- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
hiç bilgim yok canım.Kizlar bildiginiz iyi bi omega tableti var mi ?
Çok hoş canım:)Hediyelerim geldiiicok tesekkur ederim cok begendim
aha bu kesinHediyelerim geldiiicok tesekkur ederim cok begendim
naptnn kargp sirketlernii arayip adima kargo varmi diyemi sordunBen zanlımı dedektif gibi araştırıp buldumbana gelen kargo için hep işteyim die iş adresimi vermiştim. hafta sonuna kalırsa pazartesi gelirmiş yada benim gidip almam lazımmış. hava çok soğuk gökçe ile çıkamam ondan yarın gelmezse pazartesi
cok guzller canm guzl gnlerde kullan kolye harika zevkli birymis tahminimmmm @AreN5Hediyelerim geldiiicok tesekkur ederim cok begendim
aha bu kesinisimdeyimgucumdeyim in o ig den foto alıyodu çünkü.
Çok hoşlar afiyet olsun güle güle kullanın.
Darısı diğer kurbanların başına :)))
kargo şirketleri değil tek bir kargo şirketini aradımnaptnn kargp sirketlernii arayip adima kargo varmi diyemi sordun
cok guzller canm guzl gnlerde kullan kolye harika zevkli birymis tahminimmmm @AreN5
Hile yaptnnnnnkargo şirketleri değil tek bir kargo şirketini aradım
kargo şirketleri değil tek bir kargo şirketini aradım
ahahaHile yaptnnnnnbnde aradm pttyi numara istiyolar ogrenemedm
dayanamadım. işyerindekiler camdan atacaklar zaten beniHile yaptnnnnnbnde aradm pttyi numara istiyolar ogrenemedm
en son ben alıyorum :)Kargolar mardine kadar konyaya kadar gtti istanbula gelemedi tasiniyorm burdan karar verdm. @oslew kesn senin kargo benm bi turkiye turu yapipta gelick okd merak ettm en son ben alicam
Hangi kargoyu aradın adana mı :)dayanamadım. işyerindekiler camdan atacaklar zaten beni
Hiraysencim alakasiz olacak ama bu aldigimiz marnys junorun icinde balik yagi var miHile yaptnnnnnbnde aradm pttyi numara istiyolar ogrenemedm
yok niğdeHangi kargoyu aradın adana mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?