lutfen kargonun akibetine bakablirmisin ozman rica ediciim
Eger bensem geliyorum Cesme ye hediyemi almayaSanırım benim kargom gerçrkten yarına kalcak
Nasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)Eger bensem geliyorum Cesme ye hediyemi almaya
Mardin yolcusu sanırımNasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)
Bende bunu düşündüm Allah çocuklarımın yanında olmayı nasip etsin kimsenin evladını kimseye bırakmasınİzlemedim kızlar dayanamam biliyorum. Ayla'n bebeği bile daha unutamamışken kafayı yerim izlersem. Azıcık bağırsam vicdan azabından geveriyorum bırakın el kaldırmayı. Nasıl bir yaratık bunları yapar. Bence baba da en az o kadın kadar suçlu. Anlamalıydı. Daha önce de kesin dövmüştür. Morluklar filan vardır çocuklarda. Ona da ceza verilmeli. Allahım bizi çocuklarımızın başından ayırmasın. Kimsenin evladını kimseye bırakmasın.Çok korkuyorum artık. Sadece kendi oğlum için de değil tüm çocuklar için
aaa Adana mı yakın yeri uzak yaptılar bende ptt kargoyla gönderdim dün sen benimki iş yerindeymiş deyince benim hediyemde geç gider diye düşündüm akşam İzmirdeydi sabah oraya ulaştığı duyunca sevindimNasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)
Ben İzmir diye düşünüyorum ama degilmi acabaMardin yolcusu sanırım
Bende adanadan niğdeye nasıl gitcek diye düşünüyorumMardin yolcusu sanırım
Kaybedemezler kk olarak isyan çıkarırızBende adanadan niğdeye nasıl gitcek diye düşünüyorumkaybolcak bu kargo
bncde sen kesn izmire gonderiyosn4 24/12/2015 1038 Dağıtıcıya Verildi-
kurbanım sen olsan gelirdi diye düşünüyorum
senin kargo @kmltm e gdiyo anlasilanNasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)
Sende yani izmirden adanaya bi daha izmire mi gelcekBen İzmir diye düşünüyorum ama degilmi acaba
Hep sen bana gönderiyorsun diye düşünmüştüm ama degil sanırımSende yani izmirden adanaya bi daha izmire mi gelcek
Bende ece ye sandalye yükseltme aparatı siparişi vermiştim onu hiç merak etmiyorum eşimle telefonda konuştuk gideyim bakayım gelmişmi dedi gelmişse bana haber ver dedim hangisi hediye mi aparatmı dedi aparatı biliyorum zaten hediye dedim dört gözle bekliyorum:)Bana kargo gelmiyo sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?