- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
gıcıkBende dedim niğde nere adana nere diye ama kesin kayboldu kargo
öğle arasında aranmıyolar:)kurbancığım bulunduğun yerin ptt sini arayıp sormak istedim ama arama sonlandı diyor sürekli
aaaa bizim öğle aramız bitti diye aramıştım belki onların 13:30 dur.öğle arasında aranmıyolar:)
Açıklayında sizde rahatlayın bizde hadi
ben söylüyorum inanmıyolaröğle arasında aranmıyolar:)
Açıklayında sizde rahatlayın bizde hadi
evet canım 1:30 da bitiyoaaaa bizim öğle aramız bitti diye aramıştım belki onların 13:30 dur.
senin kargon ulaşanlardan biride bizi mi kandırıyosun sen :)ben söylüyorum inanmıyolar
Kesin kayboldu kargo
DAĞITIMDA YAZIYOR :)isimdeyimgucumdeyim senin gonderin kargocuda dmi dagitimda. @oslew inki zaten kayip:) @yaz yagmuru seninki yoldami yoksa dagitimdami @AreN5 hic ugramiyo buralara zaten ondanda umitliydim Yarenhelin sen zaten bana gondermiyosun
dağıtımda yazıyor canımisimdeyimgucumdeyim senin gonderin kargocuda dmi dagitimda. @oslew inki zaten kayip:) @yaz yagmuru seninki yoldami yoksa dagitimdami @AreN5 hic ugramiyo buralara zaten ondanda umitliydim Yarenhelin sen zaten bana gondermiyosun
Canm bana gonderiyosan otrdgum yerdeki ptt yi aramican beylikduzu ptt largo dagitimi arycn istersen nosunu veriym sna yada sen takip nosunu ver banaDAĞITIMDA YAZIYOR :)
Olablirrr krgoya verdm ama tembihledm gec getirn diye:)@hiraysen yoksa senmi bana göndeiyosun bebişim :))
onu bnde cozemedim ya gece cok dusundm :)Minnakın zanlısının kim olduğunu da çözemedik. Şimdi burda paketim gitti gitmedi diyenlerden biri ama kim :)
hımmsss söylediğin iyi olduCanm bana gonderiyosan otrdgum yerdeki ptt yi aramican beylikduzu ptt largo dagitimi arycn istersen nosunu veriym sna yada sen takip nosunu ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?