Bana mi geliyor yoksaNasıl bir dağıtım anlayışı anlamadım kaybolmadan giderse iyidir adanadaymış :)
Benimde aklıma geldi:))Bana mi geliyor yoksa
Vallahi öyle olsaydı kendim getirirdim canım ama ben değilimHep sen bana gönderiyorsun diye düşünmüştüm ama degil sanırım
Bende en çok seni merak ettim.Sandalye aparatı gelmiş hediye gelmemiş artık merak etmeyeceğim akışına bırakıyorum
Yeşil ışık yaktın bende inandımVallahi öyle olsaydı kendim getirirdim canım ama ben değilim
Bende hep oslew diye düşününce çok merak etmiyordum ama şimdi çok merak etmeye başladımBende en çok seni merak ettim.Yarenhelin sana gönderiyo bence
niğdeye aksaray yada kayseri üstü gelir canikomBende adanadan niğdeye nasıl gitcek diye düşünüyorumkaybolcak bu kargo
bende rüyamda çekilişi gördüm ama ne gördüğümü unuttum :)Ben rüyamdaisimdeyimgucumdeyim bana gönderiyordu gördümmm:)))
Benim dimiben çatlıcam kurbanımıı açıklamak istiyorum artık
:)Mardin ya da Niğde hadi bakalım
çatlıcam söylemek istiyorumBenim dimi
Çok güldümçatlıcam söylemek istiyorum
o değil sıyırdım iyice. bana doğru gelen herkesi kargocu zannedip heyecanlanıyorummuhasebecinin biri elinde evrakla bana gelirken kalbim birden güp güp attı adamı kargocu sandım şişme yeleği ile
Bende dedim niğde nere adana nere diye ama kesin kayboldu kargoniğdeye aksaray yada kayseri üstü gelir canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?