2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kargomda o şehire varmış dagıtıcıya verilmiş bugün kurbanım alır demi kızlar akşamdan beri inşallah yarın ulaşır diye dua ettim

Okumadiysaniz okumayın haberi kesinlikle izlemeyim sadece basına baktım fazlasını izlemeye yüreğim dayanması nası bi yaratıkır bu ya insan desen değil hayvan desen oda değil rabbim sen koru o küçük meleği

Kizlara bebeginize verdiginiz sütü nerden alıyorsunuz?
haftada birgun sutcu geliyo acik sut aliyorm sutcu tanidik yksa hayatta almam. Aldgm sutten yogurt yapiyorm bircesit tatli sutlac vs. Hirayada bir kilo kadr birkiyorm iki gun iciyo onu snra kalan gunlerse pinar sut aliyorm ben

@minnakkartal o olayı ilk olarak dayımın kızı yazmıstı birkaç hafta önce içim parçalandı dünde internette izledim oklava ya nasıl yapar böyle birşey acımasız yaratık bir hayvana araba çarpsa bakamıyoruz içimiz acıyor küçücük bir çocuğa nasıl yapar bunu bir de 7 yaşında ablası varmış böyle yaratıklara verilen cezaları az buluyorum daha ağır olmalı

Tekrar actm haberi bakicktm bakamadm izlemeye dayanamam kuck kizm var ne gunahi ne sucu var cocuklarn kadn akil hastasi mahfldm kendmi tutamiyorm cocklar uzulmesn siddet gormesin

omur boyu olmali yada direk assinlar yne yapar cnku vicdani yok

Süpriz tatlım az kaldı olabilirde olmayabilirde
hani dün ben göderecekmişim diye hissediyordun:))
sen gnderiyosn zaten bana:)

Bana hediye gönderen arkadaş kargo ne alemde İzmir e gelmişmi acaba eşimle konuştum iş yerine gidecek şimdi bakacak gelmişmi diye

Bende dün gece gördüm o haberi.. İzlemeye cesaret edemedigim için sadece başlığı okuyup kapattım.. @minnakkartal az bile yazmışsın.. Allah o kadının her türlü cezasını versin.. İnş. canını acı çeke çeke teslim eder..

@Akaibu pişigi şiddetli değilse uykusunun bölünecegini sanmıyorum.. Geçen arende de oldu zeytin yağı sürdüm düzeldi.

Benim kargom da dağıtımdaymış bugün eline ulaşır inş.

Bana hediye gönderen arkadaş kargo ne alemde İzmir e gelmişmi acaba eşimle konuştum iş yerine gidecek şimdi bakacak gelmişmi diye
yok cnm dha ulasmamis izmire

pttylemi gonderdn snde cnm

hayırdır ben duymadım bişey. minnakta çok üzülmüş.

aaay ne kadar güzel bir yazı bu böyle..çok hoşuma gitti,ne güzelmiş..

Sorma yaaa bakmamak için çok dayandığım ve en sonunda bakınca 2 dk bile izleyemediğim bir video..Allah böylelerini bildiği gibi yapsın inşallah..Tüylerim diken diken,içim öyle acıdı ki..Ne desem ne yazsam bilemiyorum..Kelimeler düğüm düğüm,gitmiyor gözümün önünden o yavrucak,ooooffff

O oklavalar ona girer inş pislik herşeyi hakediyo böyleleri
pişik değil mi acaba kaşınıyosa ondan da uyumamış olabilir

Kizlara bebeginize verdiginiz sütü nerden alıyorsunuz?
ben genelde günlük süt alıyorum ya da kasaptan açık süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…