2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya uff cidden psikolojim bozuldu resmen. çocuğunun işkence gördüğünü anlayıp eve kamera yerleştirip ispat bekleyecek kadar soğukkanlı nasıl durabilmiş bu baba. Nasıl o kadını gebertmeden durabilmiş aklım almıyo

İzlemedim kızlar dayanamam biliyorum. Ayla'n bebeği bile daha unutamamışken kafayı yerim izlersem. Azıcık bağırsam vicdan azabından geveriyorum bırakın el kaldırmayı. Nasıl bir yaratık bunları yapar. Bence baba da en az o kadın kadar suçlu. Anlamalıydı. Daha önce de kesin dövmüştür. Morluklar filan vardır çocuklarda. Ona da ceza verilmeli. Allahım bizi çocuklarımızın başından ayırmasın. Kimsenin evladını kimseye bırakmasın.Çok korkuyorum artık. Sadece kendi oğlum için de değil tüm çocuklar için

izlemeyim dedim tv de kadın fazla ayrıntılı anlattı. ya bağırsaklarını patlatmış çocuğun.o çocuklar nasıl unutcak bunları. 7 yaşındaki kızı söylemese baba farketmicek miydi hiç.

Bende bunu düşündüm Allah çocuklarımın yanında olmayı nasip etsin kimsenin evladını kimseye bırakmasın
Nasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)
aaa Adana mı yakın yeri uzak yaptılar bende ptt kargoyla gönderdim dün sen benimki iş yerindeymiş deyince benim hediyemde geç gider diye düşündüm akşam İzmirdeydi sabah oraya ulaştığı duyunca sevindim

Bana kargo gelmiyo sanirm
Bende ece ye sandalye yükseltme aparatı siparişi vermiştim onu hiç merak etmiyorum eşimle telefonda konuştuk gideyim bakayım gelmişmi dedi gelmişse bana haber ver dedim hangisi hediye mi aparatmı dedi aparatı biliyorum zaten hediye dedim dört gözle bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…