2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet canım aslında eski bir olaymış. Mahkeme bile sonuçlanmış kadın 46 yıl ceza almış. İnşallah hapishanede rahat yüzü göstermezler. Çocuklarda babannedeymiş. 2 ay hastanede yatmışlar yavrucaklar inşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırlar. Hatta öyle iyi insanlar olsun ki akıllarına bile gelmesin inşallah yaşadıkları

Tesekkurler kizlar cok eglenceli bu is ya @hiraysen cok guluyorm mesajlarinagelse de rahatlasan

Benm kargom da teslimattaymis bugun ulasir sahibine insallahbakalm begenecek mi simdi de onun heyecani sardi
evt bncde gelsn artik. Tabi gulersin seninki geldi

Hiraysencim alakasiz olacak ama bu aldigimiz marnys junorun icinde balik yagi var mi
yok cnm vitaminler var

Güzel haber içimi rahatlattın azıcık cnm çok şükür

isimdeyimgucumdeyim @kmltm e aldı canım o tez yattı bence

Bence bana @oslew aldı diyorum şnsnmıyosunuz. Fotoshop yapıp herkesi kandirıyo sabahtan beri.

Yarenhelin cidden wc ye git nolur nolur

Dünden beri okadar heycanla okuyorumki yazdıklarınızı gece rüyama girdi herkes. O ona çıkmış, acaba bu kime çıkmıştır, hmm tahminim çıktı bak diye sürekli aynı ruyayla ugrastim:))kızlar Süpersiniz yaa.gösterdiğiniz hediyeleri çok beğendim Güle güle kullanın. En çok minnakın hediyelerini kim gönderdi onu merak ediyorum şu anda.ama akaibuya kesin aren gönderdi:)

O hayvan bile diyemeyecegim kadınida allah kahretsin.olemesin acılar içinde bi yaşam sürsun inşallah. Seyredemedim ilk görüntüyü görür görmez kapattım. Sizin yazdıklarınızı okurken bile gozyaslarimi tutamadım. Seyretsem piskolojim bozulurdu kesin ki düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum.

Hadi kızlar tahmin edin bana kimden gelecek
Ay seninkini hiç tahmin edemiyorum. @oslewin ki türkiye turu atıp sana geliyo olabilir cidden
Ya da oslew kendi gelip verecekti kayboldu derken kendi yolu kaybetti ondan bahsediyodu
mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…