- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
aras bana çok uzaktı@kmltm arasla gonderiyomus oda bana degl sabah gecti burdan aras kargo olsa hemen getiriyo
ben yazıyorum sabahtan beri o benmiyim yazyağmuru lütden söyle. servise yaklaşan her ayakkabı sesine heyecan yapar oldumKurbanım buraya her yazdığında acaba aldımı diyorum heyecan yaptım:))
Ayy evt ya oyle demistn kesn sen gnderiyosn canm yaaras bana çok uzaktı
benim zanlım kargom şurda burda diye kekliyo siziEvet ya minnakkartal A ve Akaibu ya kim gönderdi bende çözemedim
gökçe sadece 1 2 dio o kadar :d ben 3 diyorum gülüyoHira sayi saymayi ogrendi sayilir. 12345 diyorm 6 diyo 7 diyorm 8 diyo 9 10 diyo snra 15 :) baby tvde sayilar partisinden ogreniyo sanirm sayilarla ilgli oyunck alicm tavsiyesi olan varmi sesli kitaplardanda olur
du bi beylikdüzünü arıyımAyy evt ya oyle demistn kesn sen gnderiyosn canm ya
Bilmiyorum artık tatlım:)ben yazıyorum sabahtan beri o benmiyim yazyağmuru lütden söyle. servise yaklaşan her ayakkabı sesine heyecan yapar oldum
Âaaaaaaaaaa catliycmmmm valla basarim nigdeyi isyaaaannnn delirdm insllh kutudan huni cikardu bi beylikdüzünü arıyım
Haha 15 mi diyo uçmuş hiraHira sayi saymayi ogrendi sayilir. 12345 diyorm 6 diyo 7 diyorm 8 diyo 9 10 diyo snra 15 :) baby tvde sayilar partisinden ogreniyo sanirm sayilarla ilgli oyunck alicm tavsiyesi olan varmi sesli kitaplardanda olur
Belki göderiyorumdur belki başkasıdır çok az kaldı ben de benimkini merak ediyorum bugün herkese ulaşır inşallah
Yok cnm yurtiçi.yok cnm dha ulasmamis izmire
pttylemi gonderdn snde cnm
Süpersin sonunda çözmüşsün :) dağıtımdaymış kesin eline ulaşır bugün..@AreN5 de bana gonderiyo ozman bukdr basit cozdum busefer olayi
Ama @oslew in örgüleri vardı anlaşılmasın diye Akaibu paylaşmadımı acaba
bizmkide 1234 bnlari hic saymiyo direk 5ten basliyo:) abakus dusundm bnde ama bde sesli bisey dha istiyormHaha 15 mi diyo uçmuş hira
Gökçe eline geçen herşeyi bir iki diye sayıyo ayırıyo ikili ikili sonrası yok ama. Elindeki oarmakları kapatırken bir ikki üşş beşş diyo. 4 yok :) 6-7-8-9 yok ben 9 a kadar sayınca oonnn diyo bastıra bastıra.
Oyuncak baktım geçen bende sesli oyuncak bulamadım.
Abaküs tavsiye ederim ama boncukları sayarak ayırmak çok hoşuna gidiyo
Ollleeeyy itiraf etti.ptt den kargo gelmedigne gore kesn yurticiYok cnm yurtiçi.
Süpersin sonunda çözmüşsün :) dağıtımdaymış kesin eline ulaşır bugün..
hahahaa güzel fikirmiş :)Âaaaaaaaaaa catliycmmmm valla basarim nigdeyi isyaaaannnn delirdm insllh kutudan huni cikar
kurbancık bugün elinde olacakmış kargon
onun takvimde vardı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?