2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hangi kargo canm iyi cabuk gitmis kargon ptt ylemi gnderdn
Yok canm arasla yolladim

Ben mi bekleyin cnm :)))

Bilemiyorum

Emre pisik olunca gece uykusu bolunmuyo canm.donusumlu suruyorum kremleri.kaka yapmissa poposunu yikayip kurutuyorm.iyice kuruyunca kremleyip bagliyorum bezini.bikac gun suruyo bizmki

Nolmus ya

Ne kinamasi az bile soylemissin lanet olsun onun gibi insana el kadar cocuklara nasil kiyabilmis bu kadar vicdansiz pislik.
Ne cok zor durumda olan insanlar var Allahim yardimcisi ol hepsinin

Bizde bu gece hiç uyumadık kakasini takip et canım bol su ver, bazen dis yapiyor, hala huysuz olursa doktora gotur, baska bir seyde olabilir
Bizim dişler hiç böyle çıkmadı. Cıvık kaka da olmazdı. İnşallah ishal olmuyodur. Gerçi kabızlığı geçti belki ondandır ben takip edeyim yinede
Yok canm arasla yolladim

Bilemiyorum

Emre pisik olunca gece uykusu bolunmuyo canm.donusumlu suruyorum kremleri.kaka yapmissa poposunu yikayip kurutuyorm.iyice kuruyunca kremleyip bagliyorum bezini.bikac gun suruyo bizmki
anladım canım bi de mustela var evde dönüşümlü süreyim bende o zaman

izlemeyin ne olur bir tekiniz bile izlemediyseniz izlemeyin bu eziyet değil işkence değil üstelik 4 yaşında bir çocuk sadece altına kaçırıyor diye üstelik psikolojik bahanelerin ardına sığınarak
allahım yeri olmasın yatacak nefes aldığı her gün ölmek istesin
bebeğim yavrum dualarımız ilacın olsun

Cok uzucu nasl vurur kucuck bedene allah belasni verir insallah. İzleyemem cok etkilenirm abm ikinciye evlenmisti yigenlerm cok kucuktuler annem almisti ben bakarm tornlarmi demsti snucta oz anne degil. Kmseye guven olmuyo hira buyumeden almasn canimi allah dusunemiyorm dusnmek ble istemiyorm

Canm nivea cok iyi geliyodu hiraya kendme ble kullanmistm lohusayken. Bikerekte gecrmisti. Yedigi bisyden olmasn asitli syler pisik yapiyo.

Canm nivea cok iyi geliyodu hiraya kendme ble kullanmistm lohusayken. Bikerekte gecrmisti. Yedigi bisyden olmasn asitli syler pisik yapiyo.
yok canım hiç asitli bişey içmedi ama portakal mandalina suyu çok içiyo onlarda yapar mı ki asitliler ya baya

Su an işyerindeyim kanım dondu elim ayagım titiriyo nefesim kesildi kalbim çarpıyo allahm kendimi sıkıyorum aglamaamk için. Bunlar nasıl kötülüklerdir böyle. Bunlar küçüçük bedenlere nasıl yapılabilir. Yazamıyorum ellerim titriyor ( allahm sen koru bebeklerimizi allah kahretsin böyle kötü ruh hastası insanları. Kimbilir bunun gibi daha neler var neler. :.....

Offf minnak ya dağıttın beni, neymiş diye girdim okudum haberi, okumaz olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…