evet canım aslında eski bir olaymış. Mahkeme bile sonuçlanmış kadın 46 yıl ceza almış. İnşallah hapishanede rahat yüzü göstermezler. Çocuklarda babannedeymiş. 2 ay hastanede yatmışlar yavrucaklarkızlar sabahdan beri yazdım yazdım sildim dolup taşmıştım çok şükür ki minnak kuzuyla ilgili güzel haberler okudum olayın üzerinden biraz zaman geçmiş anladığım kadarıyla şimdi babaanne ve babasıylaymış yüzünü göstermemişler çocuğun tabiki ama sevgi dolu bir kadının kucağındaydı baba şimdilik pek kimseyle görüşmüyor görüştürmüyomuş ama sosyal medya kampanyası başlatacakmışlar şimdilik emin elde yaraları sarılmaya çalışıyorlar inşallah dualarla daha da ii olsun oh ya bazen çok kızsam da bazı blogerlar da iyiki var kayserianneleri ne de teşekkür ederim hemen ilgilendiler
evt bncde gelsn artik. Tabi gulersin seninki geldiTesekkurler kizlar cok eglenceli bu is ya@hiraysen cok guluyorm mesajlarina gelse de rahatlasan
Benm kargom da teslimattaymis bugun ulasir sahibine insallahbakalm begenecek mi simdi de onun heyecani sardi
yok cnm vitaminler varHiraysencim alakasiz olacak ama bu aldigimiz marnys junorun icinde balik yagi var mi
Aaahhhh yerimmm yaa kuzum cok tatlisin masallah sna
kızlar sabahdan beri yazdım yazdım sildim dolup taşmıştım çok şükür ki minnak kuzuyla ilgili güzel haberler okudum olayın üzerinden biraz zaman geçmiş anladığım kadarıyla şimdi babaanne ve babasıylaymış yüzünü göstermemişler çocuğun tabiki ama sevgi dolu bir kadının kucağındaydı baba şimdilik pek kimseyle görüşmüyor görüştürmüyomuş ama sosyal medya kampanyası başlatacakmışlar şimdilik emin elde yaraları sarılmaya çalışıyorlar inşallah dualarla daha da ii olsun oh ya bazen çok kızsam da bazı blogerlar da iyiki var kayserianneleri ne de teşekkür ederim hemen ilgilendiler
Çook yakışmış maşallah
ısırasım geldi gökçemi :)
@kmltm bende çok beğendim @AreN5 zevkliymiş
isimdeyimgucumdeyim annesinden de model isteyebiliriz diymi @Akaibu
Yarenhelin foto isteriz yeaaaaaa olmaz tuvalete fln git
bu arada benim zanlım da kargom ulaşmadı falan çekiyo olabilir miyoksa kendi kargosunun derdinde mi
evet aynı modelden annem çok ördü@kmltm bende çok beğendim @AreN5 zevkliymiş
isimdeyimgucumdeyim annesinden de model isteyebiliriz diymi @Akaibu
Yarenhelin foto isteriz yeaaaaaa olmaz tuvalete fln git
bu arada benim zanlım da kargom ulaşmadı falan çekiyo olabilir miyoksa kendi kargosunun derdinde mi
Ay seninkini hiç tahmin edemiyorum. @oslewin ki türkiye turu atıp sana geliyo olabilir ciddenHadi kızlar tahmin edin bana kimden gelecek
mi acabaDünden beri okadar heycanla okuyorumki yazdıklarınızı gece rüyama girdi herkes. O ona çıkmış, acaba bu kime çıkmıştır, hmm tahminim çıktı bak diye sürekli aynı ruyayla ugrastim:))kızlar Süpersiniz yaa.gösterdiğiniz hediyeleri çok beğendim Güle güle kullanın. En çok minnakın hediyelerini kim gönderdi onu merak ediyorum şu anda.ama akaibuya kesin aren gönderdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?