yaz yagmur

@yaz yagmuru tüm detayları yazmıssın bi tek alıcı kısmı kalmış cnm onuda yazıver tam olsun:))

Hediyelerimi açamadım dahaaa meraktan ölüyorum. Helmeyenlerinki ayrı zulüm benimki ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…