tamam canım sağolAlabilirsiniz canım
Hangi kargo canm iyi cabuk gitmis kargon ptt ylemi gnderdnBenim yolladigim kargo ulasckmis bugun kurbanim bekle
Hediyeleriniz cok guzel gule gule kullanin kizlar
Benim yolladigim kargo ulasckmis bugun kurbanim bekle
Hediyeleriniz cok guzel gule gule kullanin kizlar
Günaydın kızlar herkese bol kargolu günler:))
olabilir neden olmasın :)Benm icimeisimdeyimgucumdeyim doguyo sanki ondan gelckmis gbi hissetmye basldm.
bilemiyorum artık. Göstermesi benden tahmin işi sizden
Bizde bu gece hiç uyumadık kakasini takip et canım bol su ver, bazen dis yapiyor, hala huysuz olursa doktora gotur, baska bir seyde olabilirKızlar şimdi tatsız şeylerden konuşmak istemiyorum ama çözüm bulamadım.
Gökçe gece hiç uyumadı. Tam yatırıyorum 15 dk sonra geri ağlayarak uyanıyo. Aç değildi eminim. 12 gibi calpol verdim bi tatlı kaşığı hiç etkisi olmadı. Sabaha karşı 4 gibi yine verdim. Bitmiş surumdaydım çünkü artık. Uyumuşuz bi ara ne zaman uyudu hatırlamıyorum yeni kalktık.
Dün kakası cıbık gibiydi biraz ishal kadar değil ama gökçe hep kabız olduğu için ben hiç böyle kaka yaptığını görmedim. Sanırım o yüzden çiş yaptığı bölge pişik olmuş. Sudokremvardı evde onu sürdüm bolca. O yüzden uyuyamamış olabilir mi? Pişik varken bu kadar rahatsız oluyolar mı? Daha önce hiç pişik olmamıştı.
Birde pişik tam geçmemiş hala kızarıklık var. Geçirmeli miydi yoksa uzun mu sürüyo geçmesi. Başka bişey mi sürmeliyim yoksa?
Allah onun binbeter belasını versin. Sen yazınca ig ye baktım orda yazmışlar. Okurken fena oldum izlemeye yüreğim dayanmaz. Ben çocuğuma gece 2 kez ağrı kesici verdim boşuna mı verdim ilacı acaba diye vicdan muhasebesi yaparken başka bi çocuğun böyle bişeye maruz kaldığını bilmek yani ne desem bilmiyorum gerçekten. Az bile yazmışsın inşallh bin beter olur gözümün önüne geliyo okuduklarım resmen sıfat bile bulamıyorum o yarayığa. Bunu bilipte göz yumanlar varsa allah onlarında cezasını versinburaya yazmamalıyım belki ama çoğunuz da biliyorsunuzdur şu rezil kadını üvey anne falan demicem çünkü annelik o kadar yüceki üveyi bile böyle bi kadının sıfatı olamaz şuan aklımdan kalbimden geçen bütün kötülüklerin daha beterleri onun olsun sakın hiçbiriniz özellikle izlemeyenleriniz ne olur görüntülere bakmasın ben izlemedim tek bir görüntüsüne bile bakmadım sadece gördüğüm okuduklarımla yarım saattir kendime gelemiyorum elim ayağım boşladı kanım dondu içimdeki acıyı tarif edemem gerçekten destek alayım diye yazıyorum başım ağrıyo hep kızardım içten içten böyle şeyler yazanlara ama yok atlatamıcam tek başıma ne olur unuttur allahım o yavrucağa acıları dinsin o pislik de yaptıklarının beterini çekmeden ölmesin hatta acılar içinde ölemesin isterseniz kınayın beni ama söylediklerim az bile geliyor
hep diyorum tek istediğim rabbim evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın gerisi yalan onlar kendilerini kaştaracak düzlüğe çıkana kadar bizleri başlarından eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?